GSM.fi
 
Sonera Elisa Saunalahti Kolumbus GSM-Suomi
 
GSM.fi Etusivulle Etusivulle
 

Elisa Matkapuhelinliittymät Elisa

Sonera Matkapuhelinliittymä Sonera

Saunalahti Matkapuhelinliittymä Saunalahti

Saunalahti Paketti Saunalahti Paketti

GSM Suomi Matkapuhelinliittymät GSM Suomi

 Kolumbus

 

PlusTV-kanavapaketti PlusTV-kanavapaketti

Viasat-kanavapaketti Viasat-kanavapaketti

 

 Mobile.fi Laajakaista

 

 Liittymävertailu

 - 

Peruskäyttäjä

 - 

Vapaa-ajan käyttöön

 - 

Tekstailuun

 - 

Suurkäyttöön

 - 

Pakettiliittymät

 - 

Tiedonsiirtopalvelut

 - 

Liittymävertailija

 - 

Elisa Pakettilaskuri

 

 

 Tarjoukset

 Uutiset

 Kilpailu

 Tilaa liittymä

 Yhteystiedot

 

GSM.fi - Avainlippu

Tilaamalla meiltä
tuet työtä Suomessa

GSM.fi :: Kampanja

Vähän toisenlainen kylkiäinen

Kun tilaat meiltä minkä tahansa uuden Elisan tai Saunalahden liittymän, me lahjoitamme puolestasi 5 € Kirkon Ulkomaanavun kautta Naisten Pankkiin. Hyvän liittymän kylkiäisenä saat näin itsellesi hyvän mielen auttamalla vähäosaisia. Naisten Pankki on yhteisö ja rahasto, joka tukee kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä ja toimeentuloa. Kampanja koskee tarjousaikana 1.12.2008 - 31.12.2008 GSM.fi sivuilta tilattuja liittymiä.

GSM.fi vähän toisenlainen kylkiäinen - Elisa liittymät Tutustu ja Tilaa Elisa -liittymä GSM.fi vähän toisenlainen kylkiäinen - Saunalahti liittymät Tutustu ja Tilaa Saunalahti -liittymäKampanja koskee esimerkiksi näitä liittymiä:

Saunalahti liittymät   Saunalahti liittymät
  Saunalahti Edukas
Saunalahti Edukas
  Puhelut ja viestit kaikkiin kotimaisiin liittymiin ympäri vuorokauden 28.02.2009 asti 4,9 snt/min/kpl (norm. 6,6 snt). Kk-maksu 0,65 €.

Saunalahti Edukas Tutustu Saunalahti Edukkaaseen
 
 
Saunalahti liittymät   Saunalahti liittymät
 
Elisa Paketti   Elisa Paketti
  Elisa Paketti
Elisa Paketti
  Juuri haluamasi määrä puheluita ja viestejä, puhelimella tai ilman alk. 6,90 €/kk (70 min). Nyt Puhepaketti -50% 4kk ajan!

Elisa Paketti Tutustu Elisa Pakettiin
 
 
Elisa Paketti   Elisa Paketti

GSM.fi vähän toisenlainen kylkiäinen - Elisa liittymät Tutustu ja Tilaa Elisa -liittymä

GSM.fi vähän toisenlainen kylkiäinen - Saunalahti liittymät Tutustu ja Tilaa Saunalahti -liittymä

 


Kampanjaehdot

Kun tilaat Elisan tai Saunalahden Matkapuhelinliittymän meiltä GSM.fi kaupasta, saat hyvän liittymän lisäksi hyvän mielen kaupan päälle. Jokaista meiltä tilattua uutta Elisa ja Saunalahti matkapuhelinliittymää kohden lahjoitamme 5 € Kirkon Ulkomaanavun kautta Naisten Pankkiin. Naisten Pankki on yhteisö ja rahasto, joka tukee kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä ja toimeentuloa kestävällä tavalla, esimerkiksi kouluttamalla naisia tai myöntämällä heille pienlainoja taloudellisesti tuottavaan toimintaan. Kampanjaehdot
Parantamalla naisen mahdollisuuksia hankkia toimeentuloa autamme samalla koko hänen perhettään. Tarjous koskee 1.12.2008 - 31.12.2008 välisenä aikana GSM.fi kaupasta tilattuja uusia Elisan ja Saunalahden matkapuhelinliittymiä. Tarjous koskee niin uusia numeroita kuin myös numeronsiirtoja toisilta operaattoreilta. Tarjous ei koske liittymätyypin vaihtoja eikä Elisan ja Saunalahden välisiä numeronsiirtoja eikä Kolumbus liittymiä. Tarjous koskee niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaitakin. Kaupanpäällisten määrää asiakasta kohden ei ole rajoitettu, vaan jokaisesta tarjousehdot täyttävästä liittymästä lahjoitetaan 5 € Naisten Pankkiin. Liittymäkohtaisen lahjoituksen tekeminen edellyttää että kampanja-aikana tilattu liittymä on avattu ja asiakas on maksanut liittymän käytöstä syntyneet laskut. Naisten Pankista ja sen toiminnasta voit lukea lisää Naisten Pankin internetsivuilta osoitteesta www.naistenpankki.fi (aukeaa uuteen ikkunaan).


GSM.fi vähän toisenlainen kylkiäinen - Elisa liittymät Tutustu ja Tilaa Elisa -liittymä GSM.fi vähän toisenlainen kylkiäinen - Saunalahti liittymät Tutustu ja Tilaa Saunalahti -liittymäNaisten Pankki Lue lisää Naisten Pankista (aukeaa uuteen ikkunaan)