GSM.fi GSM.fi
 
GSM.fi Sonera Elisa Saunalahti DNA GSM-Suomi Plustv Viasat lehdet.net GSM.fi
GSM.fi
 
GSM.fi
GSM.fi Etusivulle Etusivulle
GSM.fi
 
GSM.fi

DNA Matkapuhelinliittymät DNA

GSM.fi

Elisa Matkapuhelinliittymät Elisa

GSM.fi

Sonera Matkapuhelinliittymät Sonera

GSM.fi

Saunalahti Matkapuhelinliittymät Saunalahti

GSM.fi

GSM Suomi Matkapuhelinliittymät GSM Suomi

GSM.fi
 
GSM.fi

PlusTV-kanavapaketti PlusTV-kanavapaketti

GSM.fi

Viasat-kanavapaketti Viasat-kanavapaketti

GSM.fi
 
GSM.fi

Liittymävertailu Liittymävertailu

GSM.fi

Tarjoukset Tarjoukset

GSM.fi

Uutiset Uutiset

GSM.fi

Kilpailu Kilpailu

GSM.fi

Tilaa liittymä Tilaa liittymä

GSM.fi

Yhteystiedot Yhteystiedot

GSM.fi
 
GSM.fi - Avainlippu

Tilaamalla meiltä
tuet työtä Suomessa
   
GSM.fi :: Uutiset

Julkaisemme tällä sivulla matkapuhelinoperaattoreita ja niitä läheisesti koskevia uutisia. Täältä löydät tietoa tuoteuutuuksista, kampanjoista, hinnanalennuksista ja lisäpalveluista, siis kaikesta hyödyllisestä.Uusimmat otsikot:

02.07.2009 DNA:n asiakaspalvelu auki nyt vain päivisin DNA:n asiakaspalvelu auki nyt vain päivisin
01.07.2009 Soneran hintoihin korotuksia Soneran hintoihin korotuksia
25.05.2009 DNA:n 3G verkko laajeni jälleen uusille paikkakunnille DNA:n 3G verkko laajeni jälleen uusille paikkakunnille
15.05.2009 Saunalahden vastaaja maksulliseksi lisäpalveluksi 15.5.2009 alkaen Saunalahden vastaaja maksulliseksi lisäpalveluksi 15.5.2009 alkaen
27.04.2009 DNA Mokkulaan meiltä Mokkulapussi kaupan päälle! DNA Mokkulaan meiltä Mokkulapussi kaupan päälle!
27.04.2009 Vähän toisenlainen kylkiäinen –kampanja tuotti tulosta - Kiitos asiakkaillemme Vähän toisenlainen kylkiäinen –kampanja tuotti tulosta - Kiitos asiakkaillemme


UUTISET
02.07.2009
DNA:n asiakaspalvelu auki nyt vain päivisin
DNA muutti asiakaspalvelunsa aukioloaikoja 1.7.2009 alkaen. DNA:n asiakaspalvelu oli aikaisemmin auki ympäri vuorokauden, jatkossa DNA:n asiakaspalvelu palvelee kaikkina vuorokauden aikoina ainoastaan kiireellisissä asioissa joita ovat PUK-koodien kyselyt, verkko- ja palveluhäiriöt sekä liittymien sulkemiset varkaus- ja katoamistapauksissa. Muissa, kuten laskutukseen liittyvissä asioissa, DNA:n asiakaspalvelu palvelee jatkossa arkisin klo 8-18 ja lauantaisin klo 9-16.30. Sunnuntaisin yleisten asioiden osalta asiakaspalvelu on suljettu. Aukioloaikojen muutoksesta huolimatta DNA:n asiakaspalveluun soittaminen on maksutonta DNA:n matka- tai lankapuhelinliittymästä soitettaessa. Muiden operaattoreiden liittymistä soitettaessa soittaminen ja jonotus maksavat saman verran kuin puhelu DNA:n liittymään.
01.07.2009
Soneran hintoihin korotuksia
Sonera nosti 30.6.2009 alkaen puheluiden ja tekstiviestien hintaa puhepakettien ylimenevien puheluiden ja tekstiviestien osalta. Hintamuutoksen jälkeen puhepaketin ylimenevät puhelut maksavat 0,099 €/min (ennen 0,079 €/min) ja tekstiviestipaketin ylimenevät tekstiviestit 0,099 euroa kappale (ennen 0,079 €/kpl). Ilman puhe- tai tekstiviestipakettia puhuttujen puheluiden ja viestien hinnat pysyvät entisellään, 0,079 €/min ja /kpl. Korotus koskeekin siis vain niitä asiakkaita, joilla on Sonera Matkapuhelinliittymässään puhe- tai tekstiviestipaketti, ja kuukausittainen matkapuhelimen käyttö ylittää paketin sisältämien puheluiden tai viestien määrän.
25.05.2009
DNA:n 3G verkko laajeni jälleen uusille paikkakunnille
DNA:n 3G-verkko on laajentunut jälleen huhti-toukokuussa uusille paikkakunnille. Uudet paikkakunnat DNA:n 3G-verkon alueella ovat Kristiinankaupunki, Kuhmalahti, Kustavi, Lapinlahti, Lemi, Nummi-Pusula, Padasjoki, Paltamo, Pukkila, Puumala, Pyhäntä, Pöytyä, Ristijärvi, Savitaipale, Taivassalo, Utsjoki, Uurainen, Viitasaari, Vöyri-Maksamaa ja Ähtäri. DNA:n 3G-verkko on nyt jo 4,2 miljoonan suomalaisen saatavilla ja laajennustahti jatkuu edelleen. Vuoden 2009 aikana DNA:n tavoitteena on ottaa käyttöön kaikkiaan 1100 uutta 3G-tukiasemaa.

DNA:n 3G verkon kuuluvuuden omalla paikkakunnallaan voi tarkistaa DNA:N kuuluvuuskartasta

3G mahdollistaa nopeat tiedonsiirtoyhteydet jolloin sähköpostin ja netin käyttö matkapuhelimella on huomattavasti nopeampaa ja sujuvampaa kuin tavallisessa GSM verkossa. Tiedonsiirto 3G-verkossa 3G-puhelimella tai Mokkulalla vastaakin nopeudeltaan tavallista, puhelinverkon kautta toimivaa kiinteää laajakaistaa. Nopeudestaan ja liikuteltavuudestaan huolimatta DNA Mokkula on huomattavasti edullisempi käyttää kuin perinteinen laajakaista. Kun tilaa DNA Mokkulan yhdessä DNA Nettikaistaliittymän kanssa (24 kk sopimus), saa Mokkulan kaupan päälle kuukausimaksun ollessa pienimmillään vain 9,80 €/kk. DNA Mokkula on pieni, tietokoneen usb-porttiin liitettävä 3G-modeemi ja sen voi siirtää vaivattomasti tietokoneesta toiseen. DNA Mokkulan avulla netin käyttö ei ole enää paikkaan sidottua, vaan voit käyttää nettiä missä päin suomea tahansa missä DNA:n verkko toimii. DNA Mokkulaan saat meiltä GSM.fi kaupasta mukaan myös Mokkulalle tarkoitetun, oman säilytyspussin.

15.05.2009
Saunalahden vastaaja maksulliseksi lisäpalveluksi 15.5.2009 alkaen
Saunalahden Vastaaja muuttuu maksulliseksi lisäpalveluksi uusiin Saunalahden liittymiin 15.5.2009 alkaen. Vastaajan kuukausimaksu on 1,50 euroa. Olemassa oleville Saunalahden asiakkaille joilla on vastaaja käytössään palvelu on edelleen maksuton.

Vastaajan voi halutessaan valita Saunalahden liittymään jo tilauksen yhteydessä kohdassa Maksulliset lisäpalvelut.
27.04.2009
DNA Mokkulaan meiltä Mokkulapussi kaupan päälle!
Kun Mokkula ei ole käytössä se kannattaa pitää hyvässä tallessa. Kun tilaat DNA Mokkulan meiltä, saat sille ihan oman säilytyspussin kaupan päälle! Tarjous on voimassa 27.4.2009 – 17.5.2009 ja koskee kaikkia uusia GSM.fi kaupasta tilattuja DNA Mokkuloita (DNA Nettikaistaliittymä 24 kk sopimuksella + Mokkula kaupan päälle). DNA Nettikaista -liittymän avulla käytät nettiä missä ja milloin vain kiinteään kuukausihintaan (alk. 9,80 €/kk). Mokkulan, ja siihen meiltä nyt myös säilytyspussin, saat kaupan päälle kun tilaat DNA Nettikaistaliittymän 24 kk sopimuksella.

Tutustu ja tilaa DNA Mokkula
27.04.2009
Vähän toisenlainen kylkiäinen –kampanja tuotti tulosta - Kiitos asiakkaillemme
Joulukuussa 2008 meillä GSM.fi:ssä oli Vähän toisenlainen kylkiäinen -kampanja, jossa jokaista GSM.fi kaupasta tilattua uutta Elisa- tai Saunalahti –liittymää kohden tehtiin 5 euron lahjoitus Naisten Pankkiin. Tilaamalla Elisan tai Saunalahden liittymän meiltä, sai siis tavallisen itselle saatavan kaupanpäällisten sijaan hyvän mielen kaupan päälle.

Hyvä mieli on myös varmasti niillä monilla kehitysmaiden naisilla, joille kampanjalla kerätyt varat mahdollistavat oman yrityksen perustaminen ja sitä kautta perheelle elannon. Vähän toisenlainen kylkiäinen –kampanjalla kerätyt varat on suunnattu Naisten Pankkiin josta kehitysmaiden naiset voivat lainata rahaa yrityksen perustamiseen. Kun yritystoiminta on käynnistynyt ja alkanut tuottamaan tulosta, maksetaan laina Naisten Pankkiin takaisin. Tällöin sama raha voidaan lainata uudestaan jollekin toiselle naiselle joka tarvitsee sitä yhtä paljon. Yhden lahjoituksen vaikutus näkyy siis tämän päivän lisäksi myös vuosien kuluttua, aina uusissa perheissä ja kylissä jotka apuamme tarvitsevat.

Kampanjalla kerätyt varat on tänään 27.4.2009 maksettu Naisten Pankkiin kirkon ulkomaanavun kautta. Me GSM.fi:ssä kiitämme kaikkia joulukuussa meiltä Elisan tai Saunalahden liittymän tilanneita asiakkaita. Ilman teitä ei olisi ollut tätä lahjoitusta ja moni unelma olisi voinut jäädä toteutumatta. Kiitos.

Naisten Pankista voit lukea lisää osoitteessa www.naistenpankki.fi
15.04.2009
DNA Mokkula myyntiin
Voit nyt tilata GSM.fi sivuilta myös DNA Mokkulaa. Mokkulan saat yhdessä Nettikaista -liittymän kanssa. Surffaa netissä niin paljon kuin haluat valitsemallasi nopeudella (jopa 2 Mbit/s). Mokkulan saat hintaan 0 euroa! DNA Mokkula on pieni, tietokoneen usb-porttiin liitettävä 3G-modeemi.
DNA Mokkula + Nettikaista -liittymä alk. 9,80 e/kk (384 kbit/s).

Tutustu ja tilaa DNA Mokkula
10.04.2009
GSM Suomen liittymät toimivat jatkossakin DNA:n verkossa – omistaja vaihtuu
GSM Suomen palvelut jatkuvat keskeytyksettä, sillä GSM Suomi ja sen operaattoriliiketoiminnat siirtyvät Dicame Oy:n omistukseen. Dicame Oy on paikallisten puhelinyhtiöiden ja toimivan johdon omistama operaattoripalveluiden tuotanto- ja palveluyhtiö. Dicame Oy on samalla solminut verkonvuokraussopimuksen DNA Oy:n kanssa jolloin GSM Suomen asiakkaiden liittymät ja palvelut jatkavat toimintaansa ilman keskeytyksiä.
Lähde: GSM Suomi Oyj, DNA Oy
09.04.2009
GSM Suomen palvelut jatkuvat keskeytyksettä
GSM Suomi Oyj:n palvelut jatkuvat keskeytyksettä, sillä yhtiö on turvannut palvelujen toimivuuden toisen teleoperaattorin kanssa. Yhtiön mukaan asiakkaiden numerot eivät vaihdu. GSM Suomen palvelut siis jatkuvat ja asiakkaan ei tarvitse ryhtyä toimenpiteisiin tilanteen takia.

7.4.2009 tulleen Viestintäviraston tiedotteen mukaan GSM Suomen palveluiden jatkumisessa oli epäselvyyttä, sillä teleoperaattori DNA Oy sanoi verkkosopimuksensa irti GSM Suomen kanssa. GSM Suomella ei ole omaa matkapuhelinverkkoa, vaan se on vuokrannut verkon käyttöönsä DNA Oy:ltä. GSM Suomi on nyt kuitenkin päässyt sopimukseen toisen teleoperaattorin kanssa ja palvelut jatkuvat.
30.03.2009
DNA Kimppa: Liittymä ja 3G-puhelin yhdessä, 3kk -50%
Nyt voit tilata meiltä DNA:n liittymät uuden 3G-puhelimen kanssa 24kk määräaikaisella Kimppa-sopimuksella. Liittymän lisäksi saat valitsemasi 3G-puhelimen omaksi edullisella kuukausimaksulla (puhelinta ei tarvitse maksaa etukäteen). Puhelimia ei ole sim-lukittu, joten voit käyttää niitä millä tahansa liittymäkortilla. Voit siirtää liittymään vanhan matkapuhelinnumerosi toiselta operaattorilta tai ottaa siihen uuden 044- alkuisen numeron.

Liittymän ja puhelimen Kimppa -sopimuksella saat nyt kolmeksi kuukaudeksi puoleen hintaan ja lottokupongin kaupan päälle!


Tutustu ja tilaa DNA:n liittymä yhdessä 3G-puhelimen kanssa Kimppa-sopimuksella
27.03.2009
Maaliskuun lopussa päättyvät tarjoukset
Maaliskuu lähenee loppuaan ja samalla on päättymässä osa matkapuhelinoperaattoreiden tarjouksista. Nyt kannattaakin pitää kiirettä jos haluaa hyödyntää päättymässä olevat tarjoukset! Seuraavat kampanjat ovat päättymässä tiistaina 31.3.09:

 • Saunalahti Ykkönen: 650 min puheaikaa kaupan päälle
 • Saunalahti Edukas: puhelut vain 0,029 €/min PuhuEdullisemmin-lisäpalvelulla

 • Elisa Mobiililaajakaista 24kk: Nettitikku kaupan päälle

 • DNA Matkanetti: 0 euroa 1 kk ajan

  Kaikki tällä hetkellä voimassa olevat tarjoukset näet yhdellä silmäyksellä Tarjoukset-osiostamme.
 • 26.03.2009
  GSM.fi kilpailu päättynyt ja voittaja selvillä
  GSM.fi kilpailussa kyseltiin tyytyväisyyttä matkapuhelinoperaattoreiden asiakaspalveluihin. Palkintona kilpailussa oli Nokia 6120 classic puhelin. Kilpailu päättyi 19.3. ja arvonta suoritettiin kaikkien osallistuneiden kesken. Palkinto lähti Lielahdelle. Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistuneille! Lisää kilpailuja luvassa jälleen lähiaikoina.
  23.03.2009
  Saunalahti Edukas liittymässä puhelut vain 0,029 €/min
  Nyt saat Edukas ja Edukas 3G liittymiin puhelut entistä edullisemmin kun valitset liittymään PuhuEdullisemmin-lisäpalvelun. Puhelut kaikkiin kotimaisiin liittymiin maksaa vain 0,029 e/min. Lisäksi PuhuEdullisemmin-lisäpalvelun saat nyt kolmeksi kuukaudeksi ilman kuukausimaksua (norm. 8,90e/kk, säästösi 26,70 euroa).

  Tutustu ja tilaa Saunalahti Edukas tai Edukas 3G
  20.03.2009
  Saunalahti Ykkönen -liittymään nyt 650 min puheaikaa
  Nyt saat uuteen Saunalahti Ykkönen -liittymään ja Ykkönen 3G -pakettiin jopa 650 minuuttia puheaikaa kaupan päälle. Puheaikaa on käytettävissä 50 min/kk kaikkiin normaalihintaisiin kotimaanpuheluihin.

  Tutustu ja tilaa Saunalahti Ykkönen tai Ykkönen 3G
  19.03.2009
  DNA:n uudet kampanjat Oiva -liittymään ja pakettiliittymiin
  Nyt saat DNA Oiva liittymään Etuoikeus-palvelulla (12kk) 600 min puhetta, avauksen 0 euroa ja koko vuoden kuukausimaksut veloituksetta. Lisäksi saat kaupan päälle lottokupongin. Tutustu ja tilaa DNA Onni

  Tilatessasi minkä tahansa DNA:n Pakettiliittymistä, saat kuukausimaksut -50% kolmen kuukauden ajan DNA Etuoikeus-palvelulla (12kk). Lisäksi kaupan päälle lottokuponki. Tarjous koskee seuraavia DNA Pakettiliittymiä: DNA Toivo, DNA Aarre, DNA Lahja, DNA Ilona, DNA Unelma ja DNA Urho.
  16.03.2009
  Postiosoitteemme on muuttunut
  GSM.fi on muuttanut uuteen osoitteeseen. Uusi osoitteemme on Ahlströmintie 1 C, 92400 Ruukki.
  10.03.2009
  DNA Mainio -liittymässä puhelut toisiin dna-liittymin 0€, avaus 0€ ja kk-maksut 0€ 31.12.09 asti.
  Tilaa nyt uusi DNA Mainio -liittymä DNA Etuoikeus (12kk) -palvelulla niin saat normaalihintaiset kotimaan puhelut toisiin DNA-liittymiin veloituksetta 31.12.09 asti (max. 3000 min/kk, norm. 0,067 €/min)! Tämän lisäksi liittymän kuukausimaksut 0 euroa koko loppuvuoden (norm. 0,65 €/kk). Myös liittymän avausmaksu on 0 euroa (norm. 2,90 €).

  DNA Mainion käyttäjät saavat tietoa ja etuja DNA:lta ja DNA:n yhteistyökumppaneilta esimerkiksi tekstiviestitse tai sähköpostitse

  Tarjous on voimassa 5.5.09 asti.

  Tutustu ja tilaa DNA Mainio
  09.03.2009
  Saunalahti Ykkönen 3G -liittymässä nyt 600 min puheaikaa ja Nokia 3120 classic vain 1,90 €/kk!
  Nyt on rajoitetun ajan saatavilla Saunalahti Ykkönen 3G -pakettiin Nokia 3120 classic (grafit) -matkapuhelin alennettuun hintaan vain 1,90 €/kk! Lisäksi saat kaupan päälle 600 minuuttia puheaikaa! Puheaikaa on käytettävissä 50 min/kk kaikkiin normaalihintaisiin kotimaanpuheluihin.

  Saunalahti Ykkönen 3G on edullinen liittymä, jossa puhelut ja tekstiviestit kaikkien operaattoreiden liittymiin maksavat vain 0,069 €/min/kpl. Ei puhelun aloitusmaksuja. Liittymä sisältää lisäksi puhelimen 24kk määräaikaisella sopimuksella.

  600 puheaikatarjous on voimassa vain 15.3.09 asti ja Nokia 3120 hinnoittelu on voimassa 21.03.09 asti, joten tilaa heti!
  05.03.2009
  Uusi Saunalahti Eliitti+ 3G -liittymä myyntiin tarjoushinnoin
  Nyt saat uuden Saunalahti Eliitti+ 3G -liittymän huippuedullisesti. Puhelut Saunalahden, Elisan ja Kolumbuksen liittymiin 0 euroa (3000 min/kk) ja loppuvuosi ilman liittymän kuukausimaksua (norm. 3,95e/kk)! Liittymä sisältää uuden 3G-puhelimen. Maksat siis ainoastaan puhelimen osuutta.

  Saunalahti Eliitti+ 3G on 24kk määräaikainen sopimus joka sisältää valitsemasi 3G-puhelimen.


  Tutustu ja tilaa Saunalahti Eliitti+ 3G
  25.02.2009
  Saunalahden Eliitti+ Tarjous päättyy - Vielä muutama päivä aikaa tilata!
  Supersuosittu Tarjous Saunalahti Eliitti+ -liittymästä on päättymässä 1.3. Eli jos haluat puhua maksutta Saunalahden, Elisan ja Kolumbuksen liittymiin (max. 3000 min/kk) koko loppuvuoden ajan, kannattaa toimia ja tilata Saunalahti Eliitti+ heti! Tarjouksessa saat Eliitti+ -liittymän koko loppuvuodeksi ilman kuukausimaksua (norm. 3,95 €/kk). Puhelut muiden operaattoreiden liittymiin maksavat nekin vain 0,069 €/min ja tekstiviestit 0,069 €/kpl joten Eliitti+ liittymän käyttö on edullista myös muiden operaattoreiden liittymiin soitettaessa!

  Tarjousta jatkettu 22.3. asti!
  Tutustu ja tilaa Saunalahti Eliitti+
  20.02.2009
  Osallistu GSM.fi kilpailuun ja voita Nokia 6120
  Sivuillamme on käynnissä kilpailu, jossa kysellään tyytyväisyyttä operaattoreiden asiakaspalveluihin. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan uusi Nokia 6120 classic -matkapuhelin (palkinnon arvo 170e)! Kilpailu on voimassa 19.3.2009 asti.

  Osallistu kilpailuun
  17.02.2009
  DNA:n liittymät myyntiin
  Nyt niitä voi tilata meiltä! Siis edullisia DNA:n matkapuhelinliittymiä.

  DNA:n liittymävalikoimasta löytyy liittymät monenlaiseen käyttöön peruskäyttäjästä suurkuluttajaan. Esimerkiksi suosittu DNA Onni (0,069 e/min/kpl + 0,66 e/kk) ja paljon puhuvalle DNA Unelma (3000 min/kpl puhetta ja viestejä /kk, 39,90 e/kk). Liittymissä ei ole puhelunaloitusmaksuja ja liittymääsi voit lisätä monia hyödyllisiä lisäpalveluja kuten esim. tiedonsiirtopalveluita, saldorajoituksen ja DNA Etuoikeus-palvelun (dna-dna puhelut -40% viikonloppuisin). Palveluja hyödynnät parhaiten DNA:n omassa 3G-verkossa, joka laajenee hurjaa vauhtia!

  Tulossa lähiaikoina myös Kimppa-paketit (liittymä + uusi 3G-puhelin omaksi) sekä mokkulat.

  Tutustu ja tilaa DNA-liittymä!
  10.02.2009
  Saunalahti DataPaketti on nyt MobiililaajakaistaPaketti
  Saunalahden DataPaketin nimi muuttui MobiililaajakaistaPaketiksi. Mikään muu ei kuitenkaan ole muuttunut, eli liittymän ominaisuudet, hinnat ja tarjoukset pysyvät ennallaan. Jos sinulla on ennestään DataPaketti, muutoksen huomaat esim. laskulla ja oma.saunalahti.fi-hallintasivuilla, joissa liittymäpaketin nimi vaihtuu MobiililaajakaistaPaketiksi.

  Saunalahden MobiililaajakaistaPaketti sisältää liittymän SIM-kortteineen sekä Nettitikun eli tietokoneeeseen kytkettävän 3G-modeemin.

  MobililaajakaistaPaketissa saat nyt nettitikun kaupan päälle ja 6kk täydellä nopeudella.

  Tutustu ja tilaa
  Lähde: Saunalahti
  03.02.2009
  Saunalahdelta uusi Tuplapaketti+ liittymä, jossa joka 4kk ilman kk-maksua
  Saunalahti Tuplapaketti+ liittymä sisältää 500 minuuttia puheluita ja 100 kpl tekstiviestejä joka kuukausi hintaan 19,90 e/kk. Liittymässä nyt joka neljäs kuukausi on ilman kuukausimaksua (säästöä vuodessa 59,70e)! TuplaPaketti liittymä ei ole määräaikainen, ja kuukausimaksuetu on voimassa niin kauan kuin liittymä on käytössäsi.

  Saat lisäksi Saunalahden sekä valittujen yhteistyökumppaneiden etuja ja tarjouksia puhelimitse tai sähköpostitse.


  Tutustu ja tilaa Tuplapaketti+
  03.02.2009
  Uusia puhelimia Saunalahden ja Elisan paketeissa
  Saunalahden 3G-pakettiliittymissä on nyt tilattavissa uusi ja edullinen Nokian E63 -matkapuhelin, jolla mesetät, mailaat ja blokkaat kätevästi täysikokoisen QWERTY-näppäimistön avulla. Toinen uutuus on LG Prada II, joka on ylellisen hienostunut kosketusnäytöllinen puhelin.

  Myös Elisan Paketissa on saatavilla Nokia E63 -puhelin.


  Tutustu ja tilaa Saunalahti 3G-liittymä tai Elisa Paketti.
  26.01.2009
  Saunalahti Eliitti+ saatavilla vielä tämän viikon!
  Nyt on kiire tilata huippuedullinen ja suosittu Saunalahti Eliitti+ -liittymä! Kun tilaat liittymän 31.1.09 mennessä saat koko vuoden kuukausimaksut veloituksetta (säästösi 47,40e). Liittymässä puhelut Saunalahden, Elisan ja Kolumbuksen liittymiin 0 e/min (3000 min/kk).

  2.2.09 Tarjousta jatkettu 1.3.09 asti

  Tutustu ja tilaa Saunalahti Eliitti+
  23.01.2009
  Elisa Mobiililaajakaistapaketissa ulkomaankäytön esto oletuksena
  Elisa Mobiililaajakaista 24kk -paketissa on 23.1. alkaen oletuksena ulkomaankäytön kokonaan estävä esto. Uudistuksella on tarkoitus parantaa Elisa Mobiililaajakaistapaketin käytön turvallisuutta esim. raja-alueilla. Esto on asiakkaalle maksuton, samoin poisto tai lisäys.

  Esto voidaan asiakkaan pyynnöstä poistaa Elisan asiakaspalvelusta, jos asiakkaalla on tarve ulkomaankäyttöön. Elisa Mobiililaajakaista 24kk -paketin kiinteä hinnoittelu on voimassa vain kotimaassa.

  Olemassa oleviin Elisa Mobiililaajakaistapaketteihin estoa ei lisätä automaattisesti, mutta asiakas voi tilata sen jälkikäteen.


  Tutustu ja tilaa Elisa Mobiililaajakaista 24kk
  Lähde: Elisa
  22.01.2009
  Saunalahti EtuOhjelmalla etuja ja tarjouksia puhelimen näytölle
  Saunalahdelta on nyt saatavilla uusi Saunalahti EtuOhjelma Edukas, Edukas 3G ja Eliitti+ liittymien käyttäjille. EtuOhjelma on puhelimeen ladattava sovellus, joka tuo monipuoliset edut ja tarjoukset suoraan puhelimen näytölle. Sovellus toimii monissa uusissa älypuhelimissa.

  Saunalahden asiakkaat, jotka kuuluvat EtuOhjelman piiriin ja joilla on sovellusta tukeva päätelaite, saavat Saunalahdelta latauslinkin puhelimeensa. Saunalahden lisäksi käyttäjät saavat etuja ja tarjouksia useilta tunnetuilta brändeiltä kuten Leaf, Fanta, Universal Music ja Aarikka.

  EtuOhjelman lataaminen ja käyttö ei veloita käyttäjää mihinkään ja on täysin ilmaista. EtuOhjelma rajautuu omaksi kokonaisuudekseen puhelimen näytön alaosaan, josta käyttäjä pääsee tutustumaan etuihin klikkaamalla.


  Tutustu ja tilaa Saunalahti Edukas, Edukas 3G tai Eliitti+


  Lähde: Saunalahti
  16.01.2009
  Elisa Paketissa hintamuutoksia
  Useiden Elisa Paketti puhelimien hinnat laskivat. Hintamuutokset koskevat seuraavia GSM.fi sivuilta tilattavia puhelinmalleja: Nokia 6210 Navigator, Nokia 6220 Classic, Nokia 6600 Fold, Nokia N79 4GB Navigation, Nokia N82 2GB Navigation, Nokia N85 8GB Navigation, Nokia E90 2GB Navigation, LG KU990 Viewty

  Tutustu ja tilaa Elisa Paketti!
  16.01.2009
  GSM.fi kilpailun voittaja arvottu ja tulokset julkistettu
  GSM.fi kilpailussa kyseltiin viime vuoden lopulla osallistujien mielipidettä siitä, millä operattorilla on paras GSM/3G-verkko. Voittaja on arvottu ja palkinto, Nokia 6233 -puhelin, on toimitettu Mikkeliin. Onneksi olkoon voittajalle!

  Kilpailun tulokset voit käydä lukemassa täältä.
  09.01.2009
  Puhelimia uskomattoman halvalla Saunalahden Paketissa!
  Saunalahti lisäsi edullisten, vain 1,90 euroa kuukaudessa maksavien puhelimiensa valikoimaan Samsung U700 Evo -puhelimen. Hinta on voimassa kun otat puhelimen ja Saunalahti Ykkönen 3G-liittymän. Voit maksaa puhelimen myös kerralla pois hintaan 45,60e, jolloin liittymässä ei ole kuukausimaksua ollenkaan. Huom! Puhelimia on rajoitettu erä, joten tilaa nopeasti! Nämä viedään käsistä.

  Saatavilla nopeimmille vielä myös Nokia 3120 ja Nokia 6555 -puhelimia hintaan 1,90 e/kk Ykkönen 3G, Edukas 3G ja Eliitti 3G -liittymien kanssa.

  Tutustu Saunalahti Ykkönen 3G-liittymään

  Puhelintarjoukset päättyvät 9.1.09!
  05.01.2009
  Kolumbus matkapuhelinliittymien uusmyynti päättynyt
  Kolumbus on lopettanut matkapuhelinliittymien uusmyynnin 4.1.09. Uuden Kolumbus-liittymän tilaaminen tai hinnoittelumallin vaihtaminen ei ole enää mahdollista. Nykyiset käytössä olevat Kolumbus-liittymät ja niiden lisäpalvelut toimivat edelleen normaalisti.

  Tilalle voimme suositella edullisia Saunalahden liittymiä.
  30.12.2008
  Saunalahti Eliitti+ liittymällä puhelut 2,5 suomalaiselle 0e ja kk-maksu 0e 31.12.09 asti
  Nyt saat uuden Saunalahti Eliitti+ -liittymän kuukausimaksut veloituksetta 31.12.09 asti! Liittymällä soitetetut puhelut Saunalahden, Elisan ja kolumbuksen liittymiin 0 euroa. Puhut siis 2,5 miljoonalle suomalaiselle koko vuoden täysin maksutta! Säästösi vuoden aikana 47,40 euroa (norm. kk-maksu 3,95 e/kk). Liittymä ei ole määräaikainen. Tarjous voimassa 7.1.09 asti.

  Lisäetuna Saunalahti Eliitti+ -liittymän käyttäjät saavat Saunalahden ja valittujen yhteistyökumppaneiden erikoisetuja ja tarjouksia suoraan puhelimeensa.

  Tutustu ja tilaa Eliitti+
  12.12.2008
  Mobile.fi: saatavana kevyt USB-modeemi @450-verkkoon
  Nyt uutuutena saatavilla pieni, kevyt ja helposti mukana kulkeva USB-modeemi (Leadtek 450-USB-MODEM 7F06) Mobile.fi langaton laajakaista -liittymään. Modeemi toimii missä vain 450-verkkoa löytyy ja se on jopa tehokkaampi ja herkempi kuin vanhemmat modeemit. Hyvä yhteysnopeus ja pieni vasteaika takaavat nopean, langattoman tiedonsiirron. Modeemin on mahdollista liittää myös ulkoinen antenni (ulkoisia antenneja tulossa myyntiin myöhemmin).

  Tilaa Mobile.fi langaton laajakaista liittymä alk. 41,20 e/kk. USB-modeemi hintaan 275e.
  10.12.2008
  Saunalahdelta Nokia 3120 ja 6555 -puhelimet tosi edullisesti
  Valitessasi nyt Saunalahti Ykkönen 3G tai Edukas 3G -liittymän Nokian 3120 tai 6555 -puhelimella, saat littymän huippuedulliseen kuukausihintaan vain 1,90 e/kk! Puhelimen hinnaksi 24kk sopimuksella tulee näin vain 45,60 e. Voit maksaa puhelimen osuuden pois myös ensimmäisellä liittymälaskulla, jolloin kuukausimaksua ei ole ollenkaan. Puhelimia rajoitettu erä erikoishinnoin. Lisäksi saat Ykkönen liittymään 600 min puheaikaa ja Edukkaaseen halvat puhelut ja viestit.

  Toimi nopeasti ja tilaa Ykkönen 3G tai Edukas 3G
  05.12.2008
  Saunalahdelta puheaikatarjoukseen tarjoustakuu!
  Saat nyt tarjoustakuun Saunalahden puheaikatarjoukseen Saunalahti Ykkönen ja Ykkönen 3G -liittymille 31.12.2008 asti. Tarjoustakuu tarkoittaa sitä, että jos puheaikatarjous nousee kyseisissä liittymissä myöhemmin joulukuun aikana, saat automaattisesti korotetun puheajan. Näin sinun ei tarvitse empiä, pitäisikö liittymän hankintaa siirtää lähemmäksi joulua isomman tarjouksen toivossa.

  Tutustu ja tilaa Saunalahti Ykkönen tai Ykkönen 3G!
  04.12.2008
  Saunalahti Edukas liittymästä nyt myös 3G-paketti, joka sisältää edullisten puheluiden lisäksi uuden puhelimen
  Nyt saat Saunalahti Edukas 3G -liittymässä puhelut ja viestit huippuhalvalla vain 4,9 snt/min/kpl! Tämän lisäksi liittymään kuuluu valitsemasi 3G-puhelin. Määräaikainen 24kk liittymä.

  Tutustu ja Tilaa Saunalahti Edukas 3G
  03.12.2008
  Rajoitetun ajan saatavilla olevassa Saunalahti Eliitti 3G -liittymässä puhelin omaksi ja puhelut 2,3 milj. ihmiselle kaupan päälle!
  Saunalahti Eliitti 3G on liittymäpaketti, joka sisältää puhelut Saunalahden, Elisan ja Kolumbuksen liittymiin 0 e/min (3000 min/kk) ja uuden 3G-puhelimen omaksi. Liittymän kk-maksu on 0e, maksat vain puhelimesta. Liittymä on saatavilla 31.12.2008 asti.

  Tutustu ja tilaa heti Saunalahti Eliitti 3G
  01.12.2008
  GSM.fi:stä tänä jouluna vähän toisenlainen kylkiäinen
  Tänä jouluna meillä ei jaella kumiveneitä ja selkäreppuja. Kun tilaat meiltä joulukuussa minkä tahansa uuden Elisan tai Saunalahden liittymän, me lahjoitamme puolestasi 5 € Kirkon Ulkomaanavun kautta Naisten Pankkiin. Hyvän liittymän kylkiäisenä saat näin itsellesi hyvän mielen auttamalla vähäosaisia. Naisten Pankki on yhteisö ja rahasto, joka tukee kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä ja toimeentuloa. Kampanja koskee tarjousaikana 1.12.2008 - 31.12.2008 GSM.fi sivuilta tilattuja Elisan ja Saunalahden liittymiä.

  Lue lisää kampanjasta
  Elisan liittymät | Saunalahden liittymät
  25.11.2008
  Saunalahti Edukas entistä edullisemmin
  Saunalahti Edukas liittymän puhelut, videopuhelut sekä teksti- ja multimediaviestit kaikkiin kotimaan liittymiin saat nyt ennenkuulumattoman edulliseen hintaan 0,049 €/min/kpl! Tarjous voimassa 28.2.2009 asti.

  Tämän lisäksi Saunalahti pudotti liittymän normaaleja puhelu ja viestihintoja. Maaliskuusta 2009 alkaen puhelut ja viestit maksavat silloinkin vain 0,066 €/min/kpl (ennen 0,067 €). Puheluissa ei ole aloitusmaksuja eikä liittymä ole määräaikainen. Hintojen alennukset koskevat niin uusia kuin vanhojakin Edukas-asiakkaita. Lisäetuna Edukkaan käyttäjät saavat jatkossa Saunalahden ja valittujen yhteistyökumppaneiden erikoisetuja ja tarjouksia tekstiviestillä, sähköpostilla tai mms-viestinä.

  Tutustu ja Tilaa Saunalahti Edukas
  21.11.2008
  Elisa Mobiililaajakaista on Suomen suosituin mobiililaajakaista
  IRO Research Oy:n syyskuussa 2008 tekemän tutkimuksen mukaan Elisa on selkeä markkinajohtaja mobiililaajakaistamarkkinassa.

  Tilaa nyt Suomen suosituin mobiililaajakaista GSM.fi sivuilta. Elisa Mobiililaajakaista 24kk -paketissa saat rajattomasti tiedonsiirtoa ja Nettitikun. Voit valita pakettiiin myös kannettavan tietokoneen.

  Tutustu ja tilaa Elisa Mobiililaajakaista 24kk
  20.11.2008
  GSM.fi kilpailussa palkintona Nokia 6233
  Vastaa kysymykseen: Kellä on paras GSM/3G -verkko, Soneralla, Elisalla vaiko DNA:lla? Voit voittaa Nokian 6233 -matkapuhelimen (arvo 166e). Puhelimen ominaisuuksia ovat mm. 3G, sähköposti, 2 Mpix kamera, radio ja musiikkisoitin.

  Kilpailu on voimassa 20.11. - 24.12.2008 ja arvonta suoritetaan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken.

  Osallistu kilpailuun!
  10.11.2008
  Elisan ja Saunalahden paketteihin lisää puhelinmalleja
  Elisan Pakettiin on lisätty kovaakin käyttöä kestävä Samsung B2700 (alk. 8,99 e/kk), isolla kosketusnäytöllä varustettu Samsung Omnia (alk. 26,99 e/kk), Nokia E66 2Gt muistilla ja navigaattorilla (alk. 19,99 e/kk) ja Windows Mobile käyttöjärjestelmällä varustettu Sony Ericsson X1 XPERIA, joka on ennakkotilattavissa (alk. 29,99 e/kk).

  Saunalahden 3G-paketteihin on saatavilla Nokia N85 viihdepuhelin (alk. 21 e/kk) ja Samsung Omnia (alk. 25,90 e/kk) puhelimet.

  Tutustua ja tilaa Elisa Paketti tai Saunalahden 3G-paketti.
  24.10.2008
  Uusia puhelimia Elisan ja Saunalahden paketteihin
  Nokia N79 ja Nokia 6600 Fold ovat uusia puhelimia Elisan ja Saunalahden 3G-paketeissa. Nokia N79 alk. 18,99 e/kk (Elisa Paketti Oiva) ja 17,50 e/kk (Saunalahti Ykkönen 3G). Nokia 6600 Fold alk. 14,99 e/kk (Elisa Paketti Oiva) ja 13,00 e/kk (Saunalahti Ykkönen 3G). Lisäksi nyt Elisa Paketissa Nokia N85 alk. 27.90 e/kk.

  Tutustu ja tilaa Elisa Paketissa tai Saunalahden paketissa...
  21.10.2008
  Saunalahdelta uusi Edukas-liittymä myyntiin
  Saunalahti Edukas liittymällä puhelut ja videopuhelut huippuedullisesti kaikkiin kotimaisiin GSM- ja lankaliittymiin vain 0,067 €/min! Puhut aina samaan hintaan riippumatta siitä mihin aikaan ja minkä operaattorin liittymään soitat. Myös teksti- ja multimediaviestit ovat saman hintaisia vastaanottavasta operaattorista riippumatta (0,067 €/kpl). Ei määräaikaisuuksia, eikä puhelun aloitusmaksuja. Aina yhtä edulliset ja selkeät hinnat!

  Edukas liittymän käyttäjänä saat lisäksi tietoja tuotteista, eduista ja tarjouksista Saunalahdelta ja sen valitsemilta yhteistyökumppaneilta. Jatkossa voit myös itse vaikuttaa siihen, millaisia etuja sinulle tarjotaan.

  Tutustu ja tilaa Saunalahti Edukas!
  20.10.2008
  Elisa Miniläppäri Mobiililaajakaista 24kk paketissa
  Elisa tulee päätelaitemarkkinoille omalla brändillään ja tarjoaa ensimmäisenä Suomessa minikannettavaa, jossa on 3G-modeemi sisäänrakennettuna. Elisa Miniläppärin merkittävimpiä etuja ovat sisäänrakennettu mobiililaajakaista, suuri näyttö sekä pitkäkestoinen akku.

  Elisa Miniläppärin voi hankkia yhdessä Elisan mobiililaajakaistaliittymän kanssa esimerkiksi 384 kbit/s nopeudella. Hinta alkaen 27,90 e/kk (24 kuukauden Elisa Mobiililaajakaista -sopimuksella).

  Saat halutessasi kaupan päälle myös Elisa Tietoturvapalvelun lapsilukolla.

  Tutustu ja tilaa


  Lähde: Elisa
  17.10.2008
  Saunalahden liittymävalikoima uudistui
  Saunalahti on yksinkertaistanut liittymävalikoimaansa. Useita liittymätyyppejä ja palveluita on poistunut Saunalahdenden valikoimasta. Jatkossa löydät sinulle sopivan liittymän entistä helpommin. Olemassa olevat liittymät ja palvelut toimivat kuitenkin edelleen normaalisti. Jos sinulla siis on joku näistä liittymistä, palvelusi jatkuu edelleen vanhoilla hinnoilla, eikä sinun tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä.

  Poistuneet liittymät:
  - Totaali2 3G
  - OmaVerkko 3G
  - Fiksu 3G
  - PikkuKolmonen 3G
  - Eka Saunalahteni 3G
  - ViestiX 3G
  - MegaViestiX 3G

  - SuperPaketti
  - Paketti Plus
  - Puhu hyvää

  Poistuneet palvelut:
  Sisärengas, Reviiri, Tunnari, MultiSIM, Kännykkävakuutus.
  Lähde: Saunalahti
  26.09.2008
  Elisa Mobiililaajakaistapakettiin uusi Huawei Nettitikku E180
  Elisa Mobiililaajakaista 24kk liittymän nettitikkuvalikoimaan on lisätty suurempaa uplink-nopeutta tukeva Huawei E180 HSUPA USB -modeemi. Huawei Nettitikku E180 on uuden sukupolven pieni, johdoton USB-modeemi, jonka liität kätevästi tietokoneen USB-porttiin. Hinta alk. 11,90 e/kk.

  Tutustu ja tilaa!
  22.09.2008
  Hintamuutoksia ja uusi Nokia N96 puhelin Elisa Paketissa
  Vodafone v810 puhelimen hinta laski Elisa Paketissa. Uusi kuukausihinta puhelimesta 2 e/kk (+puhepaketti). Esim. puhelin + Puhepaketti 70 min nyt vain 8,90 e/kk. Myös Nokia N95 8GB puhelimen hinta laski Puhepaketti 70:n kanssa (vain 28,90 e/kk).

  Ennakkotilattavissa Elisa Paketissa on nyt yksi vuoden odotetuimmista uutuuksista, Nokia N96 viihdepuhelin navigaattorilla ja 16GB muistilla. Kuukausimaksu alk. 34,90 e/kk (Puhepaketti 70min).

  Tilaa Elisa Paketti
  16.09.2008
  PlusTV kanavapaketin sisältö vapaasti valittavissa 13:sta kanavasta
  PlusTV kanavapaketti on uudistunut. Voit nyt valita pakettiin juuri haluamasi kanavat. Kanavien määrä on lisääntynyt kahdella kanavalla (Disney Channel ja KinoTV) ja voit valita kolmestatoista eri kanavasta juuri ne kanavat, jotka itse haluat.

  PlusTV KokoPaketti sisältää kaikki 13 kanavaa ja OmaPaketti sisältää 9 vapaa valintaista kanavaa.

  Tutustu ja tilaa PlusTV
  10.09.2008
  Uusia kannettavia Saunalahti Datapakettiin ja Elisa Mobiililaajakaista 24kk -liittymiin
  Nyt saat huippuedullisesti uudet HP:n tekokannettavat Elisan Mobiililaajakaista 24kk ja Saunalahden Datapaketti liittymissä. Liittymiin kuuluu lisäksi 3G-modeemi USB-porttiin. Rajatonta tiedonsiirtoa langattomasti valitsemallasi nopeudella. Liittymät ovat 24kk määräaikaisia sopimuksia.

  Uudet kannettavat: HP Pavilion dv5-1021eo, HP Pavilion dv5-1095eo ja HP Pavilion tx2590eo.

  Tutustu ja tilaa Saunalahti Datapaketti tai Elisa Mobiililaajakaista 24kk.
  08.09.2008
  Uusiin määräaikaisiin Elisa liittymiin meiltä 10 viikkoa lottoa kaupan päälle!
  Tilatessasi sivuiltamme GSM.fi uuden Elisan liittymän vähintään 12 kuukauden määräaikaisella sopimuksella, saat kaupan päälle Veikkauksen lotto-kupongin, joka sisältää yhden lottorivin 10 viikon kestolottona (arvo 8€). Lue Tarjousehdot

  Tilaa Elisa matkapuhelinliittymä
  05.09.2008
  Sonera Liikkuva laajakaista
  Liikkuvalla laajakaistalla surffaat Internetissä ja luet sähköpostit missä ikinä liikutkin.

  Sonera Liikkuva laajakaista -paketti sisältää tietokoneeseen liitettävän USB-modeemin ja haluamasi datapaketin. Minun Sonera Liikkuva laajakaista -pakettiin saat Huawei E220 tai Option Icon 0225 -modeemin alk. 4,99 e/kk.

  Tutustu ja tilaa Sonera Liikkuva laajakaista!
  05.09.2008
  Mobile.fi: Alennuksia laitteiden hintoihin ja tilaus ilman päätelaitetta
  Nyt saat Mobile.fi langattoman laajakaistan laitteet entistä edullisemmin. Laitteiden ja laitepakettien hinnat putosivat. Saat nyt Qualcommin datakortin hintaan 199 euroa (ennen 249e). Kannettava-paketin hinta putosi 249 euroon (ennen 299e). Lisäksi Lähiverkon-paketin saat nyt edullisesti hintaan 329 euroa (ennen 415e)!

  Nyt voit tilata sivuiltamme myös pelkän Mobile.fi liittymän ilman päätelaitetta, jos sinulta löytyy jo laite ja haluat vaihtaa Mobile.fi -liittymään. Syötä tilauksen yhteydessä laitteen yksilöivä koodi, jolla liittymä voidaan aktivoida.

  Mobile.fi langaton laajakaista toimii Digitan @450-verkossa, jonka peittoalue on jo yli 90% väestöstä. Tutustu ja tilaa Mobile.fi langaton laajakaista.
  20.08.2008
  Alennuksia Elisa Paketti laitteisiin
  Seuraavien puhelinmallien hinta on laskenut Elisa Paketissa: Vodafone V810, Samsung L170, Samsung i550, Nokia 6555, Sony Ericsson C702,LG KU970 Shine.

  Lisäksi Elisan Mobiililaajakaista 24kk paketissa Asus EeePC 4G -minikannettavan hinta putosi. Kuukausimaksu laski kahdella eurolla. Hinta alk. 18,90 e/kk.

  Tutustu ja tilaa Elisa Paketti tai Elisa Mobiililaajakaista 24k.
  11.08.2008
  Suositut Asuksen EeePC miniläppärit Elisan tai Saunalahden mobiililaajakaistaliittymän kanssa
  Saat Saunalahden Datapaketti -liittymään tai Elisan Mobiililaajakaista 24kk -liittymään myös uudet, suuren suosion saavuttaneet Asuksen EeePC miniläppärit. Valittavanasi on kaksi mallia (4G tai 900).

  Miniläppärit ovat suorituskykyisiä, mutta silti pieniä ja kevyitä kannettavia tietokoneita. Uudemmassa 900 -mallissa nyt entistä isompi näyttö, enemmän muistia ja parempi akku. Mukaan pakettiin saat myös USB-modeemin.

  Tutustu ja tilaa Saunalahti Datapaketti + EeePc alk. 20,80 e/kk tai
  Elisa Mobiililaajakaista 24kk + EeePc alk. 20,90 e/kk.
  08.08.2008
  Saunalahden paketteihin Samsung TouchWiz + muita puhelimia
  Nyt saat Saunalahden 3G-paketteihin uuden Samsung TouchWiz kosketusnäyttö puhelimen. TouchWiz on kova haastaja suositulle Applen iPhonelle. Muita uusia puhelinmalleja Saunalahdella ovat Nokian 5320 musiikkipuhelin ja Samsungin i200 älypuhelin.

  Tutustu ja tilaa Saunalahden 3G-paketti.
  07.08.2008
  Uusi Eka Saunalahteni 3G-liittymä myyntiin
  Uusi Eka Saunalahteni 3G -pakettiliittymä on suunniteltu erityisesti koululaisille ja miksei myös muillekin, jotka haluavat puhelimen ja liittymän edullisesti turvallisena pakettina.

  Kuukausimaksuun sisältyy puhelimen lisäksi Saldosopimus ja Sisärengas-palvelut.

  Saldosopimuksella voit rajoittaa liittymän käyttöä valitsemaasi saldorajaan. Rajan ylityttyä liittymästä ei voi soittaa puheluita eikä lähettää viestejä tai käyttää muita maksullisia palveluja. Sisärengas palvelulla soitat puheluja ja lähetät viestejä viidelle kaverille tai perheenjäsenelle todella edullisesti (0,039 e/min, 0,04 e/kpl). Sisärengasnumeroiksi voi valita 5 Saunalahden, Elisan tai Kolumbuksen GSM-liittymää.

  Myös muut puhelut ja viestit edullisesti kaikkiin kotimaisiin liittymiin 0,069 e/min/kpl.

  Lisäksi saat mukaan 600 minuuttia puheaikaa (voimassa 18.8. saakka)!

  Tutustu ja tilaa Eka Saunalahteni!
  10.07.2008
  Nokian uutuudet E71 ja E66 Saunalahdelta!
  Nyt saat Nokian kesäuutuudet E71 ja E66 Saunalahden 3G-pakettiin. Uutuudet vievät mobiiliviestinnän ja erityisesti sähköpostin käytön askeleen pidemmälle.

  Nokia E71 Navi alkaen 19 €/kk ja Nokia E66 alkaen 17 €/kk.

  Tutustu uutuuksiin ja tilaa Saunalahti 3G-liittymä.
  09.07.2008
  Mobile.fi liittymien kuukausimaksut putosivat
  Mobile.fi langattoman laajakaistan kuukausimaksut putosivat. Nyt saat Mobile.fi Lite (512 kbit/s) -liittymän hintaan 41,20 e/kk (ennen 43 eur) ja Mobile.fi Standard (1M) -liittymän hintaan 46,20 e/kk (ennen 48 eur).

  Tutustu ja tilaa Mobile.fi langaton laajakaista
  27.06.2008
  Elisa Pakettiin 900 ja 1200 kpl SMS-paketit
  Nyt voit liittää Elisa Paketti-liittymääsi isot 900 ja 1200 kappaleen tekstiviestipaketit. Tekstaripaketti 900:lla lähetät 900 tekstaria joka kuukausi hintaan 10,99 e/kk ja Tekstaripaketti 1200:lla jopa hulppeat 1200 tekstaria kuussa hintaan 12,99 e/kk.

  Tutustu ja tilaa Elisa Paketti!
  26.06.2008
  Uusi Kolumbus P3 -liittymä myyntiin
  Kolumbuksen pakettiliittymävalikoimaan on tullut uusi 1800 minuutin P3-liittymä.

  Kolumbus P3 on kiinteähintainen liittymä jonka kuukausimaksuun sisältyy 1800 minuuttia eli 30 tuntia puheluita ja/tai videopuheluita. Kuukausimaksu on 35,80 euroa.

  Lisäksi Kolumbuksen pakettiliittymiin lisäpalveluna tilattavaan SMS-pakettiin on tullut uusi 1000 tekstiviestin paketti, kk-maksu 9,90 euroa.

  Tutustu ja tilaa Kolumbus P3
  12.06.2008
  Nettitikku Huawei E170 hinta aleni Saunalahti Datapaketissa
  Saunalahden DataPaketissa tyrmäävän nopea Huawei E170 Nettitikku nyt entistä edullisemmin, alk. 12,80 €/kk (384 kbit/s, aiemmin alk. 17,80 €/kk).

  Huawei E170 tukee HSUPA-tekniikkaa, eli perus-Nettitikusta poiketen sillä on saavutettavissa jopa 2 Mbit/s lähetysnopeus. Näin esim. liitetiedostojen lähettäminen on moninkertaisesti nopeampaa. Myös datan vastaanottonopeus on huippuluokkaa, jopa 7,2 Mbit/s (teoreettinen maksiminopeus). Hyvät lähetys- ja vastaanottonopeudet parantavat myös normaalia surffailukokemusta laskemalla vasteaikoja.

  Huawei E170 on siis erinomainen lisä varsinkin nopeampiin DataPaketteihin. Se on saatavilla vain DataPaketin yhteydessä (24 kk sopimus).

  Tilaa Saunalahti Datapaketti
  Lähde: Saunalahti
  04.06.2008
  Saunalahti Mobiililaajakaista Plus tuo nopeat datayhteydet sekä puhelimeesi että tietokoneeseesi
  Mobiililaajakaista + Nettitikku + MultiSIM = alk. 9,80 €/kk

  Suuren suosion saavuttaneita mobiililaajakaistayhteyksiä voi käyttää niin nykyaikaisilla 3G-puhelimilla kuin kannettavilla tietokoneillakin. Jos käytössäsi on molemmat, Saunalahti tarjoaa sinulle oivan ratkaisun: liittämällä nykyiseen GSM-liittymääsi Mobiililaajakaistan 24 kuukauden määräaikaisella sopimuksella saat kaupan päälle tietokoneeseen liitettävän Nettitikun ja MultiSIM-palvelun yhdellä rinnakkaiskortilla.

  Suomeksi tämä tarkoittaa sitä, että voit pitää nykyisen liittymäsi SIM-kortin puhelimessasi kuten ennenkin ja surffailla sillä netissä edullisesti Mobiililaajakaistan kiinteällä kuukausihinnalla. Tämän lisäksi saat uuden Nettitikun ja siihen oman SIM-kortin, joilla voit käyttää samaa Mobiililaajakaistaa myös tietokoneella, ilman minkäänlaista lisämaksua.

  Mobiililaajakaista Plus on lisäpalvelu Saunalahden GSM-liittymiin ja 3G-paketteihin. Saat sen tavallisen Mobiililaajakaistan hinnalla (alk. 9,80 €/kk), haluamallasi nopeudella 384 kbit/s - 5 Mbit/s. Nettitikun arvo on 120 euroa ja MultiSIM-palvelun normaalihinta on 2,90 €/kk + avaus 1,90 €. Säästät siis 24 kk sopimusaikana 191,50 €!

  Mobiililaajakaista Plus on liitettävissä toistaiseksi vain liittymiin, joissa ei valmiiksi ole Mobiililaajakaistaa. Myöhemmin tulee mahdolliseksi myös päivittää olemassa oleva Mobiililaajakaista -palvelu Mobiililaajakaista Plus -palveluksi.

  Palvelun saat tilattua olemassa olevaan liittymääsi Saunalahden sivuilta osoitteesta www.saunalahti.fi tai voit valita palvelun uuteen liittymääsi liittymätilauksen yhteydessä.

  Tilaa Saunalahden liittymä


  Lähde: Saunalahti
  03.06.2008
  Saunalahden Datapaketissa nyt huippu-uutuus: Asus Eee Pc -minikannettava
  Maailmalla suuren suosion, etenkin opiskelijoiden keskuudessa, saavuttanut minikannettava Asus Eee Pc 4G on saatavilla nyt Saunalahden Datapakettiin. Asus Eee PC:n avulla voit hyödyntää verkkoa, missä tahansa liikutkin.

  Asus Eee PC 4G on mobiililaitteiden ja perinteisten kannettavien välimaastoon sijoittuva, uuden sukupolven tietokone. Mallissa on seitsemän tuuman näyttö ja täysnäppäimistö, ja se toimii Linux-käyttöjärjestelmällä. Voit tallentaa tiedostoja laitteen flash-muistin lisäksi Saunalahden Iso G -tallennuspalveluun, jolloin pääset tiedostoihin käsiksi myös esimerkiksi työkoneelta.

  Asus Eee PC:n merkittävimpiä etuja ovat pieni koko ja keveys, joiden ansiosta laite kulkee kätevästi mukana ja tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää Internet-palveluja entistä vaivattomammin ajasta ja paikasta riippumatta. Minikannettava toimii monelle myös toisena laitteena perinteisen kannettavan ohella.

  Asus Eee PC 4G on nyt tilattavissa nyt ja toimitukset asiakkaille aloitetaan viikolla 24.

  Tilaa Saunalahti Datapaketti


  Lähde: Saunalahti
  03.06.2008
  Uusia puhelimia Elisa Pakettiin
  Elisa Paketissa nyt uusia puhelinmalleja: Nokia N78 2GB Navigation, Nokia 3120 Classic sekä Sony Ericsson C702.

  Nokia N78 2GB Navigation puhelimessa sisäänrakennettu A-GPS-paikannin, 3.2 megapikselin kamera salamalla, monipuolinen mediasoitin ja FM-radio, WLAN-tuki. Sisältää 12 kk Nokia Kartat -navigointilisenssin. Hinta alk. 24,90 e/kk.

  Nokia 3120 Classic on Klassisen elegantti puhelin isolla näytöllä. Kahden megapikselin kamera salamavalolla, musiikkisoitin ja FM-radio. 24 megatavun sisäinen muisti sekä microSD-muistikorttipaikka jopa 4 gigatavun lisämuistille. Hinta alk. 12,90 e/kk.

  Sony Ericsson C702 on roiske- ja pölytiivis ja se mahdollistaa tehokkaan kuvaamisen. 3,2 megapikselin kamera, mediasoitin, FM-radio. Hinta alk. 19,90 e/kk.

  Tilaa Elisa Paketti

  21.05.2008
  Sonera Data Päivä täydentää datapalvelu valikoiman
  Uudella Sonera Data Päivä -palvelulla voit surffata koko vuorokauden yhdellä maksulla (2,90e/24 h) ilman erillistä kuukausimaksua. Palvelu sopii hyvin niille liikkuvan laajakaistan käyttäjille, jotka eivät halua maksaa kiinteää kuukausimaksua. Asiakas maksaa vain käyttämistään vuorokausista (24 tunnin jaksoissa).

  Sonera on lisäksi päivittänyt 3G-tiedonsiirtoverkon perusnopeuden. Perusnopeuden maksimi on nyt 512 kbit/s (ennen 384 kbit/s) mikäli puhelin tukee HSDPA-tekniikkaa eli nopeampaa 3G-yhteyttä. Nopeampi perusnopeus on käytössä automaattisesti kaikilla Sonera Data -palvelun käyttäjillä.

  Tutustu ja tilaa Minun Sonera -liittymä Data Päivä -lisäpalvelulla.


  Lähde: Sonera
  16.05.2008
  Alennuksia kytkypuhelinten hintoihin Elisan ja Soneran paketeissa
  Nyt saat useita puhelimia liittymäpaketeissa entistä edullisemmin. Mm. seuraavien puhelimien hinnat ovat laskeneet Elisa Paketissa: Nokia 6500 Classic, 5610, N81, Samsung L760, L170, i550, Sony Ericsson W890i, W910i ja K850i. Minun Sonera liittymässä: Nokia 5610, 6110, 6500 classic ja slide, E51, E65, N81 ja Sony Ericsson W910i. Esimerkiksi Nokia N81 Minun Sonera -paketissa nyt alk. 15,99 e/kk (ennen 21,99 e/kk).
  13.05.2008
  Saunalahti Mobiililaajakaistan nopeus nyt jopa 5 Mbit/s!
  Saunalahden Mobiililaajakaistaan ja DataPakettiin voit nyt valita jopa 5 Mbit/s nopeusvaihtoehdon. Tämän mahdollistaa Saunalahden käyttämän Elisan 3G-verkon päivitys, jolla verkon maksiminopeus tulee kasvamaan nykyisestä 2 Mbit/s nopeudesta jopa 5 Mbit/s nopeuteen. Päivitys on aloitettu keväällä 2008 ja etenee vaiheittain lähes koko 3G-verkkoon vuoden 2008 aikana.

  Lisäksi Elisan 3G-verkkoon vuosi sitten tuotu HSUPA-teknologia laajenee koko Elisan 3G-verkkoon. Teknologia nopeuttaa erityisesti kuvien ja muiden tiedostojen siirtämisen verkkoon päin, mikä vauhdittaa esimerkiksi suurten sähköpostien lähettämistä.

  - Yhä useampi käyttäjä käyttää kotinsa ulkopuolella internetiä puhelimella ja kannettavalla tietokoneella. Suurempien nopeuksien kautta mobiilin Internetin käytettävyys paranee entisestään. Verkko laajenee tämän vuoden aikana UMTS900-teknologian ansiosta myös useille haja-asutusalueille ja mahdollistaa mobiililaajakaistan käytön lähivuosina kaikkialla Suomessa, toteaa tuotejohtaja Panu Lehti.

  Saunalahti on tuonut ensimmäisenä markkinoille 5M-nopeusluokan mobiililaajakaistapalvelut. Vaikka verkon päivitys on kesken, hankkimalla 5M-nopeusluokan Mobiililaajakaistan tai DataPaketin jo nyt varmistat, että käytössäsi on aina suurin kyseisellä hetkellä verkossa saavutettava yhteysnopeus.

  Elisan 3G-verkon palvelut ovat tulevan kesän aikana saatavilla jo yli 200 paikkakunnalla Suomessa. Tutkimusten mukaan Elisalla on Suomen kattavin 3G-verkko. Tällä hetkellä noin 75 prosenttia suomalaisista on Elisan 3G-palveluiden piirissä ja miljoonan 3G-käyttäjän raja rikottiin jo viime vuoden lopussa.

  Tutustu ja tilaa Saunalahti Mobiililaajakaista tai Datapaketti
  Lähde: Saunalahti
  09.05.2008
  Nettitikku Huawei E169 nyt Elisa Mobiililaajakaista 24kk -paketissa
  Nyt saat kätevän Huawei E169 Nettitikun myös Elisa Mobiililaajakaista 24kk -paketissa. Nettitikku on edistyksellinen ja pieni HSDPA -modeemi jonka voit liittää kätevästi koneesi USB-väylään. Surffaa netissä valitsemallasi nopeudella.

  Hyödynnä Mobiililaajakaista tarjous: Saat nyt Nettitikun kaupan päälle ottaessasi Elisa Mobiililaajakaista 24kk -liittymän! Lisäksi liittymän avaus 0€ S-Etukortilla.

  Tutustu ja tilaa!
  29.04.2008
  Lankanumero liikkuvaksi Saunalahti KotiPuhelimella
  Onko sinulla vielä vanha lankapuhelinliittymä? Vaihda se nyt Saunalahden KotiPuhelimeen!

  Saunalahden uusi KotiPuhelin on GSM-liittymä, joka korvaa täysin perinteisen lankapuhelinliittymän ja tekee siitä liikkuvan. Voit siirtää KotiPuhelimeen nykyisen lankapuhelinnumerosi, joten käytössäsi on vanha tuttu numero. Halutessasi saat KotiPuhelimeen myös uuden oman telealueesi lankanumeron, siis esim. pääkaupunkiseudulla vaikkapa (09) 4289 0000.

  Useimmissa perinteisissä lankaliittymissä on korkea kuukausimaksu ja kalliit puhelut soitettaessa matkapuhelimiin. Saunalahden KotiPuhelimessa kuukausimaksu on 2,95 € ja puhelut kotimaan GSM-liittymiin maksavat vain 0,099 €/min. Lisäksi soitat lähipuhelun hinnalla 0,099 €/puhelu + 0,01 €/min kaikkiin kotimaan lankaliittymiin ja muihin Saunalahti KotiPuhelimiin, erillisiä kaukopuheluita ei siis KotiPuhelin tunne!

  KotiPuhelin on tarkoitettu nimenomaan lankaliittymän korvaajaksi, joten sillä ei voi esim. lähettää tai vastaanottaa tekstiviestejä tai käyttää mobiililaajakaistapalveluita. KotiPuhelin toimii kaikissa GSM-puhelimissa, ja sitä voit käyttää kaikkialla Suomessa lukuun ottamatta Ahvenanmaata. Et siis ole sidottu omaan kotiisi tai edes telealueeseesi, vaan soitat mistä tahansa kotimaassa lähipuhelun hinnalla. Ulkomailla KotiPuhelin ei toimi.

  Nyt on siis aika heivata vanha lankapuhelin kierrätykseen ja siirtyä Saunalahden KotiPuhelimeen.

  Tutustu ja tilaa heti!
  Lähde: Saunalahti
  25.04.2008
  GSM Suomi Subvent uusia puhelimia
  GSM Suomen Subvent -liittymä tuli takaisin uusien puhelimien kera. Nyt saat eurolla mm. Nokia 6151, Samsung J400, Sony Ericsson K530i ja S500i -puhelimet. Puhelimia ei ole SIM-lukittu.

  Tutustu ja tilaa!
  22.04.2008
  Mobile.fi: Alennuksia laitteista ja liittymän avaus 0 €!
  Varmista liikkuvuutesi kesällä ja tilaa Mobile.fi langaton laajakaista nyt niin säästät jopa 129 € normaaleihin aloituskustannuksiin verrattuna! Saat 22.4.2008 – 18.5.2008 välisenä aikana liittymän avauksen veloituksetta (norm. 39 €) sekä tuntuvan alennuksen (jopa 90 €) valitsemastasi päätelaitepaketista! Kun tilaat nyt, niin sinun ei tarvitse käyttää kesällä aikaa sisällä istumiseen vaan voit työskennellä missä haluat!

  Tutustu ja tilaa!
  21.04.2008
  Uudet Sonera Data Porras ja Multsari -lisäpalvelut
  Soneralta on tullut tiedonsiirtoon uusi Data Porras -palvelu. Kuukausimaksuun (3,90e) sisältyy 20 Mt tiedonsiirtoa. Ylittävältä osalta 3,90e /alkava 20 Mt.

  Sonera Data Porras on suunniteltu 3G-puhelimen perusdatapalveluksi. Data Porras mahdollistaa mm. huolettoman wap-sivujen ja kohtuullisen sähköpostin käyttämisen. Käytä Sonera SurfPort-portaalin monipuolisia palveluita, kuten Iltasanomat, pankkipalvelut, sääpalvelut tms.

  Sonera Multsari sisältää multimediaviestejä edullisella kuukausimaksulla. Saatavilla on joko 10 (1,90e/kk) tai 50 (6,90e/kk) MMS-viestin paketit.
  15.04.2008
  Mobile.fi: @450-laajakaistan peittokartta päivitetty
  Digitan @450-verkko laajenee taas nopeaan tahtiin. Uusia verkon tukiasemia on valmistunut eri puolille Suomea: Anjalankoski, Heinävesi, Kaavi Kerimäki, Kouvola, Lieksa, Mouhijärvi, Tampere (Pyynikki ja Hallila), Eurajoki, Harjavalta, Masku, Turku, Taivassalo, Uusikaupunki.

  Kesän 2008 laajennusten jälkeen peitto kattaa jo yli 90 prosenttia väestöstä!

  Katso peittoennuste kesälle 2008 täältä (pdf).

  Tutustu ja tilaa Mobile.fi Langaton laajakaista
  14.04.2008
  GSM.fi osallistuu Suomen Parhaat Verkkosivut -kilpailuun
  Olemme osallistuneet Suomen Parhaat Verkkosivut -kilpailuun. Löydät meidät sarjasta: Yritykset - yleinen. Kilpailutunnuksemme on 801210. Käy äänestämässä meitä osoitteessa www.suomenparhaatverkkosivut.com. Syötä kilpailutunnuksemme (801210) sille varattuun kenttään ja anna henkilötietosi. Äänestäminen on maksutonta ja antamalla äänesi voit voittaa upeita palkintoja!
  08.04.2008
  Saunalahden laskutustapoihin muutoksia
  Saunalahden asiakkaana voit valita itsellesi parhaan tavan vastaanottaa ja maksaa laskuja.

  Uudet liittymäasiakkaat voivat nyt valita laskun toimitustavan heti liittymätilauksen yhteydessä. Uusien, entistä monipuolisempien sähköisten vaihtoehtojen myötä uusissa asiakkuuksissa perinteinen paperilasku on maksullinen, 0,95 €/lasku.

  Nykyisille asiakkaille toimitetaan paperilasku edelleen maksutta. Suosittelemme kuitenkin kaikille siirtymistä sähköisiin laskun toimitustapoihin. Paperilaskusta luopuminen säästää luontoa sekä myöskin alentaa laskutuskustannuksia, ja näin mahdollistaa osaltaan Saunalahden palveluiden alhaiset hinnat jatkossakin.

  Laskun toimitustavan voit valita oma.saunalahti.fi-hallintasivuiltasi. Tässä tarjolla olevat vaihtoehdot:

  Oma.saunalahti.fi-laskupalvelu tekstiviesti-ilmoituksella
  - Maksuton palvelu
  - Saat tekstiviestin haluamaasi numeroon, kun lasku ilmestyy oma.saunalahti.fi-hallintasivujen laskupalveluun
  - Laskun voit maksaa pankkitunnuksillasi suoraan laskupalvelun kautta tai omassa verkkopankissasi

  Sähköpostilasku + virtuaaliviivakoodi
  - Maksuton palvelu
  - Saat laskun tiedot haluamaasi sähköpostiosoitteeseen
  - Sähköposti sisältää virtuaaliviivakoodin sekä perustiedot laskusta
  - Laskun voit maksaa sähköpostin sisältämillä tiedoilla omassa verkkopankissasi
  - Virtuaaliviivakoodi helpottaa laskun maksamista; se sisältää kaikki maksun tiedot yhtenä numerosarjana, jonka voit kopioida oman pankkisi verkkopalveluun (mikäli toiminto on siellä käytössä)
  - Lasku näkyy ja on maksettavissa myös oma.saunalahti.fi-laskupalvelussa

  E-lasku
  - Voit tehdä omaan pankkiisi valtuutuksen laskujen toimituksesta pankin E-laskupalveluun
  - Maksuton palvelu
  - Laskun tiedot siirtyvät automaattisesti pankkisi verkkopalveluun eikä niitä tarvitse erikseen syöttää verkkopankkiin
  - Lasku näkyy ja on maksettavissa myös oma.saunalahti.fi-laskupalvelussa

  Paperilasku
  - Perinteinen postitse lähetettävä paperilasku
  - Lasku näkyy ja on maksettavissa myös oma.saunalahti.fi-laskupalvelussa
  - Maksullinen palvelu, 0,95 €/lasku
  - Vanhoille asiakkaille maksuton
  - Mikäli vanhana asiakkaana siirryt paperilaskusta johonkin toiseen toimitustapaan, ja tämän jälkeen haluat siirtyä takaisin paperilaskuun, on paperilasku maksullinen
  Lähde: Saunalahti
  17.03.2008
  Saunalahden Datapaketissa nyt kannettava ja USB-modeemi yhdessä
  Nyt saat Saunalahden DataPakettiin kannettavan tietokoneen ja USB-modeemin edulliseen pakettihintaan. Liitymä sisältää rajattomasti tiedonsiirtoa valitsemallasi nopeudella. 3G-modeemilla langattomat yhteydet jopa 2 Mbit/s nopeudella. Tarjolla on kolme eri kannettavapakettia. Tutustu ja tilaa!
  19.02.2008
  Saunalahden Sisäpiiriasiakkaille 10 euroa puheaikaa
  Saunalahden Sisäpiiri on palvelu, jossa asiakkaille lähetetään tekstiviestitiedotteita Saunalahden uutuuksista ja tarjouksista.

  Sisäpiiriläiset saavat heti tuoreeltaan puhelimeensa tietoa Saunalahden uusista tarjouksista, eduista ja palveluista. Palvelu on maksuton, ja 31.3.2008 mennessä Sisäpiiriin rekisteröityneet asiakkaat saavat lisäksi liittymäänsä 10 euron puheaikahyvityksen joulukuussa 2008, edellyttäen että palvelu on edelleen silloin käytössä.

  Sisäpiiriin liittyminen tapahtuu lähettämällä Saunalahden liittymästä viesti SP numeroon 15004 (viesti maksuton).
  Lähde: Saunalahti
  15.02.2008
  Elisan 3G-verkko Suomen kattavin
  Tuoreen kuuluvuusselvityksen mukaan Elisan 3G-verkko on Suomen paras. Riippumaton tutkimus osoittaa, että Elisan 3G-verkko on muita edellä sekä kuuluvuuden laajuudessa että laadussa mitattuna. Tällä hetkellä noin 75 prosenttia suomalaisista on Elisan 3G-verkon piirissä, ja verkkoa laajennetaan edelleen nopeassa tahdissa. Ensi kesän aikana 3G-verkon palvelut ovat saatavilla jo yli 200 paikkakunnalla Suomessa.
  Lähde: Saunalahti
  15.02.2008
  Uusi Elisa Kaveripiiri-lisäpalvelu
  Elisa Kaveripiiri on uusi, minuuttihinnoitelluille liittymille tarkoitettu lisäpalvelu. Elisa Kaveripiiri -palvelulla asiakas voi soittaa ja lähettää tekstiviestejä 1 - 6 ennalta ilmoitettuun Elisan tai Kolumbuksen liittymään edullisemmalla hinnalla. Puhelut ja tekstiviesti Kaveripiirin numeroihin maksavat normaalisti ainoastaan 0,039 e/min/kpl!

  Katso Elisan Kaveripiiri-tarjoukset!
  14.02.2008
  Saunalahden videopuhelut 0 euroa maaliskuun loppuun saakka
  Ystävänpäivän kunniaksi Saunalahti tarjoaa 3G-videopuhelut veloituksetta maaliskuun loppuun saakka! Nyt on siis oiva aika ottaa yhteyttä ystävään.

  Tarjous koskee kaikista Saunalahden liittymistä minkä tahansa operaattorin liittymään soitettuja normaalihintaisia kotimaan 3G-videopuheluita. Videopuheluita voit soittaa lähes kaikilla 3G-puhelimilla Elisan 3G-verkon alueella.
  23.01.2008
  Mobile.fi: @450-laajakaistaverkko laajentuu
  Digitan @450-laajakaistaverkko laajenee nopeaan tahtiin ja uusien tukiasemien määrä kaksinkertaistuu kesään mennessä! Joulu- tammikuun aikana uusia tukiasemia on valmistunut mm. Heinolaan, Hirvensalmeen, Joutsaan, Juvaan, Karstulaan, Mikkeliin, Poriin, Puumalaan, Rautalammelle, Ristiinaan, Toivakkaan ja Varkauteen. Tammikuun lopppuun mennessä valmistuu lisää tukiasemia Hartolaan, Mikkeliin ja Mäntyharjulle.

  Pohjois-Suomessa @450-verkon peittoalue on laajentunut monin paikoin, koska taajuuskoordinoinnista on saatu sovittua Ruotsin kanssa. ”Viestintävirasto on tehnyt Ruotsin kanssa taajuuskoordinointisopimuksen, mikä mahdollisti tammikuun alussa mm. Levin, Tervolan ja Ylläksen tukiasemien tehojen nostamisen normaalitasolle”, kertoo palvelupäällikkö Anne Suomi Digita Oy:stä.
  Lähde: Digita
  16.01.2008
  Mobile.fi: Indagon Yagi-antenni datakortille ja ulkoiselle modeemille
  Saat meiltä nyt laadukkaat Indagon Yagi suuntaavat antennit esim. mökkiasennuksiin. Yagi-antennilla takaat parhaan mahdollisen yhteyden. Indagon Yagi datakortille hintaan 99 euroa ja ulkoiselle modeemille hintaan 89 euroa.

  Tutustu ja tilaa!
  14.01.2008
  Elisalta uusia asiakasetuja: Viestietu ja Euron Sunnuntai
  Euron Sunnuntai -sopimuksella puhelut Elisan matkapuhelinliittymästä maksavat sunnuntaisin enintään euron. Hintaan sisältyy rajaton määrä kotimaan normaalihintaisia puheluminuutteja sunnuntaisin klo 00.00-24.00. 12kk määräaikainen sopimus. Saatavilla Elisa Oiva -liittymään.

  Viestietu on 12 kuukauden määräaikainen sopimus Elisan Puhepaketti -liittymille. Asiakas saa 100 viestin paketin (SMS/MMS), jota hän voi kuluttaa koko 12 kuukauden määräaikaisuuden ajan. Viestiedun voi ottaa Elisan toistaiseksi voimassa olevaan pakettihinnoiteltuun matkapuhelinliittymään, jonka sopimukseen ei sisälly päätelaitetta.
  Lähde: Elisa
  07.01.2008
  Saunalahti Totaali nyt puhelimella tai ilman
  Saunalahti on tuonut kaksi uutta Totaali -liittymää Totaali2 3G-liittymän rinnalle: Totaali ja Totaali 3G.

  Totaali 3G on palvelupaketti, jonka saat puhelimella tai ilman. Liittymän kuukausimaksu ilman puhelinta on 39,95 e/kk ja liittymä on 24kk määräaikainen riippumatta otatko puhelimen vai et.

  Jos et halua sitoutua määräajaksi, etkä tarvitse puhelinta valintasi on toistaiseksi voimassaoleva Totaali -liittymä, jonka kuukausimaksu on 44,95 e/kk.

  Totaalin tilaajille Saunalahti tarjoaa lisäedun, saat kaupan päälle halutessasi Mobiililaajakaistan kolmeksi kuukaudeksi 0 euroa (max 384 kbit/s, norm. 9,80 e/kk), etusi 29,40 e!

  Tilaa Saunalahti Totaali tai Totaali 3G!
  12.12.2007
  Alennuksia puhelimien hinnoissa Elisan ja Saunalahden 3G-paketeissa
  Nyt saat Elisan ja Saunalahden 3G-paketeissa puhelimia entistä edullisemmin. Seuraavien puhelimien hinta laski Elisan Paketeissa: Nokia 6267 (alk. 7,99 e/kk), Nokia N95 (alk. 20,99 e/kk), Nokia N73 (alk. 10,99 e/kk) ja Nokia N73 ME (alk. 11,99 e/kk). Saunalahden paketeissa esim. Nokia 6151 (alk. 2,90 e/kk) ja Nokia N73 ME (alk. 9,90 e/kk).
  21.11.2007
  Saunalahden Reviiri laajeni pääkaupunkiseudulle
  Reviiri-palvelulla puhelut valitsemaltasi kotialueelta maksavat enintään euron päivässä kaikkiin kotimaisiin GSM- ja lankanumeroihin.

  Nyt Reviiri-palvelu toimii myös pääkaupunkiseudulla, Helsinkin, Vantaan, Espoon, Kauniaisten, Kirkkonummen, Tuusulan, Keravan, Järvenpään ja Sipoon alueilla.

  Reviiri-palvelun voit valita liittymääsi tilauksen yhteydessä. Palvelussa ei ole avaus- tai kuukausimaksuja, eikä sen käyttäminen vaadi määräaikaisia liittymäsopimuksia.
  20.11.2007
  Uuden GSM Suomi -operaattorin liittymät myyntiin
  Olemme ottaneet myyntiin sivuillemme uuden matkapuhelinoperaattori GSM Suomen edulliset liittymät. GSM Suomi osti Go Mobilen postpaid-liiketoiminnan elokuussa 2007 ja käynnisti kampanjoinnin GSM Suomi -brändin alla 3. syyskuuta. GSM Suomelta löytyy edullisia perusliittymiä ja pakettiliittymiä. Tutustu ja tilaa
  29.10.2007
  Tyylikäs uutuuspuhelin Nokia 7900 Saunalahden paketteihin
  Nyt saat kaikissa Saunalahden 3G-pakettiliittymissä uuden tyylikkään, timattileikatun Nokia 7900 Prism puhelimen. Puhelimesta löytyy mm. iso 16 miljoonan värin näyttö, upeat valoefektit, 2 megapikselin kamera, musiikki ja videosoitin. Yhden gigatavun sisäiseeen muistiin mahtuu reilusti kuvia, musiikkia ja videoita.

  Tutustu ja tilaa!
  16.10.2007
  Elisa Pakettiin 3 uutta puhelinta
  Elisa Paketissa saat nyt edullisella kuukausimaksulla kolme uutta puhelinta. Nokian 6500 Classic, Sony Ericsson W910i musiikkipuhelin ja Sony Ericsson K850i kamerapuhelin.
  12.10.2007
  Saunalahden 3G-paketteihin SE W910i Kent edition
  Nyt saat Saunalahden 3G-paketeissa Sony Ericssonin uuden Walkman malliston lippulaivan; W910i Kent edition puhelimen. Puhelimeen on asennettu valmiiksi 1Gt:n muistikortti, jolta löytyy Kentin uusin albumi, 12kpl taustakuvia, 3kpl teemoja, 2kpl näytönsäästäjiä ja 8kpl MP3 soittoääniä, joista 6kpl erikoissävellyksiä! Jokaisen Kent fanin ehdoton valinta!

  Alk. 16 €/kk. Tutustu ja tilaa!
  10.10.2007
  Vodafone Mobile Connect -datakorttiin nyt Vista tuki
  Vodafone Mobile Connect -käyttöliittymäohjelmistosta on julkaistu uusi Windows Vista –yhteensopiva versio 9.2.1.6545, joka on ladattavissa Elisan asiakastukisivuilta tuki.elisa.fi.

  Uusi ohjelmistoversio sopii molempaan tällä hetkellä myynnissä olevaan VMC-laitteeseen; USB-modeemiin ja ExpressCardiin.

  Ohjelmiston yhteensopivuuden muiden laitteiden ja käyttöjärjestelmien kanssa voi tarkistaa Elisan asiakastukisivuilta löytyvästä yhteensopivuustaulukosta.

  ExpressCardin etuja

  - USB-portteja vapautuu muuhun käyttöön
  - käyttöönotossa ja käytössä ei tarvitse huomioida USB-porttien määrää (mahdollinen 2 portin tarve)
  - laite voi pääsääntöisesti olla aina kiinni Express-portissa
  - tulevaisuudessa ohjelmistoversioiden päivitys on helpompaa.

  VMC ExpressCard soveltuu käyttöön silloin, jos koneessa on vapaa Express- tai PCMCIA-väylä (PCMCIA-adapteri sisältyy myyntipakkaukseen).
  Lähde: Elisa
  04.10.2007
  Saunalahdelta uusi Fiksu 3G -liittymä
  Saunalahti Fiksu 3G on uusi liittymä, jolla puhut vaikka kellon ympäri ja maksat ainoastaan aloitusmaksun 0,069 €/puhelu 3G-verkossa. Puheluissa ei siis ole ollenkaan minuuttiveloitusta, kunhan soitat 3G-verkon alueelta. Liittymän kuukausimaksu riippuu valitusta puhelimesta (alk. 7,65 €)

  Tutustu ja tilaa!
  25.09.2007
  Kolumbuksen liittymissä euron sunnuntait
  Euron Sunnuntai -edulla normaalihintaiset kotimaanpuhelut maksavat sunnuntaisin enintään 1 euron. Etu on saatavilla kaikkiin Kolumbuksen liittymiin pois lukien KF. Määräaikainen 12 kk pituinen sopimuskausi. Vain kuluttaja-asiakkaille.
  24.09.2007
  Mobile.fi -tuotemerkille avainlippu
  Mobile.fi -tuotemerkille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton myöntämä avainlippu. Avainlippu kertoo, että tuote tai palvelu on suomalainen. Suomalaisen tuotteen tai palvelun ostajana teet hyvän valinnan, josta on hyötyä niin sinulle kuin Suomellekkin.
  21.09.2007
  Elisa Pakettipuhelimien hintaromahdus!
  Useiden 3G-puhelimien hinta romahti kaikissa Elisa Paketti -liittymissä. Hinnan alennus puhelimissa on keskimäärin 2-4 €/kk ja alennus koskee seuraavia 3G-puhelimia: Samsung Z240, Nokia 6233, Nokia 7390, Nokia 5700, Nokia N73, N73 ME, Nokia N76, Nokia N95 ja Samsung Z720.

  Tutustu ja tilaa!
  17.09.2007
  Elisa Mobiilimessenger - Mese kännykässä
  Elisa Mobiilimessenger –palvelu on puhelimeen ladattava sovellus, joka tarjoaa mobiilin pääsyn Windows Live Messenger-palveluun. Palvelun avulla voit keskustella pikaviestien välityksellä muiden palveluun kirjautuneiden kanssa.

  Saat palvelun nyt veloituksetta vuoden loppuun saakka.

  Lue lisää
  17.09.2007
  Mobile.fi: Laitteiden maksu nyt myös laskulla
  Voit maksaa Mobile.fi langattoman laajakaistan laitteet nyt myös laskulla postiennakon lisäksi. Laitteet toimitetaan heti kun olet allekirjoittanut liittymäsopimuksen.

  Tutustu ja tilaa Mobile.fi langaton laajakaista
  17.09.2007
  Mobile.fi: Kausisopimus
  Mobile.fi langaton laajakaistaliittymä on nyt mahdollista sulkea määräajaksi tai toistaiseksi jolloin kuukausimaksua ei liittymän kiinnioloaikana veloiteta. Tämä on kätevää, jos käytät nettiä esim. vain mökillä.

  Lue lisää ja tilaa Mobile.fi
  05.09.2007
  Elisa kolminkertaistaa 3G-datanopeudet päätelaitteesta verkkoon päin
  Elisa kolminkertaistaa 3G-datanopeudet verkkoon päin HSUPA-tekniikalla ensimmäisenä Pohjoismaissa

  Elisa Oyj tuo yhteistyössä Ericssonin kanssa ensimmäisenä Pohjoismaissa 3G-verkkoon HSUPA (High Speed Uplink Packet Access) -teknologian, joka nostaa datanopeuden päätelaitteesta verkkoon yli kolminkertaiseksi (max. 1,4 Mbps).

  Uudistus on jatkoa Elisan 3G-verkon kehittämiselle. Elisa toi jo yli vuosi sitten ensimmäisenä maailmassa koko 3G-verkkoonsa HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) -teknologian, joka tukee tällä hetkellä maksimissaan 1-2 Mbit/s –nopeuksia verkosta päätelaitteeseen.

  HSUPA-uudistuksella Elisan 3G-mobiililaajakaista muuttuu ominaisuuksiltaan käytännössä kiinteän laajakaistan tasolle. HSUPA nopeuttaa huomattavasti esimerkiksi sähköpostien liitetiedostojen ja kuvaviestien lähettämistä sekä monia yrityssovelluksia. Lisäksi se lyhentää verkon siirtoviiveitä, mikä tekee nettisurffailusta ja verkkopelien pelaamisesta miellyttävämpää.

  HSUPA on heti käytettävissä Elisan 3G-verkossa useissa suurissa kaupungeissa. Lähikuukausien aikana palvelu päivitetään koko Elisan 3G-verkkoon.

  Aluksi HSUPA on saatavilla Elisan 2 Mbit/s –mobiililaajakaistaliittymiin, joihin se tulee automaattisesti ilmaisena lisäominaisuutena. Yritysasiakkaille HSUPA on saatavilla Mobiililaajakaista Premium –liittymiin.

  Palvelu vaatii toimiakseen HSUPA-tuella varustetun päätelaitteen, jotka yleistyvät vähitellen. Ilman HSUPA-tuella varustettua päätelaitetta datanopeus verkkoon päin on nykyinen (max. 384 kbit/s).

  Vuoden lopussa Elisan 3G jo yli 120 paikkakunnalla

  Elisan 3G-verkko on jo nyt Suomen kattavin. Osana merkittävää 3G-verkon kehittämisprojektia sitä laajennetaan edelleen vastaamaan kasvavaa kysyntää. Verkkoa parannetaan myös nykyisillä 3G-paikkakunnilla useilla sadoilla uusilla tukiasemilla.

  Kesän aikana Elisan 3G-verkko on otettu käyttöön 16 uudella paikkakunnalla: Iitissä, Imatralla, Juankoskella, Kauhajoella, Kauhavalla, Kemissä, Forssassa, Lapualla, Lieksassa, Nilsiässä, Nurmeksessa, Raahessa, Ruokolahdella, Torniossa, Varkaudessa ja Äänekoskella. Lisäksi useisiin suosittuihin matkailukohteisiin on tuotu 3G-palvelut.

  Heti alkusyksystä 3G tulee käyttöön myös Sipoossa, Loviisassa, Anjalankoskella, Kuusankoskella, Valkealassa, Ristiinassa, Joutsenossa, Kiteellä, Janakkalassa, Valkeakoskella, Pietarsaaressa, Ulvilassa ja Uudessakaupungissa.

  Vuoden loppuun mennessä Elisan 3G-verkkoa laajennetaan edelleen 26 uudelle paikkakunnalle, joita ovat Akaa, Alavus, Halikko, Hamina, Hanko, Harjavalta, Ikaalinen, Juva, Jämsänkoski, Karkkila, Keuruu, Kiiminki, Kiuruvesi, Kontiolahti, Kuusamo, Lapinlahti, Laukaa, Leppävirta, Loimaa, Muurame, Nastola, Nurmo, Parainen, Pieksämäki, Urjala ja Vammala.

  Vuoden lopussa Elisan verkossa on noin 2000 3G-tukiasemaa, mikä tarjoaa jo hyvin kattavan peiton yli 120:llä Elisan 3G-paikkakunnalla.
  Lähde: Elisa
  30.08.2007
  Mobile.fi: Uusi Indagon lisäantenni datakortille
  Indagon lisäantenni on kannettavan tietokoneen näytön kylkeen kiinnitettävä antenni. Saat sen nyt valmiissa Kannettava tai Lähiverkon paketissa tai erikseen. Kannettava-paketti sisältää Qualcommin datakortin ja Indagon lisäantennin. Lähiverkon paketti sisältää lisäksi tukiaseman. Kannettava-paketti maksaa 299 € ja Lähiverkon paketti 455 €. Tutustu ja tilaa Mobile.fi langaton laajakaista!
  23.08.2007
  Uusi Saunalahti OmaVerkko 3G-liittymä
  Saunalahden uusi huippuedullinen OmaVerkko 3G -paketti sisältää valitsemasi 3G-puhelimen lisäksi puhelut ja tekstiviestit Saunalahden, Elisan ja Kolumbuksen GSM-liittymiin (3000 min/kpl/kk). Palvelupaketin kuukausimaksu on edullisimmillaan vain 9,65 euroa puhelimen kanssa.

  Tutustu ja tilaa!
  Lähde: Saunalahti
  20.08.2007
  Saunalahdelta nyt upeat LG-uutuuspuhelimet
  Saunalahden 3G-paketeissa saat nyt myös loistavat,uudet LG:n 3G-puhelimet. LG KU250 3G For All alk. 3,7 e/kk, LG KU580 Chocolate alk. 15 e/kk ja LG KU970 Shine alk. 16 e/kk!

  Tutustu ja tilaa!
  20.08.2007
  Elisa Paketti laajeni + uusi Elisa Jousto -liittymä
  Elisa Paketti kasvoi 1500 ja 2000 minuutin puhepaketeilla, joihin kuuluu lisäksi 2 Mbit/s Mobiililaajakaista automaattisesti.

  Uusi Elisa Jousto on pakettiliittymä, jossa käytössäsi on joka kuukausi 500 min/kpl puheluita, tekstareita, videopuheluita ja multimediaviestejä. Voit yhdistellä näitä vapaasti 29,90 euron kiinteään kuukausihintaan. Lisäksi liittymään kuuluu 50 Mt tiedonsiirtoa joka kuukausi.

  Elisa Paketin ja Elisa Jouston on nyt mahdollista saada myös ilman puhelinta.

  Tutustu ja tilaa!
  15.08.2007
  Videopuheluiden hinnat laskivat Elisan ja Kolumbuksen liittymissä
  Videopuheluiden hinnat laskivat 15.8. alkaen. Uusi hinta 0,099 €/min on voimassa kaikkiin suuntiin kotimaassa soitettaessa minuuttihinnoitellusta liittymästä. Ulkomaan videopuheluissa veloitetaan lisäksi puhelumaksu ulkomaille. Roaming –videopuhelut veloitetaan roaminghinnaston mukaan.

  Videopuheluiden hinnoittelu muuttuu puhepaketeissa

  Videopuhelu sisältyy jatkossa kaikkiin Elisan ja Kolumbuksen puhepaketteihin eli vähentää puhepakettien minuuttisaldoa samalla tavalla kuin normaalihintaiset kotimaanpuhelutkin.
  Lähde: Elisa
  08.08.2007
  Saunalahden 3G-Paketteihin kaksi uutta puhelinta
  Nyt voit valita mihinkä tahansa Saunalahden 3G-Pakettiin kaksi uutta puhelinta. Sony Ericsson W660i on klassisen tyylikäs Walkman -musiikkipuhelin. Hinta alkaen 13 €/kk (Ykkönen 3G). Samsung U700 on kaunis 3G-puhelin nopeilla HSDPA-laajakaistayhteyksillä. Hinta alkaen 16 €/kk (Ykkönen 3G).

  Tutustu ja tilaa
  29.07.2007
  Saunalahdelta uusi 3G pakettiliittymä
  Saunalahti Ykkönen 3G -liittymässä saat puhelimen omaksi pikku rahalla. Puhelut ja tekstiviestit kaikkiin kotimaisiin liittymiin maksavat ainoastaan 0,069 euroa min/kpl. Liittymään kuuluu lisäksi Saunalahti Viikonloppuetu, jolla puhelut lauantaisin ja sunnuntaisi maksavat korkeintaan 1 € /päivä.
  10.07.2007
  Mobile.fi laajakaista laajenee Jyväskylään
  Mobile.fi langattoman laajakaistan kuuluvuusalue on laajentunut Jyväskylään. Digita on rakentanut verkon tukiaseman joka kattaa Jyväskylän keskustan alueen lisäksi Jyväskylän länsipuolisen osan sekä Muuramen alueen. Jyväskylän lisäksi verkkoa on laajennettu Posiolle. Posiolle on rakennettu kunnan eteläosan kattava Susivaaran tukiasema. Posiolla kuuluvuus laajenee vuoden loppuun mennessä, jolloin rakennetaan tukiasema kunnan pohjoispuolelle.
  Lähde: Digita
  29.06.2007
  Elisa laski pysyvästi joidenkin pakettipuhelimien hintoja
  Elisa laski seuraavien puhelimien hintoja 3G-paketissa: Nokia N80, Nokia N93, Samsung Z230, Samsung Z720, Samsung SGH-Z400. Hinnastomuutokset koskevat 29.6. ja sen jälkeen allekirjoitettuja sopimuksia.

  Tilaa Elisa Paketti
  21.06.2007
  Elisan multimediaviestien hinnat laskivat 50 %
  Elisan tiedote:

  21.6. alkaen kotimaassa lähetettyjen multimediaviestien hinnat laskevat pysyvästi 50 %. Uudet hinnat ovat voimassa sekä Elisa- että Kolumbus-liittymissä. Prepaid -liittymien hintamuutoksen ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

  Hinnat 21.6. alkaen Elisan ja Kolumbuksen liittymissä:
  - kotimaisiin matkapuhelinliittymiin lähetetyt 0,19 €/kpl
  - sähköpostiosoitteisiin lähetetyt 0,19 €/kpl
  - ulkomaisiin liittymiin lähetetyt 0,49 €/kpl.

  Ulkomailla lähetettyjen ja vastaanotettujen multimediaviestien hinnat pysyvät toistaiseksi nykyisinä:
  - ulkomailla lähetetyt 0,38 €/kpl + ulkomaan datasiirto
  - ulkomailla vastaanotetut - ulkomaan datasiirto.

  MMS:n yhdysliikennesopimukset (ulkomaisiin liittymiin lähetetyt/ulkomaisista liittymistä vastaanotetut multimediaviestit) voit tarkastaa Elisan www-sivuilta. Yhdysliikennesopimus on voimassa tällä hetkellä 29 ulkomaisen operaattorin kanssa 26 eri maassa.

  Elisan asiakas voi ulkomailla ollessaan lähettää ja vastaanottaa multimediaviestejä kaikissa niissä maissa, joissa Elisalla on GPRS-verkkovierailusopimus.
  21.06.2007
  Nokian 6110 Navigator Saunalahden 3G-paketteihin
  Nokian uutuus 3G-puhelin 6110 on lisätty Saunalahden pakettivalikoimaan. Puhelimessa on mm. sisäänrakennettu GPS-paikannin. Hinta alk. 18 e/kk (Peruspaketti).

  Tutustu ja tilaa
  06.06.2007
  Uusi langaton laajakaista Mobile.fi myyntiin
  ANTCODE OY TUO MARKKINOILLE LANGATTOMAN LAAJAKAISTAN TUOTEPERHEEN

  Mobile.fi laajakaista toimii Digitan @450-laajakaistaverkossa joka vuoden 2009 loppuun mennessä kattaa koko suomen.

  LIITTYMÄT
  Mobile.fi langattomassa laajakaistassa on kolme eri nopeus/priorisointiluokkaa. Mobile.fi Lite liittymän nopeus on 512/256 kb/s ja kuukausimaksu 43 euroa. Mobile.fi Standard liittymän nopeus on 1024/512 kb/s ja kuukausimaksu 48 euroa. Lite ja Standard liittymissä on 5 gigatavun kuukausittainen tiedonsiirtoraja. Mobile.fi Pro liittymän nopeus on 1024/512 kb/s ja muista liittymistä poiketen se on priorisoitu, eli tukiaseman ruuhkatilanteissa Mobile.fi Pro liittymä saa enemmän kaistaa käyttöönsä kuin muut liittymät. Mobile.fi Pro liittymässä on 10 gigatavun kuukausittainen tiedonsiirtoraja ja sen kuukausimaksu on 75 euroa. Tiedonsiirtorajalla on merkitystä tukiaseman ruuhkatilanteissa, jolloin niiden liittymien joiden tiedonsiirtoraja on täyttynyt, prioriteetti laskee. Kaikki Mobile.fi liittymät sisältävät julkisen, muuttumattoman IP-osoitteen sekä SMTP -palvelimen (lähtevä posti). Kaikkien Mobile.fi liittymien avausmaksu on 39 euroa.

  PÄÄTELAITTEET
  Mobile.fi liittymään on saatavissa kolme erilaista päätelaitepakettia joista asiakas voi valita omiin tarpeisiinsa parhaiten sopivan. Niitä asiakkaita varten, joilla on tavallinen pöytämallinen tietokone, on räätälöity paketti joka sisältää ulkoisen modeemin ja lisäantennin. Paketin hinta on 339 euroa. Kannettavaa tietokonetta käyttäviä asiakkaita varten on räätälöity paketti joka sisältää tietoliikennekortin ja lisäantennin hintaan 319 euroa. Asiakkaille, jotka haluavat käyttää Mobile.fi liittymää langattomassa lähiverkossa tai useammalla tietokoneella, on tehty paketti joka sisältää tarkoitukseen sopivan tukiaseman ja tietoliikennekortin. Langattoman lähiverkon luomiseen tarkoitetun laitepaketin hinta on 475 euroa. Olemme sisällyttäneet päätelaitepaketteihin lisäantennin, koska haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen yhteyden verkkoon. Käyttöpaikasta riippuen voi lisäantennin käyttö olla esimerkiksi rakennusten aiheuttamasta katvealueesta johtuen tarpeellista.

  Lue lisää Mobile.fi laajakaistasta!
  05.06.2007
  Viasat Kulta -kanavapaketti myyntiin
  Näe yli 50 digitaalista kanavaa! Saat nyt kaupan päälle satelliittiantennin, digivirittimen ja asennuksen! Hinta 39,95 €/kk. Elokuvia, urheilua, lastenohjelmia, dokumentteja, erotiikkaa ja paljon muuta. Tutustu ja tilaa!
  04.06.2007
  Saunalahden MMS-viestit ja videopuhelut entistä edullisemmin
  Saunalahti on pudottanut multimediaviestien ja videopuheluiden hintoja.

  MMS-viestien hinta putosi pysyvästi 35 sentistä 14,9 senttiin 3G-paketeissa ja 19 senttiin muissa liittymissä. Hintamuutos ei koske liittymiä, joissa MMS-viestien hinnat ovat jo valmiiksi 8,9 c/kpl.

  Videopuheluiden hinta putosi myös pysyvästi 3G-paketeissa 19 sentistä 9:ään senttiin (0,09e). Muissa liittymissä videopuhelut maksavat edelleen 0,19 e/min.
  03.06.2007
  Urheilu+Kanava PlusTV-kanavapakettiin
  PlusTV-kanavapaketti laajenee uudella URHEILU+KANAVAlla. URHEILU+KANAVA tarjoaa kiinnostavinta huippu-urheilua suorana maailmalta.
  07.05.2007
  PlusTV-kanavapaketti myyntiin
  Näe F1-lähetykset suorina! Nyt voit tilata sivuiltamme myös PlusTV-kanavapaketin. Katselukortilla näet MTV3 Max, Leffa ja Subtv Juniori -kanavat. Saat paketin kahdeksi kuukaudeksiin hintaan 29 euroa.

  Tutustu ja tilaa!
  04.04.2007
  Saunalahden Paketissa Nokia N73 puhelimeen Kummisetä elokuva kaupan päälle
  Valitessasi Saunalahden 3G-Pakettiin Nokia N73 puhelimen, saat nyt kaupan päälle alkuperäisen Kummisetä elokuvan puhelimen muistikortille asennettuna. Huom! Rajoitettu erä. Tilaa Nokia N73 Saunalahden Paketissa!
  04.04.2007
  Odotettu Nokia N95 on nyt ennakkotilattavissa myös Elisan Paketissa
  Odotettu huippu-uutuuspuhelin Nokia N95 on mahdollista tilata ennakkoon nyt myös Elisan 3G-Paketissa. N95-puhelimessa on mm. sisäänrakennettu GPS-paikannin, HSDPA ja WLAN tuki sekä 5 megapikselin kamera. Tilaa Nokia N95 Elisa Paketissa.
  02.04.2007
  Saunalahden 3G-Paketeissa Samsung puhelimien loppuunmyynti (alk. 5€/kk)!
  Samsungin 3G-puhelimet nyt entistä edullisemmin Saunalahden Paketeissa!

  Samsungin ultraohuen SGH-Z150 puhelimen saat nyt puoleen hintaan alkaen 5 €/kk Saunalahti Peruspaketissa(ennen 10 €/kk).

  Pieni punainen simpukkapuhelin Samsung SGH-Z230 alkaen 7 €/kk Saunalahti Peruspaketissa (ennen 10€/kk)!

  Tilaa Saunalahden 3G-Paketti Samsung puhelimella!
  14.03.2007
  Odotettu Nokia N95 nyt tilattavissa ennakkoon Saunalahden Pakettiin
  Nokian odotettu huippu-uutuus multimediatietokone N95 on nyt mahdollista tilata ennakkoon Saunalahden Pakettiliittymissä. Toimitukset alkavat huhtikuun lopulla. Laitteesta löytyy mm. sisäänrakennettu GPS-paikannin, 5 megapikselin kamera, nopeat HSDPA-yhteydet ja WLAN.

  Varmista, että saat laitteen ensimmäisten joukossa ja tee ennakkotilaus jo nyt!
  12.03.2007
  Uusia allennuksia puhelimien hintoihin Saunalahden Pakettiliittymissä
  Saunalahti pudotti jälleen usean puhelimen hintaa kaikissa 3G-pakettiliittymissään. Alennukset ovat pysyviä ja koskevat seuraavia malleja: Nokia N73 ME, Nokia N80, Nokia N93, Sony Ericsson Z610i, Sony Ericsson K800i, Sony Ericsson W850i, Samsung Z540, Samsung Z560.

  Tutustu ja tilaa!
  07.03.2007
  Elisa Paketista poistuvia puhelinmalleja
  Elisa Paketin puhelinvalikoima uudistuu lähiviikkoina. Mallistosta 15.3.2007 poistuvia puhelimia ovat Nokia 6630, 6680, N70+navicore, Nokia N91 (4 Gb malli), Nokia E60, Samsung Z140, Z150, Z500, Z540, Sony Ericsson K600i ja K610i.

  Tilatessasi meiltä Samsung Z500 puhelimen saat kaupan päälle 1Gb muistikortin ja kantolaukun.

  Tilaa vielä kun kerkeät!
  01.03.2007
  Elisan puhelujen aloitusmaksu
  1.3.2007 alkaen kotimaassa soitetuista puheluista Elisa veloittaa puhelun aloitusmaksun, joka on 0,049 euroa/puhelu. Hinnaston mukaiset liittymien minuuttihinnat säilyvät ennallaan. Elisa Etuilta sopimuksen tehneille hinnoittelumalli astuu voimaan vasta 1.10.2007. Huom! Muutos ei koske puhepaketti-hinnoiteltuja Elisa Paketti-liittymiä.
  22.02.2007
  Uutuus 3G-puhelimia Elisa Pakettiin
  Elisa Pakettiin on nyt mahdollista valita kaksi uutta puhelinta. Huippu muodikas Nokia 7390 alk. 16,99e/kk (Paketti Oiva) ja Sony Ericsson W880i, ohut Walkman puhelin alk. 19,99e/kk (Paketti Oiva). Tilaa Elisa Paketti.
  22.02.2007
  Uutuus 3G-puhelimia Saunalahden Paketteihin
  Saunalahden 3G-pakettiliittymiin on nyt mahdollista valita kaksi uutta puhelinta. Tyylikäs Nokia E65 alk. 17e/kk ja Sony Ericsson W880i, ohut Walkman puhelin alk. 18e/kk. Tilaa Saunalahti Paketti.
  16.02.2007
  Nokia 6151, N91 ME, N73 ja N73 ME hinnat laskivat Elisa Paketissa
  Nokian 6151, N73, N73 Music Editionin ja N91 Music Editionin hinnat laskivat Elisa Paketissa. Nokia 6151 alkaen 5,99 euroa /kk (Elisa Paketti Oiva) ja N91 ME alkaen 20,99 euroa /kk (Elisa Paketti Oiva), N73 ja N73 ME alkaen 16,99 euroa/kk. Tilaa Elisa Paketti 3G-puhelimella!
  15.02.2007
  Elisa LAAJENSI 3G-verkkoaan Lapin matkailukeskuksissa
  Elisan valtakunnallinen 3G-verkko on laajentunut Pohjois-Suomessa. Uutena alueena 3G-peitto laajenee viikolla 8 Muonioon, jossa alkuvaiheessa palveluita voi hyödyntää Olostunturin hotelli- ja mökkialueella.

  Kittilän Levillä peittoa on laajennettu niin, että 3G-verkko kattaa nyt myös Kittilän lentoaseman, sekä Levin hiihtokeskuksessa etelärinteen ja ns. gondolirinteen alueet.

  - Voimme nyt tarjota Leville saapuvalle matkailijalle yhtenäisen 3G-käyttöalueen Kittilän lentokentältä Leville. Laajennus täydentää jo aikaisemminkin hyvällä tasolla ollutta Levin alueen verkkoamme, kertoo Elisan Pohjois-Suomen aluejohtaja Matti Piirainen.

  Pohjoisen lomakeskuksista Elisan 3G-verkko kattaa Levin, Ylläksen, Pyhän, Luoston, Saariselän, Rukan, Oloksen ja Iso-Syötteen alueet. Myös Koli, Tahko, Rokua, Himos, Vuokatti, Messilä ja Sappee ovat Elisan 3G-verkon piirissä.
  13.02.2007
  Saunalahti Reviiri laajeni kahdeksaan uuteen kaupunkiin!
  Saunalahden Reviiri-palvelu laajeni seuraaviin kaupunkeihin: Hämeenlinna, Kotka, Kokkola, Lappeenranta, Mikkeli, Pori, Porvoo ja Seinäjoki.

  Reviiri-palvelulla puhelut valitsemallasi kotialueella maksavat korkeintaan euron päivässä kaikkiin kotimaisiin normaalihintaisiin GSM- ja lankanumeroihin puhuitpa mihin aikaan tahansa.

  Tilaa Saunalahti liittymä ja valitse siihen kytkentä- ja kuukausimaksuton Reviiri-lisäpalvelu.
  09.02.2007
  Lisäalennuksia puhelimien hintoihin Saunalahden Paketeissa!
  Saunalahti alensi entisestään joidenkin Nokian puhelimien hintoja 3G-pakettiliittymissään. Alennukset ovat pysyviä ja koskevat seuraavia puhelimia: Nokia 6233, N70, N70 Music Edition, N73, N73 Music Edition, N80.
  25.01.2007
  Elisa ottaa käyttöön kotimaan matkapuheluiden aloitusmaksun
  Lehdistötiedote 23.1.

  Elisan henkilöasiakasliittymien matkapuheluiden hinnoittelumalli muuttuu: Kotimaassa soitetuista matkapuheluista veloitetaan 1.3.2007 alkaen puhelun aloitusmaksu, joka on 0,049 €/puhelu (4,9 senttiä/puhelu). Liittymien edulliset minuuttihinnat säilyvät ennallaan.

  - Uudistuksen tavoitteena on varmistaa investointikykymme, jotta voimme tuottaa asiakkaillemme jatkossakin entistä helppokäyttöisempiä ja monipuolisempia palveluita. Samalla haluamme kannustaa asiakkaita siirtymään edullisiin 3G-puhepakettiliittymiin, jotka perustuvat kuukausilaskutukseen, osastopäällikkö Risto Heikkilä Elisasta sanoo.

  Aloitusmaksua ei oteta käyttöön yritysasiakasliittymissä, 3G-puhepakettiliittymissä eikä Kolumbus-liittymissä.

  Elisa Etuilta –asiakkaille muutos tulee voimaan vasta 1.10.2007. Elisa Etuilta tarkoittaa sopimusta, jossa asiakas saa 30 % alennuksen kello 18-24 välillä soitetuista normaalihintaisista kotimaan puheluista.
  19.01.2007
  Elisa Paketti -hinnat laskivat
  Elisa pudotti puhelinten hintoja Elisa Paketti -liittymissä. Saat siis nyt uuden 3G-puhelimen entistä edullisemmin. Tutustu ja tilaa...
  10.01.2007
  Elisa Matkakaista 24kk -pakettiin USB-modeemi
  Nyt voit valita Matkakaista 24kk -pakettiin Vodafone Mobile Connect USB-modeemin. Modeemilla surffaat langattomasti internetissä, luet sähköpostit ja lähetät tekstiviestit Elisan-verkossa. Lue lisää...
  09.01.2007
  Saunalahdelta uusi MegaViestiX 3G-Paketti
  Saunalahti on tuonut myyntiin uuden MegaViestiX - 3G-Paketin. Pakettiin sisältyy uusi 3G-puhelin omaksi, 1000 kpl teksti-, ja multimediaviestejä kuukaudessa sekä rajattomasti tiedonsiirtoa jopa 2 Mbit/s -nopeudella. Nopeimpia HDSPA-yhteyksiä tukevia puhelimia ovat: Motorola V3xx (max. 2Mbit/s), Samsung Z560 (max. 1Mbit/s), Samsung Z720 (max. 1Mbit/s), HTC P3600 (max. 1Mbit/s), HTC TyTN (max. 1Mbit/s).
  08.01.2007
  Elisa kaksinkertaistaa 3G-verkkonsa nopeuden
  Lainaus Elisan lehdistötiedotteesta: Elisa aloittaa 3G-verkkonsa nopeuden kaksinkertaistamisen yritysasiakkaiden eniten käyttämissä kohteissa 9.1.2007 alkaen. Elisan nykyinen 1 megabitin (1 Mbit/s) 3G-verkko on jo Suomen markkinoiden nopein ja kattavin. Uusi 2 megabitin maksiminopeus palvelee erityisesti yrityskäyttäjiä, jotka tarvitsevat liikkuvan työn mahdollistavia nopeita yhteyksiä.
  03.01.2007
  Saunalahden puhelin ALE alkoi!
  Saunalahti pudotti pysyvästi useiden puhelimien kuukausihintoja 3G-palvelupaketeissa. Alennukset koskevat seuraavia matkapuhelimia: Nokia 6233, 6280, N70 ME, N73, N73 ME, N80, N91, N93, Samsung SGH-Z230 ja Samsung SGH-Z560. Tilaa puhelimet alennetuilla hinnoilla GSM.fi:stä.
  27.12.2006
  Saunalahden Kännykkävakuutus turvaa puhelimesi
  Tilatessasi Saunalahden 3G-palvelupaketin puhelimella saat matkapuhelimelle nyt kännykkävakuutuksen. Vakuutus korvaa matkapuhelimen rikkoontumiset, varkaudet ja katoamiset.
  28.11.2006
  Elisa Pakettiin lisää puhelimia
  Elisa Pakettiin on nyt mahdollista tilata Nokia 6151, Samsung SGH-Z230, Nokia N73 Music Edition sekä yrityskäyttöön soveltuvat Nokia E60, E61 ja E70.
  28.11.2006
  Elisa Paketissa Nokia N73 + Navicore autonavigaattori
  Elisa Pakettiin voi nyt tilata Nokia N73 ja Navicore Personal GPS-navigaattorin, jonka avulla löydät perille helposti. Navicore Personal sisältää Nokia GPS-vastaanottimen, autolaturin, Navicore Suomi -ohjelmiston ja 512 Mt muistikortin.
  24.11.2006
  Uusi Elisa Paketti Oiva myyntiin
  Elisa Paketti Oiva on uusi pakettiliittymä, joka sisältää Nokia 6151 3G-puhelimen sekä Oiva-liittymän. Kuukausimaksu on alle kympin ja puhelut edulliseen minuuttihintaan.
  10.11.2006
  Elisa laski pakettipuhelimien hinnat alas!
  Nyt saat Elisa Paketissa 3G-puhelimen entistä edullisemmalla kuukausihinnalla! Elisa pudotti kahdeksan puhelimen hintaa (Nokia 6280, Sony Ericsson Z610i, Nokia N71, Nokia N73, Sony Ericsson W850i, Nokia N91, Nokia N80, Sony Ericsson K800i).
  10.11.2006
  Saunalahdelta uusi 3G-liittymä
  Saunalahti PerusPaketti on uusi lisäys Saunalahden jo ennestään laajaan 3G-palvelupaketti valikoimaan. Liittymä korvaa loppuunmyytävän AleSaunapaketin. Liittymän kuukausimaksu on todella edullinen (alk. 9 €) ja uuden 3G-puhelimen saa heti omaksi. Tutustu ja tilaa!
  01.11.2006
  Sonera One-, Max- ja Friends -liittymien myynti loppui
  Sonera on lopettanut Sonera One-, Sonera Max- ja Sonera Friends -liittymien myynnin 1.11 alkaen. Olemassa olevat liittymät säilyvät kuitenkin uusien liittymien myynnin lopettamisesta huolimatta ennallaan.
  26.10.2006
  Ostaessasi Nokia N93-puhelimen Saunalahden 3G-paketissa saat muistikortin ja leffan kaupan päälle!
  Ostaessasi Nokian N93 -puhelimen Saunalahden 3G-paketissa, saat nyt kaupan päälle 512Mt muistikortin, jolle on valmiiksi ladattu Mission Impossible 3 -elokuva kännykällä katsottavaksi!
  20.10.2006
  Elisa Paketin Nokia 6630- ja 6680-puhelimet nyt poistohintaan!
  Elisa laski Nokia 6630- ja 6680-puhelimien hintoja Elisa Paketissa. Puhelimet ovat 20.10 alkaen saatavilla poistomyynnistä alennetuilla hinnoilla. Kuukausimaksu alkaen 14,90 €!
  16.10.2006
  Saunalahden 3G-paketteihin uusia puhelimia
  Saunalahden 3G-palvelupakettien puhelintarjonta laajeni entisestään. Uutuutena on nyt mahdollista tilata Nokian klassisen tyylikäs 6151 sekä tehokas business-puhelin E61.
  28.09.2006
  Numeron siirto Tele Finlandilta Soneralle mahdollinen määräaikaisesta sopimuksesta huolimatta
  Mikäli omistat määräaikaisella sopimuksella varustetun Tele Finlandin liittymän, voit nyt vaihtaa liittymänumerosi Soneralle määräaikaisesta sopimuksesta huolimatta. Edellytyksenä siirrolle on, että asiakas tekee Soneran kanssa määräaikaisen sopimuksen, kuten Kestoetu-sopimuksen.
  18.08.2006
  Laskurilla edullisin 3G Paketti
  GSM.fi on julkaissut Elisa Paketti -laskurin, joka laskee käyttäjänsä antamien tietojen perusteella edullisimman Elisa Paketin. Laskuriin voi syöttää tiedot päivittäin tai kuukausittain puhutuista puheluminuuteista sekä lähetetyistä tekstiviesteistä jolloin se ehdottaa näiden perusteella laskettua, edullisimmaksi tulevaa puhe- ja tekstiviestipakettia. Nämä tiedot voi helposti tarkistaa esimerkiksi matkapuhelinlaskulta, jolloin Elisa Paketti on mahdollista mitoittaa todellisten käyttötottumusten mukaisesti. Elisa Paketti on 24 kuukauden mittainen määräaikainen sopimus, jossa asiakas saa omaksi valitsemansa 3G puhelimen sekä haluamansa määrän puhetta ja tekstiviestejä. Elisa Paketin saa edullisimmillaan 17,90 eurolla kuukaudessa ja siihen on GSM.fi:ssä valittavissa yhteensä 14 eri puhelinmallia.
  08.08.2006
  Saunalahdelta Totaali 2 liittymä markkinoille
  Saunalahti on tuonut markkinoille kesäkuun lopussa myynnistä poistuneelle Totaali liittymälle arvoisensa seuraajan: Totaali 2 -liittymän. Uusi Totaali2 sisältää edesmenneen Totaalin tapaan 3000 minuuttia normaalihintaisia puheluita, 3000 min videopuheluita, 3000 tekstiviestiä ja 3000 multimediaviestiä sekä 3G puhelimen omaksi. Lisäksi Totaali 2 sisältää rajattomasti GPRS, EDGE ja 3G tiedonsiirtoa maksimissaan 384 kbit/s nopeudella. Käytännössä Totaali 2 hinnoittelu kattaakin siis kaikki nykyaikaisen viestinnän palvelut. Puhelinvaihtoehtoja Totaali 2 liittymässä on tällä hetkellä yhdeksän. Liittymän kuukausimaksu riippuu valitusta puhelimesta ja on alkaen 59,95 euroa kuukaudessa.
  02.08.2006
  Nokia N80 ja Samsung SGH-Z400 Elisa Pakettiin
  Elisa Paketti on saanut kaksi uutta puhelinta: liukuvakantiset Nokia N80 ja Samsumg SGH-Z400 puhelimet. Nokia N80 puhelimen valttina voidaan pitää suurta ja tarkkaa näyttöä ja kolmen megapikselin kameraa. Puhelimen mukana tulee 128 M miniSD muistikortti (laajennettavissa 1 gigaan). Nokia N80 puhelimen saa Elisa Paketissa alkaen 29,90 eurolla kuukaudessa. Samsung SGH-Z400 puhelimessa on mm. kahden tuuman näyttö, 2M kamera ja MP3-soitin. Puhelimessa on mahdollisuus microSD muistikortin käyttöön. SGH-Z400 puhelimen hinta on Elisa Paketissa alkaen 22,90 euroa kuukaudessa.
  05.07.2006
  SonyEricsson K610i ja K800i mukaan Elisa Paketin puhelinvalikoimaan
  Elisa Paketti liittymän puhelinvalikoima kasvoi kerralla kahdella puhelimella. Uutuutena pakettiin tuli Sony Ericsson K800i puhelin 3,2 Megapikselin kameralla, ja pieni vain 89 gramman painoinen SonyEricsson K610i. K800i puhelimen hinta Elisa Paketissa on alkaen 25,90€ /kk ja K610i:n alkaen 18,90€ /kk. Elisa Paketin puhelinvalikoima on kasvanut viime aikoina kiitettävästi, ja GSM.fi:n valikoima sisältääkin tällä hetkellä 11 eri puhelinmallia Elisa Pakettiin. Uusiin puhelinmalleihin kannattaa käydä tarkemmin tutustumassa valmistajan sivuilla: K610i ja K800i.
  03.07.2006
  Sony Ericsson K800i Saunalahden palvelupaketeihin
  Sony Ericsson K800i 3G puhelin on nyt tilattavissa yhdessä Saunapaketin (26.95 €/kk ), Pikkukolmosen (18,95 €/kk ) ja ViestiX (29.95 €/kk ) -liittymien kanssa. SE K800i nostaa matkapuhelimella kuvaamisen uudelle tasolle 3,2 megapikselin CyberShot-kameransa kanssa. Puhelimessa oleva kamera sisältää aidon ksenonsalaman jonka ansiosta myös sisällä ja hämärällä otetut kuvat onnistuvat parhaiten. Hyvän kameran lisäksi puhelimessa on myös paljon muita toimintoja, kuten Sähköposti, Chat, Internetselain, FM-stereoradio, 64 Mt sisäinen muisti ja MemoryStick-muistikorttipaikka sekä RSS-feed -vastaanotto. Sony Ericsson K800i puhelinta on tällä hetkellä saatavilla vain rajoitettu erä, joten oma palvelupaketti kyseisellä puhelimella kannattaakin tilata mahdollisimman pian. Lisätietoja Sony Ericsson K800i puhelimesta valmistajan kotisivuilta
  03.07.2006
  Samsung SGH-Z140 poistui Saunalahden valikoimista
  Samsung SGH-Z140 poistui Saunalahden 3G Palvelupakettien puhelinvalikoimasta. Syy SGH-Z140 puhelimen poistumiseen on valmistuksen loppuminen. Samsung SGH-Z140 puhelinta on saatavilla vielä Elisa Pakettiin niin kauan kuin puhelimia GSM.fi:n varastossa riittää.
  30.06.2006
  Saunalahdelta uusia 3G Palvelupaketteja
  Saunalahdella ei ilmeisesti levätä kesälläkään, sillä Saunalahti on julkaissut viime aikoina kaksi uutta 3G Palvelupakettia. Molemmat uudet paketit ovat 24 kk mittaisia määräaikaisia sopimuksia ja sisältävät uuden 3G puhelimen omaksi. Saunalahti Pikkukolmonen korvaa kesäkuun viimeinen päivä myynnistä poistuvan Saunalahti Totaalin. Pikkukolmonen liittymässä ideana on, että asiakas maksaa normaalihintaisista puheluista, tekstiviesteistä, mms-viesteistä ja videopuheluista maksimissaan 3 euroa päivässä. Mikäli päiväkäyttö ei yllä 3 euroon, laskutetaan käytöstä minuutti- ja kappaleperusteisesti, joten asiakas ei joudu maksamaan liikaa vaikka käyttäisikin liittymää joinakin päivinä vähemmän. Pikkukolmosen kuukausimaksu on valitusta puhelimesta riippuvainen, alkaen esimerkiksi vain 11,95 euroa Nokia 6630 puhelimella. Toinen Saunalahden uutuus on Saunalahti ViestiX liittymä joka sopii sanatonta viestintää paljon käyttävälle. ViestiX liittymän kuukausimaksu sisältää 1000 kpl tekstiviestejä, 1000 kpl mms-viestejä ja rajattomasti tiedonsiirtoa max. 128 kbit/s nopeudella. ViestiX liittymän kuukausimaksu on alkaen 22,95 euroa kun puhelimeksi valitsee Nokia 6630 puhelimen. ViestiX liittymä on toistaiseksi tilattavissa Nokian 6630 ja N70 puhelinmalleilla.
  29.06.2006
  Nokia 6280 mukaan Elisa Pakettiin
  Elisa Paketti on nyt mahdollista saada myös uudella Nokia 6280 3G puhelimella. Uusi puhelinmalli on edistyksellinen 3G puhelin joka sisältää mm. 2 megapikselin kameran, radion ja musiikkisoittimen, uuden Series 40 ohjelmistoalustan ja 64 Mt miniSD muistikortin. Nokia 6280 puhelimessa on suuri näyttö ja näppärä liukukansi jonka alle numeronäppäimet on sijoitettu. Näin suuren näytön omaavasta puhelimesta on saatu kohtuullisen kokoinen, painoltaan 115 grammainen multimediapuhelin. Elisa Pakettiin puhelimen voi valita kahdella eri värivaihtoehdolla: Hopea/Harmaa tai Musta/Hopea. Kuukausimaksu on Elisa Paketissa alkaen 21,90 e /kk.
  13.06.2006
  GSM.fi puhelinnumero on muuttunut
  GSM.fi asiakaspalvelun puhelinnumero on muuttunut. Uusi numero asiakaspalveluumme on (08) 471977 johon soittaminen on normaalihintaista kaikista matka- ja lankapuhelinliittymistä. Entinen 071 -alkuinen yritysnumero ei ole enää käytössä ja tulevaisuudessa yhteydenotot kannattaakin tehdä joko numeroon (08) 471977 tai asiakaspalvelun GSM-numeroon (050) 5307700. Puhelinnumeromme vaihdettiin yritysnumerosta tavalliseen lankapuhelinnumeroon muuton yhteydessä koska lankapuhelinnumeroon soittaminen on asiakkaalle edullisempaa kuin yritysnumeroon soittaminen. GSM.fi:n muutettua uusiin toimitiloihin myös osoitteemme muuttui joka on nyt Pyhänkoskentie 116, 86240 Pyhänkoski.
  05.06.2006
  Samsung Z140 poistumassa Elisa Paketista
  Samsung SGH-Z140 3G puhelin on poistumassa Elisa Paketin puhelinvalikoimasta valmistuksen loppumisen vuoksi. GSM.fi kaupan varastossa on puhelinmallia vielä hyvin jäljellä, joten Elisa Paketti on tilattavissa GSM.fi sivustolta Samsung SGH-Z140 puhelimella niin kauan kuin varastoa riittää.
  31.05.2006
  Elisa Matkakaista 24 kk myyntiin
  Elisa Matkakaista 24 kk liittymä on nyt tilattavissa GSM.fi sivustolta. Elisa Matkakaista 24 kk liittymä on osa Elisa Pakettia, ja sen kuukausimaksuun kuuluu rajaton tiedonsiirto Elisan GSM/EDGE ja 3G verkossa kotimaassa sekä Vodafone Mobile Connect -tietoliikennekortti jonka voi liittää kannettavan tietokoneen PCMCIA II -korttipaikkaan. Kuten Elisa Paketissa, saa asiakas Matkakaista 24 kk liittymän mukana tulevan tietoliikenne kortin omaksi. Tietoliikennekortissa on valmiina Elisan asetukset ja sen käyttöönotto onkin tehty helpoksi. Elisa Matkakaista 24 kk liittymän kuukausimaksu määräytyy asiakkaan valitseman maksimi tiedonsiirtonopeuden mukaan (128, 384, 512 tai 1024 kbit/s) ja valitun tietoliikennekortin mukaan (3G tai HSDPA). Edullisimmillaan langattoman laajakaistan saa käyttöönsä 28,80 euron kuukausimaksulla. Kallein vaihtoehto joka sisältää HSDPA -kortin ja tiedonsiirron max. 1024 kbit/s nopeudella maksaa 49,80 euroa kuukaudessa. Elisa Matkakaista 24 kk liittymä onkin hyvä kokonaisratkaisu niin liikkuvaan työhön kuin myös kesämökkisurffailuun, sillä kiinteä hinnoittelu takaa sen että tiedonsiirtokustannukset eivät pääse yllättämään.
  23.05.2006
  Saunalahti Totaali saatavilla 30.6.2006 saakka
  Saunalahti Totaali 3G Palvelupaketin myynti päättyy kesäkuun 2006 loppuun. Saunalahti Totaali on lähes rajattomasti puheluita, tekstiviestejä, multimediaviestejä ja videopuheluita sisältävä määräaikainen 3G liittymä, johon asiakas voi valita haluamansa 3G puhelimen omaksi 49,95 euron kuukausimaksulla. Saunalahti Totaali on 30.6.2006 saakka saatavilla myös ns. tavallisena toistaiseksi voimassa olevana liittymänä ilman puhelinta 64,95 euron kuukausimaksulla.
  18.05.2006
  Elisa Paketin puhelinvalikoima laajeni
  Huhtikuun alussa varastoista loppunut ja siksi Elisa Paketti liittymän yhteydessä myynnistä poistettu Samsung SGH-Z500 3G puhelin on nyt jälleen tilattavissa Elisa Pakettiin. Samsung SGH-Z500 on simpukkamallinen ja erittäin kevyt, vain 95 gramman painoinen 3G puhelin. Samsung SGH-Z500 puhelimen ja puhelut (70 min/kk) saa Elisa paketissa alkaen 20,90 euron kuukausimaksulla. Uutuutena Elisa Pakettiin on nyt myös tilattavissa markkinoiden ohuin 3G puhelin, Samsung SGH-Z150. Samsung Z150 puhelimen paksuus on vain 9,8 mm eli alle sentin. Elisa Paketissa on nyt yhteensä seitsemän erilaista puhelinvaihtoehtoa Nokialta, Samsungilta ja SonyEricssonilta.
  09.05.2006
  Saunalahti Totaali ja Saunapaketti saatavilla nyt myös tavallisena liittymänä
  Saunalahden 3G palvelupaketit Saunalahti Totaali ja SaunaPaketti ovat nyt tilattavissa myös tavallisina, toistaiseksi voimassa olevina matkapuhelinliittyminä. Halutessaan voi Saunalahti Totaalin tilata ilman 3G puhelinta ja määräaikaista sopimusta hintaan 64,95 €/kk ja SaunaPaketin hintaan 29,95 €/kk. 24 kuukauden määräaikaisella sopimuksella ja uudella 3G puhelimella tilattuna Totaalin kuukausimaksu on 49,95 € ja SaunaPaketin kuukausimaksu 19,95 €. Toistaiseksi voimassa oleva Totaali- tai SaunaPaketti liittymä sopii esimerkiksi silloin, kun asiakas ei halua sitoutua kuukausimaksuun kahdeksi vuodeksi tai tarvetta uudelle 3G puhelimelle ei ole.
  25.04.2006
  Kolumbus K1 ja K2 liittymät saatavilla 21.5.2006 saakka
  Elisa lopettaa Kolumbus K1 ja K2 liittymätyyppien myynnin 22.5.2006. Muut Kolumbuksen liittymät, kuten KF, T1, KK, P1 ja P2 ovat myynnissä 22.5 jälkeenkin normaalisti. Myynnin loppumisella ei ole vaikutusta asiakkaiden K1 ja K2 liittymiin vaan niiden olemassa olo ja hinnoittelu pysyy ennallaan kuten tähänkin asti. Kolumbus K1 on edullinen tasahintainen liittymä, jossa puhelut ja tekstiviestit maksavat vain 0,069 e /min/kpl. Liittymän kuukausimaksu on 0,66 euroa. Mikäli olet ollut aikeissa tilata Kolumbus K1 tai K2 liittymän, kannattaa se tehdä ennen markkinoilta poistumista 21.5.2006 mennessä.
  24.04.2006
  Sonera Matkapuhelinliittymien hinnoittelu muuttuu 1.5 alkaen
  Sonera Matkapuhelinliittymien hinnoittelu muuttuu 1.5.2006 alkaen. Toukokuun alusta lähtien Sonera Matkapuhelinliittymällä soitettaessa puhelusta peritään aloitusmaksu joka on 0,049 e/puhelu. Myös puheluiden vähimmäisliikennemaksu muuttuu 0,079 euroon /puhelu. Vähimmäisliikennemaksu tarkoittaa sitä, että puhelun pituudesta riippumatta puhelusta veloitetaan vähintään 0,079 e. Kun puhelun aloitusmaksu ja vähimmäisliikennemaksu lasketaan yhteen, tulee yksittäisen puhelun minimiveloitukseksi siis 0,128 e/puhelu. Edellämainittuja muutoksia lukuunottamatta Sonera Matkapuhelinliittymien hinnat pysyvät ennallaan. Muutokset eivät koske niitä asiakkaita, jotka ovat tehneet liittymäänsä Sonera Kestoetu sopimuksen ennen huhtikuuta 2006. Sonera Kestoetu asiakkailla hinnoittelun muutos astuu voimaan vasta uuden 12 kuukauden sopimuskauden alettua. Hintamuutokset eivät myöskään koske Easy-, Control-, Control Plus-,Data- ja Company-liittymiä, Basic- ja Multi Data -puheluita eivätkä puheluita maksuttomiin numeroihin (esim. yleinen hätänumero 112 ja 0800-alkuiset numerot).
  Lähde: TeliaSonera
  06.04.2006
  Elisa nostaa 3G verkon nopeutta 1 megabittiin HSDPA teknologialla
  Ensimmäisenä operaattorina pohjoismaissa Elisa on nostanut 3G verkon tiedonsiirtonopeuden luokkaan 1 Mbit/s joka käytännössä tarkoittaa sitä, että nykyisen 3G verkon nopeus lähes kolminkertaistuu entisestä 384 kbit/s nopeudesta. Nopeuden noston Elisa on tehnyt päivittämällä koko 3G verkkonsa HSDPA -verkkoteknologialla. Elisan 3G-verkko kattaa tällä hetkellä 40 paikkakuntaa ja 10 suurinta hiihtokeskusta, jolloin noin 40% suomen väestöstä on sen alueella. HSDPA -teknologian tarjoamien nopeuksien hyödyntäminen vaatii yhteensopivan päätelaitteen joita ei vielä juuri markkinoilla ole. Tavallisella 3G puhelimella tiedonsiirtonopeus myös uusitussa verkossa on jatkossakin korkeintaan 384 kbit/s.
  Lähde: Elisa
  03.04.2006
  Saunalahden 3G Palvelupaketit myyntiin
  Saunalahti tarjoaa asiakkailleen kaksi erilaista 3G Palvelupakettia joilla asiakas saa 3G Puhelimen omaksi. Ylisuurista puhelinlaskuista kärsiville Saunalahti tarjoaa Saunalahti Totaali palvelupaketin joka sisältää puheluita, tekstiviestejä, multimediaviestejä ja videopuheluita lähes rajattomasti (3000 min/kpl/kk). Saunalahti Totaali Paketin yhteydessä uuden 3G Puhelimen saa omaksi maksutta (poislukien Nokia N70). Saunalahti Totaali liittymän kuukausimaksu on 49,95 euroa, ja liittymä sopiikin erityisesti niille jotka käyttävät matkapuhelinta paljon ja ovat hankkimassa uutta puhelinta. Saunalahti SaunaPaketti sisältää myös uuden 3G Puhelimen. SaunaPaketti on hinnoiteltu siten, että sen kuukausimaksu sisältää 3000 minuuttia puheluita toisiin Saunalahden liittymiin. Muiden operaattoreiden liittymiin soitettaessa puhelut maksavat 0,09 e/min. SaunaPaketti sisältää automaattisesti Viikonloppuedun, joten liittymällä voi soittaa Elisan ja Kolumbuksen liittymiin viikonloppuisin hintaan 1 e/päivä. SaunaPaketin kuukausimaksu on vain 19,95 euroa, joten se onkin edullinen tapa hankkia uusi 3G puhelin. Molemmat edellämainitut 3G palvelupaketit ovat määräaikaisia, 24 kuukauden mittaisia sopimuksia. Sopimuskauden aikana liittymää ei voi irtisanoa eikä numeroa siirtää toiselle operaattorille. Tutustu Saunalahden uusiin liittymiin täällä.
  02.04.2006
  Elisa Paketin avulla hankit uuden 3G Puhelimen edullisesti
  Elisa Paketti palvelukokonaisuus tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden hankkia uusi 3G puhelin edullisesti yhdessä liittymän kanssa. Elisa Paketissa myös puhelut, tekstiviestit ja tiedonsiirto on paketoitu niin, että asiakas voi räätälöidä liittymän juuri itselleen sopivaksi. Kaikki Elisa Paketin mukana tulevat puhelimet ovat uusia 3G puhelimia joissa on kahden vuoden takuu. Asiakas saa puhelimen omaksi heti vastaanotettuaan sen. Puhelimissa on sim-lukitus ja niitä voidaan käyttää ainoastaan Elisan korteilla. Lukitus on purettavissa maksutta heti sopimuskauden päätyttyä jonka jälkeen puhelinta voi käyttää minkä tahansa operaattorin liittymällä. Elisa Paketti sopimus on määräaikainen ja kestoltaan 24 kuukautta (2 vuotta). Sopimuskauden aikana liittymää ei voi irtisanoa eikä numeroa siirtää toiselle operaattorille. Elisa Paketin hinta määräytyy mm. valitun Puhepaketin ja puhelimen mukaan, edullisimmillaan Elisa Paketin saa 17,90 eurolla kuukaudessa. Tutustu Elisa Pakettiiin.
  01.04.2006
  Tele Finland liittymien uusmyynti on lopetettu
  Tele Finland lopetti liittymiensä uusmyynnin 1.4.2006 alkaen, joten Tele Finlandin liittymät poistuivat siten myös GSM.fi valikoimista. Tele FInland on ilmoittanut keskittyvänsä nykyisten asiakkaidensa palveluun, ja heidän liittymänsä pysyvätkin ennallaan eikä niihin tule muutoksia. Tele Finlandin nykyisten asiakkaiden liittymät, toimitusehdot, palvelut sekä mm. asiakaspalvelunumero säilyvät ennallaan ja nykyasiakkaat voivat jatkossakin vaihtaa liittymätyyppiään internetissä ilman veloitusta neljästi vuodessa. Jos haluat edullisen liittymän joka toimii Soneran verkossa, suosittelemme tutustumaan Sonera Matkapuhelinliittymiin. Sonera Matkapuhelinliittymissä on useita erilaisia vaihtoehtoja, joista jokaiselle löytyy omaan käyttöönsä sopiva liittymä.
  16.01.2006
  Pienissä erissä hyvitettävät puheaikatarjoukset jäävät historiaan
  Korkein oikeus on tänään kieltänyt DNA:ta markkinoimasta puheaikatarjouksia siten, että liittymään kaupan päälle annettava puheaika pilkotaan osiin jolloin asiakas joutuu olemaan asiakkaana jopa kaksi vuotta saadakseen kaiken puheajan itselleen. Koska kyse on ennakkopäätöksestä, asettaa päätös puitteet kaikkien operaattoreiden puheaikatarjouksille. Korkeimman oikeuden mukaan asiakkaalle annettava ilmainen puheaika pitää antaa asiakkaalle siten, että se on kokonaisuudessaan heti asiakkaan käytettävissä. Käytännössä päätös tarkoittaa siis sitä, että useissa erissä hyödynnettäviä puheaikatarjouksia ei enää markkinoinnissa tulla näkemään. Aika näyttää, ryhtyvätkö operaattorit tarjoamaan uusille asiakkaille heti hyödynnettävissä olevaa puheaikaa vai jäävätkö matkapuhelinliittymien puheaikatarjoukset kokonaan historiaan.
  Lähde: KKO
  11.01.2006
  Elisa Aito liittymän hinnat laskevat
  Elisa Aito -matkapuhelinliittymän hinnat laskevat 11.1.2006 alkaen. Puhelut ja tekstiviestit maksavat vain 0,05 e/min/kpl nyt myös Saunalahden liittymiin Elisan ja Kolumbuksen liittymien lisäksi. Samalla laskettiin muiden operaattoreiden liittymiin puhuttujen puheluiden ja tekstiviestien hintaa. Puhelut ja tekstiviestit muiden operaattoreiden liittymiin maksavat nyt 0,099 e/min/kpl.
  28.12.2005
  Kolumbus liittymät myyntiin
  Uutuutena GSM.fi liittymävalikoimaan on nyt lisätty Kolumbus Matkapuhelinliittymät. Koska Kolumbus on osa Elisaa, toimivat Kolumbuksen liittymät Elisan verkossa ja niiden kuuluvuus onkin sama kuin Elisan Matkapuhelinliittymissä. Kolumbukselta löytyy yhteensä seitsemän erilaista liittymävaihtoehtoa. Tavallisten ja kiinteästi hinnoiteltujen liittymien lisäksi valikoimasta löytyy mielenkiintoinen Kolumbus KF -liittymä, jolla voi soittaa valitsemaansa Elisan tai Kolumbuksen kuukausimaksulliseen liittymään rajoituksetta. Kolumbus KF -liittymän kuukausimaksu on 6,95 €, joten puhuminen tulee tavallista liittymää edullisemmaksi jo alle kahden tunnin kuukausittaisella puhumisella valittuun liittymään. Liittymä onkin omiaan niille, jotka joutuvat soittamaan paljon yhteen numeroon. Myös puhelut muihin kuin yhteen liittymään ovat edullisia, vain 0,069 €/min joka on samaa tasoa kuin esimerkiksi tasahintaisessa K1 -liittymässä. Kolumbus -liittymien myyntiintulon kunniaksi käynnistimme kilpailun, jossa voi voittaa Nokia 3220 Kamerapuhelimen.
  13.12.2005
  Luontoarpa-kampanja jatkuu
  Loka-marraskuussa voimassa ollut kampanja, jossa uuden Saunalahden liittymän tilaaja saa luontoarvan kaupan päälle, jatkuu ajalla 13.12. - 31.12.2005. Tarjous koskee uusia Saunalahti Ykkönen, Paketti Plus, SuperPaketti, TuplaPaketti, Sopuhinta, Tekstari, Säästäri, Saunalahtelainen ja Lanka -matkapuhelinliittymiä. Kaupanpäällisen määrää ei ole asiakaskohtaisesti rajoitettu, vaan arvan saa myös useammasta tilatusta liittymästä. Tarjousehdot
  12.08.2005
  Saunalahden uuteen TuplaPaketti liittymään houkutteleva avaustarjous
  Saunalahti kunnostautui jälleen tuomalla uuden liittymätyypin markkinoille. Uusi liittymä on Saunalahti TuplaPaketti joka aikaisemmista Saunalahden pakettiliittymistä poiketen sisältää myös tekstiviestejä. TuplaPaketin kuukausimaksuun kuuluu 500 minuuttia puheluita ja 100 kpl tekstiviestejä. Liittymän kuukausimaksu on 19,90 euroa, syyskuun loppuun saakka on kuitenkin voimassa tarjous jolloin kuukausimaksua ei peritä. Lisäksi Saunalahti tarjoaa tammikuussa 2006 TuplaPaketin kuukausimaksun puoleen hintaan. Tarjous on merkittävä, sillä mikäli liittymän ottaa käyttöönsä jo elokuussa, saa asiakas käyttöönsä yhteensä 1000 min puheluita ja 200 kpl tekstiviestejä maksutta. Tarjous koskee myös vanhoja Saunalahden asiakkaita jotka vaihtavat liittymätyyppiään TuplaPakettiin.
  01.08.2005
  Saunalahti Sopuhinta palasi markkinoille
  Saunalahti palautti markkinoille marraskuussa 2004 myynnistä poistuneen Saunalahti Sopuhinta liittymän entistäkin edullisempana. Uudelleen hinnoitellulla liittymällä puhelut maksavat iltaisin ja viikonloppuisin vain 3,5 cnt/min. Arkisin päivällä klo 07-17 välisenä aikana puhelut maksavat 6,9 cnt/min. Sopuhinta liittymän kuukausimaksu on syyskuun 2005 loppuun saakka 0 euroa, sen jälkeen 4,90 euroa. Tekstiviestit Sopuhinta -liittymällä maksavat 6 cnt/kpl. Koska Sopuhinta on ollut markkinoilla jo aiemmin, hyödyttää hintojen alentaminen automaattisesti myös vanhoja Sopuhinta -liittymän omistajia. Sopuhinta liittymän hintoja laskettiin nyt noin 40%.
  26.07.2005
  Saunalahdelta Pakettiliittymä järeämpään käyttöön
  Saunalahti toi markkinoille uuden Saunalahti SuperPaketti liittymän. SuperPaketti liittymän 35,80 euron kuukausimaksu sisältää 1000 minuuttia normaalihintaisia puheluita kaikkiin kotimaisiin gsm- ja lankapuhelinliittymiin. Tekstiviestit uudella liittymätyypillä maksavat 0,089 e/kpl, liittymään voi myös tilata 75 tekstiviestin paketin jonka kuukausimaksu on 3,90 euroa. Kuten Saunalahden pienemmässä Paketti Plus liittymässä, myös SuperPaketissa multimediaviestit ovat tekstiviestien hintaisia eli 0,089 e/kpl. Paljon multimediaviestejä lähettäville Saunalahden Paketti -liittymät ovatkin hyvä vaihtoehto, sillä muihin vastaaviin liittymiin verrattuna multimediaviestit ovat Saunalahden paketti -liittymillä jopa neljä kertaa edullisempia.
  07.07.2005
  Soneralta uusi Sonera Netto -liittymä markkinoille
  Sonera toi markkinoille uuden edullisen Sonera Netto liittymän. Puhelut Sonera Netto liittymällä maksavat vain 0,079 e/min ja tekstiviestit 0,079 e/kpl. Edullisista puheluhinnoistaan huolimatta Netto -liittymässä on alhainen 1,99 euron kuukausimaksu. Uuden liittymän tarkoituksena on tarjota asiakkaille parasta kuuluvuutta edullisilla hinnoilla. Myöskään palveluissa ei ole moittimista, sillä Sonera Nettoon saa samat palvelut kuin muihinkin Sonera Matkapuhelinliittymiin. Puheaika- ja kylkiäistarjoukset eivät koske Sonera Netto liittymää, eivätkä liittymän avauksessa saadut puheaika tarjoukset ja muut edut siirry siihen mikäli liittymätyyppiä vaihtaa Netto -liittymäksi.
  23.06.2005
  450 MHz taajuusalueen toimilupa Digitalle Oy:lle
  Suomen valtioneuvosto myönsi 22.6.2005 NMT450 matkaviestinverkolta vapautuneen taajuusalueen toimiluvan Digita Oy:lle. Digita Oy ryhtyy toimimaan ns. verkko-operaattorina, jolloin taajuutta vuokrataan muille palveluntarjoajille jotka myyvät sitä edelleen palveluina kuluttajille. Toimiluvan päätyminen verkko-operaattorin käsiin antaa mahdollisuuden useiden eri palveluntarjoajien palveluiden käytön 450 MHz verkossa. Koska verkkoa vuokrataan kaikkille samoin ehdoin, edistää tämä vapaata kilpailua ja palveluiden kehittämistä markkinoilla. Verkon tekniikaksi on valittu Flash-OFDM joka on suunniteltu nimenomaan internet-käyttöön. Uusi verkko mahdollistaa langattomat laajakaistayhteydet ja Voip-puhelut langattoman internetin yli. Verkkoa ryhdytään rakentamaan siten, että ensimmäisessä vaiheessa vuoden 2006 syksyllä verkko kattaa ns. haja-asutusalueet kuten lapin ja Itä-Suomen sekä saaristo- ja rannikkoseudut. Vuoden 2007 lopulla on verkon tarkoitus kattaa lähes koko Suomen. Digitalle myönnettyä toimilupaa haki yhteensä seitsemän yritystä, mm. Saunalahti, Cubio ja Elisa.
  Lähde: Valtioneuvosto
  25.05.2005
  SaunaBonus palkitsee pitkästä asiakkuudesta ja keskittämisestä
  Saunalahti toi asiakkailleen uuden SaunaBonus etujärjestelmän, joka palkitsee Saunalahden pitkäaikaisia asiakkaita sekä niitä jotka ovat keskittäneet palvelunsa Saunalahdelle. SaunaBonusta saavat ne yksityisasiakkaat, joiden asiakkuus on kestänyt vähintään vuoden ja joiden laskun loppusumma on yli 40 euroa. Bonusta kerryttävät esimerkiksi GSM- , Laajakaista- ja Xtra -palveluiden käyttö. SaunaBonus on 2,4% laskun loppusummasta, ja se hyvitetään laskulla palveluiden kuukausimaksuista. Hyvitys kohdennetaan kaikkien muiden palveluiden, paitsi ei Paketti Plus -liittymän ja GPRS -pakettien kuukausimaksuun. Ensimmäiset SaunaBonukset hyvitetään asiakkaille elokuussa 2005 lähtevillä laskuilla ja sen saavat kaikki yli vuoden asiakkaana olleet automaattisesti.
  23.05.2005
  Saunalahdelta Pikayhteys (PoC, Push-to-Talk) -palvelu
  Saunalahti toi ensimmäisenä pohjoismaisena matkapuhelinoperaattorina markkinoille Pikayhteys (Push-to-Talk) -palvelun, jonka avulla Saunalahden liittymäasiakkaat voivat käyttää matkapuhelintaan Radiopuhelimen tapaan. Kuten radiopuhelimissa, yhteys on yksisuuntainen eli kun yksi puhuu, muut kuuntelevat. Pikayhteys -palvelun kätevyys onkin siinä, ettei yhteyttä tarvitse erikseen avata ja sulkea kuten normaalia puhelua. Palvelun käytöstä ei veloiteta puheluista tuttua minuuttihintaa, vaan laskutus tapahtuu GPRS -datasiirron perusteella jolloin palvelun käyttäminen on edullisempaa kuin soittaminen. Koska yhteys toimii datasiirtona, myös vastaanottaja maksaa vastaanottamastaan datasta. Uusi Pikayhteys -palvelu sisältyy kaikkiin Saunalahden GSM-liittymiin, eikä siinä ole erillistä kytkentä- tai kuukausimaksua.
  Lähde: Saunalahti Group Oyj
  13.05.2005
  Sonera Max liittymä uudistui
  Sonera uudisti Sonera Max liittymän hinnoittelua siten, että 13.5.2005 alkaen liittymän kuukausimaksuun kuuluu 60 minuuttia normaalihintaisia kotimaan matkapuheluita toisiin Sonera Matkapuhelinliittymiin. Uuden hinnoittelumallin myötä liittymään ei voida enää kytkeä Saldosopimus- tai Saldolataus-palvelua eikä yritystuotteista Laskunjakaja-, Puhelupaketti- tai Alaliittymäpaketti-palveluita. Mikäli asiakkaalla on ennestään Sonera Max liittymä ja siinä jokin edellämainituista palveluista, saa asiakas puheajan liittymäänsä kun kyseinen palvelu on asiakkaan aloitteesta poistettu. Muilla Sonera Max -asiakkailla puheaika tulee liittymään automaattisesti. Sonera Max liittymän kuukausimaksu on 6,99 e, puhelut ja tekstiviestit maksavat 0,079 e.
  03.05.2005
  Sonera palkitsee pitkäaikaisia asiakkaitaan
  Sonera julkisti 1.5 uuden Sonera Etu -kanta-asiakasohjelman. Kaikki Sonera Etusopimuksen tehneet asiakkaat siirtyvät automaattisesti uuteen Sonera Etu -ohjelmaan. Etu -ohjelman tarkoituksena on palkita asiakkaita pitkäaikaisesta asiakassuhteesta ja keskittämisestä Soneraan. Sonera Etu -ohjelmassa on neljä tasoa (Perus, Pronssi, Hopea ja Kulta), joille asiakkaat sijoittuvat asiakkuuden keston ja laskutuksen suuruden mukaan. Kaikki Etu -asiakkaat saavat prosenttialennusta matkapuhelinlaskustaan sekä halutessaan lisäksi myös Plussa-, DinersClub Rewards- tai Ykköbonuspisteitä. Sonera Etu -ohjelmaan voidaan liittää nyt myös Sonera Laajakaista ADSL- ja Huoneisto Plus -liittymien laskutus. Tarjoukset, kuten juuri alkanut sunnuntaipuhelutarjous, koskevat kaikkia Sonera Etu asiakkaita. Lisäksi riippuen tasosta jolla asiakas on, saa hän Soneralta yllätysetuja, Sonera Profit Cardin, Matkaviestilehden ja Paras liittymä takuun. Paras liittymä -takuussa asiakkaan käytössä olevat liittymätyypit tarkistetaan kahdesti vuodessa ja mikäli liittymätyypin vaihto tarkistuksen myötä osoittautuu järkeväksi, saa Etu-asiakas vaihtaa liittymätyyppiä itselleen sopivampaan maksutta.
  19.04.2005
  Soneran tiedonsiirtopalvelut uudistuivat
  Sonera uudisti matkapuhelinliittymiinsä kytkettäviä tiedonsiirtopalveluita vastaamaan paremmin asiakkaidensa tarpeita. Liikkuvan työn yleistyttyä on tarve suurille GPRS -paketeille ollut olemassa, ja Sonera toikin nyt markkinoille 200 Mt ja 500 Mt tiedonsiirtoa sisältävät Sonera Data 200 ja Sonera Data 500 palvelut. Sonera Data 200 palvelusta asiakas maksaa vajaat 35 euroa kuukaudesta ja Sonera Data 500 palvelusta vajaat 85 euroa kuukaudessa. Edellisten lisäksi markkinoille tuli Sonera Data 2 palvelu joka on tarkoitettu lähinnäkin wapin ja Sonera Plazan käyttöön. Nimensä mukaisesti Data 2 palvelu sisältää 2 Mt tiedonsiirtoa kuukaudessa ja sen kuukausimaksu on 2,99 euroa. Valikoimissa ollut Active Data palvelu nimettiin uudelleen Sonera Data 20 palveluksi ja Pro Data Sonera Data 100 palveluksi. Entisen Pro Datan kuukausimaksu aleni samalla 17,90 euroon. Kuukausimaksun sisältämän tiedonsiirron ylittävältä osuudelta veloitetaan kaikissa palveluissa nyt 1,49 e/Mt (ennen 1,749 - 2,374 e/Mt). Lisätietoa Soneran uusista tiedonsiirtopalveluista
  Lähde: TeliaSonera
  06.04.2005
  Matkapuhelinnumeroita siirtyi ennätysmäärä vuoden 2005 alussa
  Vuoden 2005 tammi-maaliskuussa siirrettiin yhteensä 563 924 matkapuhelinnumeroa operaattorilta toiselle. Määrä on huikea verrattuna esimerkiksi vuoden 2004 vastaavaan jaksoon, sillä silloin siirrettiin yhteensä 380 590 matkapuhelinliittymää. Suuria siirtomääriä voi osaltaan selittää myös se, että matkapuhelinoperaattori ACN ilmoitti tammikuussa lopettavansa matkapuhelinpalveluiden tarjoamisen suomessa, joten ACN:n asiakkaat joutuivat etsimään itselleen uuden matkapuhelinoperaattorin. Numeron siirtäminen matkapuhelinoperaattorilta toiselle on ollut mahdollista vajaan kahden vuoden ajan. Tänä aikana numeroiden siirtoja on tehty yhteensä 2 065 512 kappaletta.
  Lähde: Suomen Numerot Numpac Oy lehdistötiedote 1.4.2005
  18.03.2005
  Saunalahden liittymiin Chat ja olotilapalvelu
  Saunalahti toi ensimmäisenä pohjoismaisena operaattorina markkinoille standardinmukaiset olotila- (presence) ja chat- (instant messaging) palvelut. Uudessa SaunaChatissa voi lähettää muille palveluun yhteydessä oleville käyttäjille pikaviestejä matkapuhelimen tai internetin välityksellä. Yhteystietoluettelosta on nähtävillä, ketkä siinä olevat henkilöt ovat yhteydessä palveluun, ja heille voi helposti ja nopeasti lähettää pikaviestejä. Lisäksi palvelun sisältämän Olotila-ominaisuuden avulla käyttäjä voi helposti ilmoittaa saavutettavuustietoja palvelun muille käyttäjille. Palvelut ovat maksuttomia Saunalahden asiakkaille, ja ne voi otta helposti käyttöön oma.saunalahti.fi sivuston kautta. Olotila- ja pikaviestipalveluita voi käyttää kaikilla OMA-standardin mukaisella Wireless Village olotila- ja pikaviestiohjelmistolla varustetuilla matkapuhelimilla.
  15.03.2005
  Sonera Classic Duo ja Privat Duo poistuivat myynnistä
  Jo vuosia Soneran valikoimissa olleet Classic Duo- ja Privat Duo liittymätyypit poistuvat myynnistä 15.3.2005 alkaen samalla kun One- ja Max-liittymien hintoja laskettiin. Soneran asiakkaiden käytössä olevat liittymät ja niiden hinnoittelu pysyvät kuitenkin ennallaan vaikka myynti loppuukin. Ylimääräisten liittymätyyppien poistaminen myynnistä selkeyttää Soneran palveluvalikoimaa, sillä nyt myynnissä on viisi erilaista kuluttajille suunnattua matkapuhelinliittymää. Liittymävalikoima on rakennettu siten, että jokaiselle käyttäjäryhmälle löytyy sopiva liittymä. Sonera One on yleiskäyttöön sopiva tasahintainen liittymä, Sonera Max on kohdennettu matkapuhelimen suurkäyttäjille, Sonera Mini sopii alhaisen kuukausimaksunsa vuoksi vähäiseen matkapuhelimen käyttöön, Sonera Friends soveltuu paljon vapaa-aikana toisiin Soneran liittymiin soittaville ja zeroforty tekstiviestejä ahkeraan lähettäville. Soneran asiakkailla on mahdollisuus vaihtaa liittymätyyppiä itselleen paremmin sopivaan maksutta maaliskuun 2005 loppuun saakka.
  11.03.2005
  Sonera One liittymän hinnat laskevat -30%
  Sonera laskee Sonera One liittymän hintoja huomattavasti 15.3.2005 alkaen. Puheluiden hinta laskee yli 30% ollen maaliskuun puolivälin jälkeen vain 0,089 e/min (ennen 0,13 e/min). Myös tekstiviestien hintaa alennettiin, tekstiviesti maksaa nyt 0,089 e/kpl (ennen 0,10 e/kpl). Liittymän kuukausimaksu on edelleen 3,99 euroa. Soneran hinnanalennuksesta on hyötyä suurelle määrälle asiakkaita, sillä Sonera One on Soneran käytetyin liittymätyyppi ja se on ollut markkinoilla syksystä 2003 saakka.
  Lähde: TeliaSonera
  11.03.2005
  Sonera Max liittymän hinnat laskevat
  TeliaSonera laskee myös Sonera Max liittymän hintoja 15.3.2005 alkaen. Liittymän kuukausimaksu 6,99 euroa pysyy ennallaan, mutta puhelut halpenevat 0,079 euroon minuutilta (ennen 0,089 e/min). Myös tekstiviestit maksavat maaliskuun puolivälin jälkeen 0,079 e/kpl (ennen 0,089 e/kpl).
  08.03.2005
  Saunalahden liittymiin Mobiilisähköposti
  Saunalahti lisäsi matkapuhelinliittymiensä palveluvalikoimaa tuomalla jokaiseen Saunalahden GSM -liittymään mobiilisähköpostipalvelun. Saunalahden liittymäasiakas saa nyt maksutta käyttöönsä 15 Mt kokoisen sähköpostilaatikon @netti.fi -päätteisellä sähköpostiosoitteella. Asiakas voi ottaa käyttöönsä viisi aliasta, joista yksi on liittymänumero esimerkiksi 0451234567@netti.fi. Sähköpostia voi käyttää sähköpostiominaisuutta tukevalla matkapuhelimella, netissä tai erillisellä sähköpostiohjelmalla. Sähköpostissa on myös etäpostipalvelu, jolla voi hakea sähköpostilaatikkoon viestit jopa viidestä ulkoisesta sähköpostilaatikosta.
  07.03.2005
  Cubio uudisti PACK -liittymien valikoimaa
  Cubio uudisti kiinteähintaisten Cubio PACK -liittymiensä valikoimaa lisäämällä liittymiinsä puheluminuutteja sekä poistamalla kaksi liittymätyyppiä valikoimista. 22-PACK ja 35-PACK liittymät poistuivat myynnistä, kun 19-PACK liittymän kuukausimaksuun kuuluu nyt 500 min puheluita ja 50 kpl tekstiviestejä. Myös 25-PACK liittymän kuukausimaksuun kuuluvia palveluita lisättiin niin, että kuukausimaksuun kuuluu nyt 500 min puheluita, 130 tekstiviestiä, 5 kpl MMS viestejä sekä 1 Mt GPRS-dataa. Cubio 60 PACK liittymän kuukausimaksuun kuuluu nyt 1000 min puheluita, 200 kpl tekstiviestejä, 40 kpl MMS viestejä sekä 8 Mt GPRS-dataa. 60-PACK liittymä onkin hyvä vaihtoehto niille, jotka käyttävät puhelintaan monipuolisesti ja runsaasti erilaisiin käyttötarkoituksiin.
  Lähde: Cubio Communications
  28.02.2005
  Tele Finland laskee PuhePaketti -liittymien hintoja
  Myös Tele Finland on lähtenyt laskemaan kiinteästi hinnoiteltujen matkapuhelinliittymiensä hintoja. Uudet hinnat tulevat voimaan 1.3.2005. Tele Finland Puhepaketti liittymän 17,90 euron kuukausimaksuun kuuluu maaliskuun alusta alkaen 500 minuuttia normaalihintaisia puheluita, ja Puhepaketti Megan 35,80 euron kuukausimaksuun 1000 min normaalihintaisia puheluita.
  24.02.2005
  Saunalahti Paketti Plus liittymän hinnat laskevat
  Saunalahti pudottaa Paketti Plus liittymänsä hinnoittelua 1.3.2005 alkaen. Maaliskuun alusta Paketti Plus -liittymän kuukausimaksuun kuuluu entisen 450 minuutin sijasta 500 minuuttia normaalihintaisia puheluita. Myös liittymän kuukausimaksua lasketaan entisestä 19,90 eurosta 17,90 euroon. Puhelut maksavat siis parhaimmillaan vain 3,58 senttiä minuutilta kun kuukausimaksuun kuuluvat puheluminuutit käytetään kokonaisuudessaan. Uudet hinnat koskevat niin uusia kuin vanhojakin Saunalahti Paketti Plus -liittymän omistajia.
  31.01.2005
  ACN lopettaa, asiakkaat siirtyvät Tele Finlandille
  TeliaSonera verkossa toiminut palveluoperaattori ACN lopettaa matkaviestinpalveluiden tarjoamisen suomessa. TeliaSonera Finland ja ACN Communications Finland Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka mukaan ACN:n asiakkaat voivat jatkaa vaivattomasti TeliaSoneran tytäryhtiön Tele Finland Oy:n asiakkaina. Tele Finland tarjoaa ACN:n asiakkaille siirtymäaikana vastaavaa hinnoittelua kuin he ovat saaneet ACN:llä. ACN:n asiakkaiden siirtyminen Tele Finlandin asiakkaiksi on tehty mahdollisimman helpoksi, asiakkaan ei esimerkiksi tarvitse vaihtaa sim-korttiaan siirtyessään Tele Finlandille.
  Lähde: TeliaSonera
  27.01.2005
  Kiinteähintaisten liittymien vertailu lisätty
  Lisäsimme GSM.fi palveluun vertailun kiinteähintaisista matkapuhelinliittymistä, koska niiden valikoima on huomattavasti laajentunut syksyn 2004 jälkeen jolloin ensimmäiset kiinteästi hinnoitellut liittymät tulivat markkinoille. Kiinteähintaisille GSM-liittymille on ominaista se, että kuukausimaksuun kuuluu tietty määrä puheluita ja mahdollisesti myös tekstiviestejä, GPRS-dataa ja multimediaviestejä. Valikoimissamme on kiinteähintaiset liittymät Saunalahdelta, Tele Finlandilta ja Cubiolta. Erilaisia Paketti-vaihtoehtoja on tällä hetkellä kahdeksan ja niiden kuukausimaksut vaihtelevat vajaasta kahdestakymmenestä eurosta aina kuuteenkymmeen euroon saakka riippuen kuukausimaksuun sisältyvien puheluiden ja muiden palveluiden määrästä. Vaihtoehtoja siis on runsaasti ja sopivaa liittymää valitessaan kannattaakin pitää mielessä omat käyttötottumukset ja valita liittymä sen mukaan. Kiinteähintainen liittymä tulee edulliseksi niille, joiden kuukausittaiset puhelumäärät pysyttelevät liittymään sisältyvän minuuttirajan tietämillä kuukaudesta toiseen.
  21.01.2005
  3G videopuhelut Saunalahdelta
  Saunalahti toi ensimmäisenä suomessa markkinoille 3G-videopuhelut. Videopuheluita on mahdollista soittaa silloin, kun liittymä toimii Elisan radioverkossa ja käytössä on 3G-puhelin ja asiakas on Elisan 3G-radioverkon alueella. Lisäksi myös puhelun vastaanottajalla tulee olla käytössään 3G-puhelin. Videopuhelut maksavat 0,19 e/min. Videopuheluiden soittaminen ei vaadi erillisen palvelun tai asetusten tilaamista, vaan ne ovat käytettävissä kaikilla Saunalahden yksityis- ja yritysasiakkailla. Saunalahden liittymät toimivat joko TeliaSoneran tai Elisan radioverkossa asiakkaan valinnan mukaan. 3G palvelut mahdollistavan Elisan verkkon voi valita käyttöön kaikissa Saunalahden liittymissä.
  Lähde: Saunalahti Group Oyj
  14.01.2005
  Saunalahden liittymiin verkon valinta mahdollisuus
  Saunalahden asiakkaat voivat nyt valita liittymässään käytettävän radioverkon liittymätyypistä riippumatta. Ainoastaan Saunalahti Säästäri liittymä on valinnan ulkopuolella, ja se toimii edelleen vain Elisan verkossa. Muissa liittymissä asiakas voi valita verkoksi joko Elisan tai TeliaSoneran verkon, jolloin asiakkaan mahdollisuudet vaikuttaa esimerkiksi oman liittymänsä kuuluvuusalueeseen paranevat huomattavasti. Valitsemalla Elisan verkon, asiakas voi ottaa käyttöönsä myös 3G palvelut jotka ovat toimineet Saunalahden liittymissä 10.1.2005 lähtien. Haluamansa verkon voi valita jo liittymän tilausvaiheessa ja sen muuttaminen onnistuu helposti myöhemminkin liittymän hallinnan, oma.saunalahti.fi palvelun, kautta. Verkon vaihto on maksuton, ja vaatii vaihdon tekemisen jälkeen ainoastaan puhelimen uudelleenkäynnistyksen.
  13.01.2005
  Lehtitarjous Sonera Matkapuhelinliittymien tilaajille käynnistyi
  GSM.fi tarjoaa nyt kaikille uuden Sonera Matkapuhelinliittymän tilaajille lehtitilauksen kaupan päälle 13.1 - 13.2.2005 välisenä aikana. Lahjavaihtoehtoja on useita, ja tilaaja saa valita itselleen joko Me Naiset-, Kodin Kuvalehti-, ET-Lehti-, Sport- tai Hyvä Terveys- lehden tilauksen oman makunsa mukaan. Lehtitilaus tulee voimaan kesäkuussa 2005 mikäli tilatun Sonera Matkapuhelinliittymän palvelusopimus on silloin edelleen voimassa. Lahjan arvo on lehdestä riippuen 41 - 68 euroa.
  04.01.2005
  Saunalahden GSM-liittymämäärä kasvoi edelleen
  Saunalahti on onnistunut kasvattamaan liittymäasiakkaidensa määrää reippaasti vuoden 2004 aikana. 3.1.2005 antamassaan tiedotteessa Saunalahti kertoo gsm -liittymien määrän olleen vuoden 2004 lopussa 419 351 kappaletta. Vastaava luku vuonna 2003 oli 143 691 joten kasvu on ollut hurjaa. Jo neljännes Saunalahden matkapuhelinliittymistä on virtuaaliverkkotoimintamallin mukaisia. Saunalahden mukaan muutos palveluoperaattorista virtuaaliverkko-operaattoriksi on tarkoitus saada päätökseen vuoden 2005 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana. Muutos vähentää liittymäkohtaisia kustannuksia ja parantaa sitä kautta Saunalahden kannattavuutta ja edesauttaa palveluiden kehitystä. Saunalahti aloittaa 3G -palveluiden tarjoamisen asiakkailleen tammikuun 2005 puolessa välissä.
  Lähde: Saunalahti Group Oyj pörssitiedote 3.1.2005
  22.12.2004
  Saunalahti siirtyy 3G aikaan
  Saunalahti ryhtyy tarjoamaan yksityis- ja yritysasiakkailleen 3G palveluita tammikuun 2005 puolivälissä. 3G palveluita voivat käyttää kaikki Saunalahden asiakkaat joiden liittymät toimivat Elisan radioverkossa ja joilla on käytössään 3G puhelin. Palveluiden käyttöönottamiseksi ei tarvita uutta sim-korttia. 3G yhteys mahdollistaa nopean tietoliikenneyhteyden ja datasiirron. 3G yhteyden käyttö on Saunalahden asiakkaille yhtä edullista kuin liittymien käyttö yleensäkin, eli sen käytöstä ei koidu ylimääräisiä kustannuksia. Elisan radioverkko, jossa Saunalahden 3G yhteys toimii, on tällä hetkellä saatavissa Saunalahti Ykkönen, Paketti Plus, Säästäri ja Lanka liittymään.
  Lähde: Saunalahti Group Oyj
  13.12.2004
  Saunalahti Paketti Plus liittymään voi nyt tilata myös SMS -Paketin
  Saunalahti Paketti Plus liittymään voi nyt tilata lisäpalveluna SMS -Paketin. Mikäli Paketti Plus liittymän omistajalla on tarvetta myös tekstiviestien kiinteään hinnoitteluun, tarjoaa liittymään liitettävä SMS -Paketti siihen hyvän mahdollisuuden. SMS -Pakettin 3,9 euron kuukausimaksu sisältää 75 kappaletta tekstiviestejä, joten yhden viestin hinnaksi jää 5,2 centtiä kun asiakas käyttää kaikki kuukausimaksuun kuuluvat viestit. 75 viestin rajan ylittävät viestit maksavat normaalihinnan eli 8,9 centtiä /kpl. Saunalahti Paketti Plus liittymän 19,90 euron kuukausimaksu sisältää 450 minuuttia puhetta.
  10.12.2004
  Sonera Tunnari korvaa perinteisen hälytysäänen musiikilla
  Sonera toi asiakkaidensa käyttöön hauskan palvelun, jolla voi korvata soittajalle kuuluvan perinteisen tuut tuut hälytysäänen haluamallaan musiikilla. Palvelu ei kuitenkaan soita musiikkia kaikille soittajille, vaan ainoastaan ennalta määritetyille numeroille joista soitetaan. Sonera Tunnaripalveluun voi määritellä 20 eri ryhmää joihin jokaiseen voi lisätä haluamansa henkilöt ja oman musiikkinsa. Musiikin soittamista voi ajastaa myös mm. kellonajan-, viikonpäivien ja juhlapyhien mukaan jolloin esimerkiksi joulupyhinä soittajalle voi antaa kuunneltavaksi joululauluja ja työpäivinä arkisempaa musiikkia. Testasimme Sonera Tunnari -palvelua ja totesimme sen toimivan hyvin, se on siis hauska lisä Sonera Matkapuhelinliittymien lisäpalveluvalikoimaan. Sonera Tunnari palvelun kuukausimaksu on 1,99 euroa ja yhden kappaleen ostaminen käyttöön maksaa 1,95 euroa. Soneran asiakas saa palvelun käyttöönsä Sonera Plazan omilta sivuilta.
  10.12.2004
  Saunalahtelaisen hinnat laskevat vuoden 2005 alusta
  Saunalahti laskee Saunalahtelainen -liittymänsä hinnoittelua 1.1.2005 alkaen. Hintamuutos koskee kuukausimaksua ja muiden operaattoreiden liittymiin lähetettäviä tekstiviestejä ja puheluita. Hintamuutosten myötä uusi kuukausimaksu on ensi vuoden alusta 2,95 euroa. Puhelut muiden operaattoreiden liittymiin maksavat 0,099 e/min ja tekstiviestit 0,099 e/kpl. Hintamuutos koskee niin uusia kuin vanhojakin Saunalahtelainen -liittymän omistajia. Saunalahtelainen liittymässä puhelut ja tekstiviestit toisiin Saunalahden liittymiin maksavat 4 cnt /min/kpl.
  07.12.2004
  Saunalahti Tekstari liittymän puheluhinta laskee
  Saunalahti laskee Tekstari -liittymänsä puheluhintoja 1.1.2005 alkaen. Uusi puheluhinta kaikkiin liittymiin on 0,099 euroa minuutilta. Vuoden 2004 loppuun saakka puhelut maksavat 0,129 e/min.
  Lähde: Saunalahti
  03.12.2004
  Verkon valinta mahdolliseksi Saunalahti Ykkönen liittymässä
  Saunalahti Ykkönen -liittymän tilaavat asiakkaat voivat nyt valita haluamansa radioverkon jossa liittymä toimii. Koska Saunalahdella on verkon käytöstä sopimus niin Soneran kuin Elisankin kanssa, voi asiakas valita näiden kahden radioverkon väliltä. Käytettävä radioverkko ei vaikuta liittymän hinnoitteluun eikä liittymän perusominaisuuksiin, se ainoastaan määrittelee liittymän kuuluvuuden koti- ja ulkomailla. Tulevaisuudessa verkon valinta tulee mahdolliseksi myös muissa Saunalahden liittymätyypeissä. Käytettävä verkko valitaan GSM.fi palvelussa liittymätilauksen yhteydessä.
  03.12.2004
  zeroforty -liittymän hinnat laskivat ja puhelutarjous käynnistyi
  zeroforty liittymän puheluhinnat laskevat 4.12.2004 lähtien. Hintojen alennuksen jälkeen puhelut maksavat vain 9,9 cnt/min (ennen 13 cnt/min). Myös 1000 kpl/kk ylittävien tekstiviestien hinta tippuu 9,9 centtiin kappaleelta (ennen 20 cnt/kpl). Hinnanalennusten yhteydessä käynnistyi myös puhelutarjous, jolloin 4.12.2004 - 31.3.2005 välisenä aikana zeroforty-liittymistä toisiin zeroforty-liittymiin ja muihin Sonera Matkapuhelinliittymiin soitetut puhelut maksavat vain 3,9 cnt/min. zeroforty on liittymä jonka kuukausimaksuun kuuluu 1000 kpl tekstiviestejä. TeliaSonera toi zerofortyn markkinoille joulukuussa 2003, ja se on ollut sen jälkeen paljon tekstiviestejä lähettävien Soneran asiakkaiden ahkerassa käytössä.
  03.12.2004
  Elisalta uusi Elisa Reilu -liittymä
  Elisa toi markkinoille uuden Elisa Reilu matkapuhelinliittymän joka sopii hinnoittelunsa puolesta matkapuhelinta paljon käyttävälle. Elisa Reilu liittymällä puhelut maksavat 8,5 cnt/min ja tekstiviestit 8,5 cnt/kpl. Liittymän kuukausimaksu on 6,95 euroa. Uuden Reilu -liittymän omistaja voi tuttuun tapaan saada S-Bonusta ja Elisa Etusopimuksen edut itselleen.
  29.11.2004
  Saunalahti Säästäri kannustaa kuuntelemaan
  Saunalahti lanseerasi uuden Saunalahti Säästäri matkapuhelinliittymän. Erikoista uudessa liittymässä on se, että siinä Säästäri -liittymän omistaja saa puheaikaa jokaisesta vastaanotetusta puheluminuutista. Tammikuun 2005 loppuun saakka voimassa olevan tarjouksen mukaan asiakas saa hyvitystä 4 cnt/ vastaanotettu puheluminuutti. Tarjousajan jälkeen hyvitystä saa puolet, eli 2 cnt jokaiselta vastaanotetulta puheluminuutilta. Hyvitystä saa kaikista kotimaassa sijaitsevista kotimaisista liittymistä tulevista puheluista, kun vastaanottava liittymä on kotimaassa. Hyvitystä ei saa soitonsiirroilla vastaanotetuista puheluista. Puheluita vastaanottamalla ansaittu puheaika on käytettävissä normaalihintaisiin puheluihin ja tekstiviesteihin kotimaassa, ja käyttämättä jäänyt hyvitys siirretään seuraavalle laskutuskaudelle. Säästäri - liittymän kuukausimaksu on 0,89 euroa, puhelut ja tekstiviestit maksavat 8,9 cnt/min/kpl.
  26.11.2004
  Soneralta edullinen uutuus : Sonera Friends
  Sonera toi markkinoille uuden Sonera Friends -liittymän. Liittymässä iltaisin ja viikonloppuisin kaikkiin Soneran liittymiin soitetut puhelut on hinnoiteltu erityisen edullisesti, sillä ne maksavat vain 3,9 cnt/min. Myös tekstiviestit iltaisin ja viikonloppuisin Soneran liittymiin lähetettyinä maksavat 3,9 cnt/kpl. Puhelut arkipäivisin ja muiden operaattoreiden liittymiin maksavat 0,119 e/min. Sonera Friends sopii erityisesti niille, jotka puhuvat paljon muihin Soneran liittymiin vapaa-ajallaan. Koska noin puolella suomalaisista on Sonera Matkapuhelinliittymä käytössään, voi Sonera Friends liittymän käyttö tulla hyvinkin edulliseksi kun puhelut keskittyvät ilta- ja viikonloppuaikaan. Sonera Friends -liittymän kuukausimaksu on 3,99 e ja se on liitettävissä etusopimukseen ja kotisoittoon. Puheaika- ja kytkentätarjoukset koskevat myös tätä uutta liittymää.
  26.11.2004
  Tele Finland laski Pulina -liittymän hintoja
  Tele Finland laski Pulina -liittymän hintoja puheluiden, tekstiviestien ja kuukausimaksun kohdalla. Uusi kuukausimaksu Pulina -liittymässä on 0,68 e (ennen 6,50 e), puhelut maksavat uudistuksen jälkeen 0,069 e/min (ennen 0,079) ja tekstiviestit 0,069 e/kpl (ennen 0,079). Uudet hinnat ovat voimassa niin uusissa kuin vanhoissakin Tele Finland Pulina liittymissä.
  24.11.2004
  Saunalahti uudisti liittymävalikoimaansa reippaalla kädellä
  Saunalahdelta putkahti jälleen uusi Elisan verkossa toimiva liittymätyyppi markkinoille. Uutuus on Saunalahti Ykkönen, joka painaa puheluiden hinnoittelua entistäkin alemmaksi. Uuden tasahintaisen liittymän kuukausimaksu on vain 0,68 euroa ja puheluiden ja tekstiviestien hinnaksi jää 6,9 centtiä. Uuden liittymän myötä markkinoilta poistettiin hinnoittelunsa puolesta tarpeettomaksi jääneet Tasahalpa- ja Simppeli-liittymät. Myös Saunalahti Sopuhinta ja GSM Plus saivat siirtyä eläkkeelle uuden tulokkaan tultua myyntiin. Saunalahdella on tällä hetkellä valikoimissaan yhteensä yhdeksän matkapuhelinliittymätyyppiä, joista viisi toimii TeliaSoneran- ja neljä Elisan verkossa.
  22.11.2004
  Tele Finlandilta kiinteähintainen liittymä järeämpään käyttöön
  Tele Finland toi markkinoille uuden kiinteähintaisen Puhepaketti Mega -liittymän, jonka 38,80 euron kuukausimaksuun sisältyy 15 tuntia puheluita kuukaudessa. Kuten kuukausimaksultaan edullisempaan Puhepaketti liittymään, on uutuuteenkin liitettävissä erillinen SMS-paketti jonka avulla kuukausimaksuun saa sisällytettyä myös tekstiviestejä joko 50 tai 200 kappaletta kuukaudessa.
  20.11.2004
  Sonera laski Kotisoitto puheluiden hintoja
  Sonera laski kotisoitto puheluiden hintaa 20.11.2004 alkaen. Kotisoitto puhelut maksavat nyt 0,069 e/min (ennen 0,08 e/min). Kotisoittopalvelu voidaan kytkeä kaikkiin Sonera Matkapuhelinliittymiin lukuunottamatta zerofortya. Kotisoittoon voi kuulua 2 - 8 Sonera Matkapuhelinliittymää tai vaihtoehtoisesti seitsemän Sonera Matkapuhelinliittymää ja yksi lankapuhelin. Kotisoittopalvelussa ei ole kuukausimaksua ja sen kytkentä on maksutonta 30.11.2004 saakka.
  Lähde: TeliaSonera
  16.11.2004
  Saunalahdelta vaihtoehto lankapuhelinliittymälle
  Saunalahti julkisti 15.11.2004 täysin uudenlaisen Saunalahti Lanka matkapuhelinliittymän, jolla voi soittaa kaikkiin kotimaisiin lankapuhelinliittymiin paikallispuhelun hinnalla. Erikoista liittymässä on myös se, että asiakas voi halutessaan siirtää siihen myös lankapuhelinnumeronsa, jolloin lankanumeroon tulevat puhelut ohjautuvat asiakkaan Saunalahti Lanka matkapuhelinliittymään. Puheluiden ohjautuminen lankanumerosta matkapuhelinliittymään ei aiheuta ylimääräisiä kustannuksia lankanumeroon soittavalle, eikä myöskään numeron omistajalle. Näinollen perinteinen lankapuhelinliittymä jää tarpeettomaksi mikäli sitä ei tarvitse esimerkiksi modeemin tai faksin kanssa käytettäväksi. Uusi liittymätyyppi on omiaan helpottamaan niiden ihmisten elämää, jotka pitävä perinteistä lankapuhelinta vain lankapuhelimiin soittamista ja puheluiden vastaanottoa varten.
  15.11.2004
  Saunalahti tarkisti Paketti Plus liittymän hintoja reippaasti alaspäin
  Saunalahti lisäsi minuutteja uuden 11.11 markkinoille tulleen Paketti Plus liittymänsä kuukausimaksuun. Hintauudistuksen jälkeen liittymän 19,90 euron kuukausimaksuun kuuluu 7,5 tuntia eli 450 minuuttia puhetta kaikkiin kotimaisiin GSM- ja lankaliittymiin. Aikaisemmin Saunalahti Paketti Plus liittymän kuukausimaksuun kuului 300 min puhetta. Uudistus koskee myös myynnistä poistunutta Saunalahti Paketti liittymää, joten nyt myös sen kuukausimaksuun kuuluu 450 minuuttia puheluita.
  11.11.2004
  Saunalahdelta markkinoille entistä edullisempi Paketti Plus liittymä
  Saunalahti toi markkinoille uuden kiinteähintaisen Saunalahti Paketti Plus matkapuhelinliittymän. Paketti Plus liittymän 19,90 euron kuukausimaksuun kuuluu normaalisti 300 min puhetta, Saunalahti kuitenkin tarjoaa 300 minuutin sijaan 420 minuuttia puhetta helmikuun 2005 loppuun saakka. Tarjousaikana asiakas voi siis puhua parhaimmillaan 4,7 sentin minuuttihintaan. Liittymässä erikoista on myös se, että siinä multimediaviestit ovat saman hintaisia kuin tekstiviestitkin, eli 0,089 euroa kappale. Saunalahti Paketti Plus liittymän myötä myynnistä poistui Saunalahden Paketti liittymä, joka ehti olla myynnissä vajaat kolme viikkoa.
  26.10.2004
  Cubio laski hintoja ja lisäsi liittymävalikoimaansa
  Cubio lisäsi kiinteiden matkapuhelinliittymien valikoimaa kahdella uudella liittymällä. Uudet 19-PACK ja 35-PACK liittymät eroavat kuukausimaksunsa lisäksi muista PACK-tuoteperheen liittymistä siinä, että ne sisältävät vain puheluita. Uusien liittymien lisäksi Cubio laski kaikkien PACK liittymien hintoja tekstiviestien ja puheluiden osalta. Nyt tekstiviestit maksavat 0,098 e/kpl ja puhelut 0,098 e/min. Hintojen lasku on asiakkaille tuntuva, sillä ennen uudistusta maksuttomille puheluille ja tekstiviesteille asetettujen rajojen ylittävistä viesteistä ja puheluista joutui maksamaan 0,13 e.
  22.10.2004
  Saunalahti toi markkinoille kiinteähintaisen Paketti liittymän
  Saunalahti julkaisi oman kiinteähintaisen Paketti-liittymänsä perjantaina 22.10.04. Liittymän 19,90 euron kuukausimaksuun kuuluu viisi tuntia puhetta. Tekstiviestit maksavat erikseen 0,099 e/kpl ja yli 300 minuutin menevät puhelut 0,099 e/min. Paketti-liittymä tulee edulliseksi juuri niille, joiden tulee puhuttua matkapuhelimella viitisen tuntia kuukaudessa. Viiden tunnin kuukausittaisella puhumisella puhelujen minuuttihinnaksi tulee 0,066 e/min, kahdeksan tunnin puhumisella puheluiden hinta on 0,079 e/min. Mikäli puhelinlasku on yleensä suhteellisen pieni, kannattanee Saunalahden valikoimista ennemmin valita edullisella kuukausimaksulla varustettu Saunalahti Simppeli.
  20.10.2004
  Tele Finlandin liittymävalikoima kasvoi kahdella liittymällä
  Tele Finland toi markkinoille kaksi uutta liittymätyyppiä, Teleksin ja Puhepaketin. Teleksi on paljon tekstiviestejä lähettäville tarkoitettu liittymä, ja sen kuukausimaksuun (8,10 e) sisältyy 900 tekstiviestiä. Puhepaketti on kiinteähintainen liittymä jonka kuukausimaksuun (19,90 e) kuuluu 300 minuuttia puhetta. Puhepaketti -liittymä on laajennettavissa eri kokoisilla kuukausimaksullisilla SMS Paketeilla joiden avulla voi kuukausimaksuihin sisällyttää joko 50 tai 200 kpl tekstiviestejä. Tele Finland on toukokuussa 2004 toimintansa aloittanut palveluoperaattori ja sen liittymävalikoimassa on nyt yhteensä kuusi erilaista matkapuhelinliittymää.
  14.10.2004
  3G Kortit saatavissa Sonera Matkapuhelinliittymiin
  GSM.fi:stä voi nyt tilata Sonera Matkapuhelinliittymän 3G- eli UICC-kortilla tavallisen SIM-kortin sijasta. 3G-kortin ja 3G päätelaitteen (esim. Nokia 7600) avulla voit hyödyntää 12.10.2004 avatun Soneran UMTS verkon nopeaa tiedonsiirtoa. UMTS-verkon nopeus on parhaimmillaan 384 kilobittiä sekunnissa joten sähköpostin ja internetin käyttö on matkapuhelimen ja kannettavan tietokoneen yhdistelmällä nopeampaa kuin hitaimmalla (256 kb) laajakaistayhteydellä. 3G Kortti maksaa asiakkaalle 9,90 euroa ja sen käyttöönotto veloitetaan puhelinlaskun yhteydessä. Muuten Sonera Matkapuhelinliittymien hinnoittelu pysyy samana myös UMTS verkkoa käytettäessä. Tällä hetkellä matkapuhelinliikkeissä on saatavissa UMTS verkkoa käyttävä puhelin Nokia 7600. Eri laitevalmistajilta odotetaan UMTS-puhelimia vuoden loppuun mennessä. 3G-päätelaite ei toimi UMTS-verkossa ilman 3G- eli UICC-korttia, mutta vastaavasti myöskään kortista ei ole hyötyä käytettäessä tavallista GSM-puhelinta. Korttia ei siis kannata tilata ellei ole hankkimassa tai jo hankkinut UMTS verkossa toimivaa puhelinta.
  04.10.2004
  Soneralta uusi liittymätyyppi markkinoille
  TeliaSonera Finland Oyj toi uuden liittymätyypin markkinoille 4.10.2004. Uusi Sonera Mini on sopiva liittymä matkapuhelimen vähäiseen käyttöön edullisen kuukausimaksunsa vuoksi. Liittymä soveltuu esimerkiksi pienen koululaisen ensimmäiseksi liittymäksi, sillä siihen voi kytkeä myös saldosopimuksen sekä kotisoiton jolla yhteydet perheeseen hoituvat edullisesti. Sonera Mini liittymän kuukausimaksu on 1,99 euroa. Puhelut päivisin 0,17 e/min, iltaisin ja viikonloppuisin 0,12 e/min, tekstiviestit 0,13 e/kpl. Puheaika- ja kytkentätarjoukset koskevat myös Sonera Mini liittymää. Uuden liittymän myötä Soneralla on valikoimissaan yhteensä kuusi eri liittymävaihtoehtoa kuluttaja-asiakkaille.
  Lähde: TeliaSonera
  01.10.2004
  Saunalahdella yli 370 000 GSM-liittymää syyskuun 2004 lopussa
  Saunalahden GSM-liittymien määrä on kasvanut voimakkaasti edelleen ollen syyskuun 2004 lopussa 371 252 kappaletta. Liittymien määrä on kasvanut heinä-syyskuussa 60 000 liittymällä, tänä vuonna Saunalahdelle on tullut yhteensä 230 000 uutta GSM-liittymää. Myös Saunalahden tulevaisuus näyttää valoisalta, sillä Saunalahti Group Oyj:n toimitusjohtaja Matti Vikkulan mukaan Saunalahden GSM-liittymien kysyntä on ollut syyskuussa edelleen hyvällä tasolla kasvaneesta kilpailusta huolimatta. Odotamme siis mielenkiinnolla, milloin Saunalahdella menee puolen miljoonan liittymän raja rikki. Todennäköisesti tämä tapahtunee vasta vuoden 2005 alkupuolella.
  Lähde: Saunalahti Group Oyj pörssitiedote 1.10.2004
  01.10.2004
  Heinä-, elo- ja syyskuun numeronsiirtomäärät
  Suomessa siirrettiin vuoden 2004 kolmannella neljänneksellä yhteensä 210619 matkapuhelinnumeroa operaattorilta toiselle. Heinäkuussa siirrettiin 75074, elokuussa 68665 ja syyskuussa 66880 numeroa. Numeronsiirtotahti on rauhoittunut sitten alkuvuoden, sillä vuoden 2004 ensimmäisellä neljänneksellä siirtoja tehtiin 380590 kpl ja toisella neljänneksellä 300210 kpl. Siirtohalukkuuden väheneminen kertoo myös siitä, että matkapuhelimen käyttäjät ovat löytäneet omaan käyttöönsä sopivia liittymätyyppejä ja -palveluita. Numeronsiirto tuli mahdolliseksi 14 kuukautta sitten 25.7.2003. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakas voi matkapuhelinoperaattoria vaihtaessaan pitää vanhan puhelinnumeronsa kokonaisuudessaan. Numeroita on heinäkuusta 2003 syyskuun 2004 loppuun mennessä siirretty yhteensä 1204121 kertaa.
  Lähde: Numpac Oy
  27.09.2004
  Saunalahti suunnittelee siirtymistä Helsingin Pörssin päälistalle
  Saunalahti Group Oyj aloittaa selvitystyön koskien Helsingin Pörssin päälistalle siirtymistä. Selvitystyössä tarkastellaan listalle siirtymisen edellytyksiä ja mahdollista ajoitusta. Selvitystyö valmistuu vuoden 2005 alkupuolella. Saunalahti Group Oyj:n toimitusjohtaja Matti Vikkulan mukaan Saunalahden liiketoiminnan kehitys on ollut myönteistä ja yhtiön osake on ollut NM-listan vaihdetuin.
  Lähde: Saunalahti Group Oyj pörssitiedote 27.9.2004
  23.09.2004
  Sonera Max -liittymän hinnat laskevat
  TeliaSonera laskee Sonera Max liittymän hintoja. Puheluiden hinnat laskevat yli kaksi senttiä hintaan 0,089 e/min. Myös tekstiviestien hinta laskee uudistuksen myötä hintaan 0,089 e/kpl. Uudet hinnat ovat voimassa 25.9.2004 alkaen niin uusille kuin vanhoillekin asiakkaille. Sonera Max on paljon puhuville asiakkaille tarkoitettu liittymä ja sen kuukausimaksu on 6,99 euroa.
  Lähde: TeliaSonera
  22.09.2004
  GSM.fi liittymävalikoima kasvoi Tele Finlandin liittymillä
  GSM.fi palvelun liittymävalikoima kasvoi 22.9.2004 kun myyntiin tulivat Tele Finlandin matkapuhelinliittymät. Tele Finland on toukokuussa 2004 toimintansa aloittanut matkapuhelinoperaattori joka tarjoaa yksinkertaisesti ja edullisesti hinnoiteltuja matkapuhelinliittymiä kuluttaja-asiakkaille.
  21.09.2004
  Sonera avaa UMTS-verkon kaupalliseen käyttöön 12.10.2004
  Sonera ottaa kaupalliseen käyttöön UMTS-verkkonsa 12.10.2004 Suomessa kahdellakymmenellä paikkakunnalla. Soneran UMTS-verkko toimii Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Hämeenlinnassa, Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Mikkelissä, Maarianhaminassa, Porissa, Rovaniemellä, Salossa, Seinäjoella, Tampereella, Turussa, Vaasassa, Varkaudessa ja Oulussa. Pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella ja Oulussa Soneran UMTS-verkon alueella asuu noin 70 % kaupunkien asukkaista. Soneran UMTS-verkon tiedonsiirtonopeus on parhaimmillaan 384 kilobittiä sekunnissa. Nopeasta tiedonsiirrosta on hyötyä esimerkiksi sähköpostin liitetiedostojen avaamisessa, internetin selailussa ja liikkuvan kuvan lähettämisessä. Myös videosisällöt, musiikin kuuntelu ja pelit sujuvat entistä joustavammin nopeamman tiedonsiirron avulla. Soneran asiakas saa UMTS-verkon nopeamman tiedonsiirron käyttöönsä hankkimalla itselleen Soneran 3G-kortin ja UMTS-puhelimen. Puhe ja tekstiviestit maksavat UMTS-verkossa saman verran kuin GSM-verkossa. Vastaavasti tiedonsiirto hinnoitellaan nykyisten hinnoittelumallien mukaisesti niin kuluttaja- kuin yrityspalveluissakin. UMTS-verkko on ollut esikaupallisessa käytössä joulukuusta 2003 lähtien.
  Lähde: TeliaSonera lehdistötiedote
  06.09.2004
  Saunalahti laskee Simppeli liittymän hintoja edelleen
  Saunalahti laskee uuden Simppeli -liittymänsä hintoja toistamiseen. Hintojen alennuksen jälkeen puhelut maksavat 0,094 e/min ja tekstiviestit 0,094 e/kpl. Liittymän kuukausimaksu on 0,94 euroa. Uudet hinnat ovat voimassa 6.9.2004 alkaen ja koskevat niin uusia kuin vanhojakin asiakkaita.
  Lähde: Saunalahti