GSM.fi GSM.fi
 
GSM.fi Sonera Elisa Saunalahti DNA GSM-Suomi Plustv Viasat lehdet.net GSM.fi
GSM.fi
 
GSM.fi
GSM.fi Etusivulle Etusivulle
GSM.fi
 
GSM.fi

DNA Matkapuhelinliittymät DNA

GSM.fi

Elisa Matkapuhelinliittymät Elisa

GSM.fi

Sonera Matkapuhelinliittymät Sonera

GSM.fi

Saunalahti Matkapuhelinliittymät Saunalahti

GSM.fi

Dicame Matkapuhelinliittymät Dicame

GSM.fi
 
GSM.fi

PlusTV-kanavapaketti PlusTV-kanavapaketti

GSM.fi

Viasat-kanavapaketti Viasat-kanavapaketti

GSM.fi
 
GSM.fi

Liittymävertailu Liittymävertailu

GSM.fi

Tarjoukset Tarjoukset

GSM.fi

Uutiset Uutiset

GSM.fi

Kilpailu Kilpailu

GSM.fi

Tilaa liittymä Tilaa liittymä

GSM.fi

Yhteystiedot Yhteystiedot

GSM.fi
Viasat - Valtava kanavapaketti Viasat
Tilaa Viasat Viasat kanavat Viasat laitteet ja asennus Viasat hinnat  

Valtavasti sisältöä
Viasat kanavapaketilla näet kymmeniä kanavia huippuedulliseen kuukausihintaan. Näe mm. Formula 1 suorat kisalähetykset MTV3 Max -kanavalta. Elokuvia, lastenohjelmia, dokumentteja, urheilua, uutisia, musiikkia, viihdettä ja erotiikkaa. Jokaiselle jotakin. Viasat Tuplaplatina antennikoteihin sisältää suomalaisten suosikkikanavat yhdessä paketissa.

VALTAVASTI ELOKUVIA TV1000 tarjoaa 7 elokuvakanavaa, joista tulee yli 300 ensi-iltaa vuodessa.
 • sisältö eri teemojen mukaan: TV1000, TV1000 Nordic, TV1000 Family, TV1000 Action, TV1000 Classic, TV1000 PlusOne ja uusimpana TV1000 Drama
 • ilman mainoskatkoja
 • ympäri vuorokauden
 • tekstitys suomeksi tai ruotsiksi
VALTAVASTI URHEILUA
Neljällä Viasat Sport -kanavalla mm. UEFA:n Mestarien liiga, tennistä, NFL, koripallon Euroliiga, moottoriurheilua, nyrkkeilyä, purjehdusta sekä paljon muuta. Lisäksi pakettiin kuuluva Viasat Golf on laadukas golfiin täysin keskittynyt kanava.

VALTAVASTI PIIRRETTYJÄ Kolme Disney-kanavaa, joissa suurin osa ohjelmista tekstitetty tai puhuttu suomeksi. Kanavatarjonnassa myös Jetix, Cartoon Network sekä Nickelodeon.

VALTAVASTI DOKUMENTTEJA Viasat Historyn, Viasat Explorerin, Viasat Naturen ohjelmasisällöistä vastaavat mm. laadustaan tunnetut BBC World ja National Geographic. Viasat Historyn ja Viasat Explorerin ohjelmisto nyt myös suomeksi tekstitettynä.

EROTIIKKAA AIKUISILLE
TV1000-, TV1000 Action-, TV1000 Classic-, TV1000 PlusOne-, Playboy- sekä Spice-kanavat tarjoavat eroottista aikuisviihdettä yön tunneilla.

MTV3 KANAVAPAKETTI
MTV3 MAX.

VIASATIN HD-KANAVAT
Viasatilta löytyy myös 4 laadukasta HD-kanavaa: elokuvakanava TV1000 HD:n, urheilukanava Viasat Sport HD:n, dokumenttikanava National Geographic Channel HD:n ja uusimpana Music Television HD. Lue lisää HDTV:stä...

Viasat kanavatarjonta Lue lisää Viasat kanavatarjonnasta

Tilaa Viasat-paketti

Tarjous

Viasat Tarjoukset Viasat Tuplaplatina 12 kk hintaan 29,95 e/kk + laitteet, avaus ja asennus (40e)!
Tarjous on voimassa toistaiseksi
Nyt saat Viasat Tuplaplatina -satelliittipaketin hintaan 29,95 e/kk vuodeksi (norm. 39,95 e/kk). Lisäksi saat kaupan päälle satelliitti digiboksin, lautasantennin, asennussetelin (arvo 40 € ) ja avausmaksun 0 € (norm. 49 € ). Sopimus 12 kk. 12 kuukauden jälkeen kk-maksu on 39,95 €/kk. Tarjous koskee vain uusia Viasat Tuplaplatina -kanavapakettitilauksia
Tarjousehdot

Viasat Tuplaplatina Hinnat

 • Sisältää satelliitti digiboksin ja lautasantennin sekä 40 euron arvoisen asennussetelin
 • Kuukausimaksu norm. 39,95 €/kk
 • Avausmaksu norm. 49 €
 • Toimitusmaksu 29 euroa
 • Kortin vuosimaksu 29 € / 6kk. Laskutuslisä 1,68 €
 • Yli 50 digitaalista kanavaa
 • Viasat + MTV3 MAX
 • Neljä HD-kanavaa
 • Katsoaksesi HD-kanavia tarvitset HD Ready tai Full HD –television ja HD-digiboksin. Viasat HD-digiboksi 99€ tai tallentava ViasatPlusHD-digiboksi 399€
 • 12 kk määräaikainen sopimus

Tilaa Viasat-paketti

Laitteet ja asennus
Viasatin kanavien katsomiseen tarvitaan oma digiboksi, lautasantenni ja Viasatin ohjelmakortti. HD-kanavien katsomiseen tarvitset HD-digiboksin. Viasat kanavapaketissa saat nämä kaikki edullisesti. Asennus on helppoa, sillä ammattitaitoinen asentaja tekee sen puolestasi. Saat paketin mukana 40 € arvoisen asennusetusetelin, joka kattaa perusasennuksen. Varmista, että kotiisi voidaan asentaa lautasantenni (lue lisää alla olevasta linkistä) ja tilaa asentaja paikalle.

Viasat laitteet ja asennus Lue lisää laitteista ja asennuksesta

Viasat HDTV
HDTV (high-definition television) eli teräväpiirtotelevisio mahdollistaa tavallista televisiota huomattavasti terävämmän kuvan ja kirkkaamman äänenlaadun. Voidaksesi nauttia Viasatin HD-kanavista tarvitset HD Ready tai Full HD –television ja HD-digiboksin. Lue lisää HDTV:stä...

Viasat Tuplakortti
Aina ei yksi katselukortti riitä. Toinen haluaa katsoa vaikka elokuvaa ja toinen jotain muuta. Ratkaisuna kodin kapulakiistaan on Viasat Tuplakortti, jolla saa kaikki Tuplaplatinan kanavat satelliitin välityksellä myös kodin kakkostelevisioon. Tuplakortin rinnakkaistilauksen saa vain korttimaksun hinnalla 29 € /6kk! Tuplakortin lisäksi saat toisen satelliittidigiboksin kaupan päälle.

Tuplakorttitilaus edyllyttää Tuplaplatina tilausta. Tarjous koskee kaikkia uusia Tuplakortin tilaajia ja kyseessä on 12 kk:n sitova tilaus.

Tilaaminen ja toimitus
Tilaamasi Viasat laitteisto postitetaan erillisenä postipakettina lähimpään postikonttoriin 10 arkivuorokauden kuluessa sopimuksen rekisteröinnistä. Ohjelmakortti postitetaan erikseen 7 arkivuorokauden sisällä.

Varmistamme henkilötietosi sähköisellä allekirjoituksella. Tunnistaminen tapahtuu joko Nordean Solo-, Osuuspankin Kultaraha-, Sammon- tai Aktian verkkopankkitunnuksilla, suojatussa yhteydessä pankin sivuilla. Tilausvaiheessa sinun ei tarvitse maksaa vielä mitään, maksat vasta ensimmäisellä laskulla.

Mikäli sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voimme lähettää sopimusparit allekirjoitettavaksi kirjattuna kirjeenä. Palauta allekirjoitettu sopimus meille, postimaksu on maksettu puolestasi. Nopeammin ja varmemmin saat laitteesi käyttäen sähköistä allekirjoitusta.

Viasat toimitusehdot Lue Viasatin yleiset tilausehdot

Tilaa Viasat-paketti
Viasat Tuplapaketti tarjous
Tilaa Viasat-paketti

Viasat laitteet
Viasat Tuplaplatina kanavat